• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam kızlar buralar canlandi mi biraz.Bari su Ramazan'a iddialı girelim .Hedef belirleyip liste yapalım .Ne dersiniz.Ben su anda 67.9 sabah tartildim.Ramazani kısmet olursa 64 ile yolcu etmek istiyorum.Tabi tek olmuyor bu işler .Ne kadar çok yarışmacı o kadar hırs ve motivasyon 😁😁😁
evet inş hep beraber canlanalım yeni görev yerime başladım ondan bakamadım yazılanlara bundan sonra tamgaz girelimoleyyy çok sevindim haydi Bismillahhhhh

o zamanhep beraberbaşlayalım
bana bilgileriniz yazın boyunuz kilonuz ve hedef kilonuzu
tabloya ekleyeyim motive olsun
Aynen çok iyi olur .Benim şu anda kilom 66.8 boyum 1.50 kısa boyluyum .İlk hedefim 64 ama Ağustos ayına kadar .59 olmak istiyorum.Biraz kilolarim yavaş gidiyor.Sanirim yerleşmiş kilolar ondan yavaş gidiyor.Ama iftardan iftara yiyorum.Ekmek tatlı hamur bunlardan uzagim.Birde iftar öncesi 40 dakika yürüyüş birazda eliptik bisiklet yapıyorum.İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.

Aynen çok iyi olur .Benim şu anda kilom 66.8 boyum 1.50 kısa boyluyum .İlk hedefim 64 ama Ağustos ayına kadar .59 olmak istiyorum.Biraz kilolarim yavaş gidiyor.Sanirim yerleşmiş kilolar ondan yavaş gidiyor.Ama iftardan iftara yiyorum.Ekmek tatlı hamur bunlardan uzagim.Birde iftar öncesi 40 dakika yürüyüş birazda eliptik bisiklet yapıyorum.İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz.
evet canım yerleşince yavaş gidiyor ama yılmak yok
birlikte üstesinden gelicez inş..

İftar öncesi tartildim 66.3 geldim.Cok iyi gidiyor.Zaten iftarda çok az yiyorum .Canım fazla bir şey istemiyor.İftar öncesi sporumu yaptım.Yarim saat yürüyüş yaptım bugün.

İftarda çok az yiyebildim.Yarim kase çorba ,3 kaşık kıymalı makarna,çok az salata .Daha yiyemedim canım istemiyor.Sabahtan beri aç kalınca normal sanırım.

Slm kızlar kusura bakmayın izne ayrıldım ve evde bıraz tadilat yapıyorum. Giremedim. Evet her cuma tartılalım. Ramazanda tek hedefim 4 kilo vermek. Eylem sen masallah cok zayıfsın 65 olsam ben yeter

Slm kızlar kusura bakmayın izne ayrıldım ve evde bıraz tadilat yapıyorum. Giremedim. Evet her cuma tartılalım. Ramazanda tek hedefim 4 kilo vermek. Eylem sen masallah cok zayıfsın 65 olsam ben yeter
OLSUN CANIM KOLAY GELSİN BANA BOYUNU KİLONU DA YAZARSAN TABLOMUZA EKLERİM CANIM SENİDE

Back