- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.721
Canım 1.65 cm 76.500 dümOLSUN CANIM KOLAY GELSİN BANA BOYUNU KİLONU DA YAZARSAN TABLOMUZA EKLERİM CANIM SENİDE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1.65 cm 76.500 dümOLSUN CANIM KOLAY GELSİN BANA BOYUNU KİLONU DA YAZARSAN TABLOMUZA EKLERİM CANIM SENİDE
yok iftara yakın bildiriz arkadaşım sorun değilKizlar sahur yapmayın bu gece yarin tarti günü
Tatlım 75 olmusumyok iftara yakın bildiriz arkadaşım sorun değil
bugün istenilen saatte bildirilsin ama kesin bugün olsun...
oy ne güzel 800 kalorimiiiiiiBuranın bildirimi hiç gelmedi bana .Bende kimse yok sanıyorum.Ac ve çıplak olarak .65.7 geliyorum.İftar sonrası ve kıyafetler ile 67 geliyorum.Bugün yarın regli olmam gerekiyor ama gecikti olamadım.Onun siskinligide var diye düşünüyorum. İnşallah regli olup bittimi gerçek kilom çıkar ortaya.Yoksa yememe dikkat ediyorum.Sadece iftarimi açıyorum.Zaten sahurda yapmıyorum canım istemiyor.İftarda 800 kaloriyi geçmiyorum.Bakalim artık inşallah bayram sabahı 64 u görürüm.
günaydın tatlışlar evet ya son iki hafta bende kalori saymaya başlayım olmuyor böyle iznimde bitti , daha fazla hareket ederim
Nolamazzzzzzzgünlük 500 kalori kim var benimle ......
ay maşallah ne güzelyapabiliyorsunuz yaa bende 1000 kapatacam inşSelam kızlar bildirim geldi.İftar öncesi 65 kilo geldim kıyafetlerleHedefim 64 çok az kaldı.Hala regli olamadım.İnaniyorum regli sonrası gorucem 64 u . İftarimi 650 kalori ile kapattım.Cok şükür.
WAAWWW süpersin canım bir geldin pir geldin ok o zaman bundan sonra beraber devam edelim yeni hedefin kaç onuda söylede ekliyim tablomuzaGeldim canım.Ben dün tartılmıştım..53,5 geldim.. ama oruçdan olabilir.:)Ramazan öncesi 55,6 idim..