- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.001
Günaydınlar kahvaltı yapmadım tartı ve ölçü günü şimdi gidiyorum haber veririm güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar yeni kilom 72.2 yani 1800 verdiğim 20 günde iç bacak kollar ve basende incelmeler mevcut gidenin çoğu yağdan artı kas eklenmiş yaptıgım diyete göre az ama metobolik hızıma ve ilaçlarıma göre iyi hiç veremediğim yada gram verdiğim aylara göre düşünürsem hedefe çok var hepinize kolay gelsin yaşam şekli yapacağız başka yolu yok suyu fazla tüketmeyi çözmem gerekiyor
Teşekkür ediyorumbu haftaki 1.mizzz
@ceyef
Tebriklerrrrrr
![]()
Teşekkür ediyorumTebrikler arkadaşımmm
![]()
Bende bugün jillian 2. Level 1. Günümü yaptımTeşekkür ediyorumSporun faydasını gördüm düzenli gitmeye çalıştım hareket hareket ve diyet malesef belli bir yaştan sonra olmuyor sporsuz hadi yaza kadar fit olalım öncesi sonrası paylaşımı da yapalım
Hep beraber barışık olmayalım fazlalıklarla hatta küselim
aynen resmen küselimTeşekkür ediyorumSporun faydasını gördüm düzenli gitmeye çalıştım hareket hareket ve diyet malesef belli bir yaştan sonra olmuyor sporsuz hadi yaza kadar fit olalım öncesi sonrası paylaşımı da yapalım
Hep beraber barışık olmayalım fazlalıklarla hatta küselim
O kim hemen bakayım. Dizilerden haberim yokaynen resmen küselim
hani kadın dizisinde ceyda varya
onun vücunuduna imreniyorum yaa
öyle olmak çok isterimm
Diziyi izlemiyorum bilemedim ama bende herkesin vücut yapısına yakışan kilo idealdir kilon gayet iyi tabi olmak istediğin kiloyu gine sen bilirsin yakışanı bilirsin tabi fazla olmadığı sürece ben öğle düşünüyorum vücut tipi boy kemik yapısı etkili birde zayıflık tek başına değil de fit olmak hem daha güzel oluyor görüntü olarak hemde sağlıklıaynen resmen küselim
hani kadın dizisinde ceyda varya
onun vücunuduna imreniyorum yaa
öyle olmak çok isterimm
SüperBende bugün jillian 2. Level 1. Günümü yaptım![]()
Çok zorlandım ama nefes nefese kaldım 1. Level alışmıştım hiç duraksamadan yapıyordum
Tatlim odem oldugunu dusunuyorum yoksa dikat ettim sporimuda yaptim
Bende katilabilir miyim?