Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kahvaltı
Çeyrek simit-2 dim tb ekmeği-15 gr beyaz peynir-10 gr kaymak-biraz bal- 1 yk kahvaltılık sos
Öğlen
Filtre kahve az sütlü şekersiz yanında avuç içi kadar çok ince dilim kek 15-20 gr kadar 4 tane biskolata çubuk
Ara:
1 dilim ayva 100 gr yoğurt
Akşam
Mercimekli bulgur pilavı küçük porsiyon
Fırında patates-köfte (hiç yağ kullanmadım)
1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı.
2 lt su
1 kupa form çayı
Kalori:1301 kcal (uyarılar üzerine kaloriyi yükselttim)
Spor jillian 1.level 7. Gün bitti

Kahvaltı
Çeyrek simit-2 dim tb ekmeği-15 gr beyaz peynir-10 gr kaymak-biraz bal- 1 yk kahvaltılık sos
Öğlen
Filtre kahve az sütlü şekersiz yanında avuç içi kadar çok ince dilim kek 15-20 gr kadar 4 tane biskolata çubuk
Ara:
Akşam
2 lt su
1 kupa form çayı
Süper sporda var daha ne olsun

Kahvaltı
Öğlen
Ara:
Akşam
2 lt su
1 kupa form çayı
evet evet az daha yükselt 1500leri buldur bak beni dinle pişman olmayacaksın tecrübe konuşuyor....

Günaydın sıkı bir salı olsun cuma ölçümüm var heyecanlıyım,sabah 2 yumurta,badem,ceviz,labne peyniri,olmassa olmazım avakado hem maske olarak hem yiyerek ‘e’vitamini deposu,zeytin(el yapımı)yeşil çay tarçınlı tabiki ah tatlı krizlerim çok fena bu yüzden tarçın tarçın diyorum

kızcelerrrr:
23 Şubat Cuma bildirimimiz var unutmayın...
saat 15.00e kadar lütfen bildirmiş olun çünkü 1.yi saat 3 gibi belirliyorum...

Seymasevde Seymasevde canım sen hiç 17.00den sonra yememe topiği varya onu inceledin mi oda bize uymaz mı aslında gündüz yesek gece kessek sen hiç yaptınmı veya sizler yaptınız mı anlar nasıl bişey tavsiye edermisiniz?

Seymasevde Seymasevde canım sen hiç 17.00den sonra yememe topiği varya onu inceledin mi oda bize uymaz mı aslında gündüz yesek gece kessek sen hiç yaptınmı veya sizler yaptınız mı anlar nasıl bişey tavsiye edermisiniz?
Ben yapıyorum arada çok erken güne başlamışsam ama bayadır yapmıyorum. Aslında yapsak çok güzel olur. Haftasonları zor ama hafta içi 5 gün yapabiliriz

O inüsilünü tetikliyor erken yatıyorsan sorun yok ama geç yatıyorsan sabaha çok aç uyanmanı ve inüsilünü etkilediği için şeker ihtiyacı fazlasıyla oluşturuyor bende bu etkiyi yaptı o yüzden yoğurt ayva badem vs kalorisi düşük şeyler akşam yemekten sonra yenmesi lazım bende erken yapıyorum akşam yemeğini ama mutlaka tarçınlı süt yoğurt veya ayva tüketiyorum her bünye bir olmayabilir sonuçta birde bu var

canım evet giremiyom bu yaştan sonra okul okuyom tekrar ünv. okuyom ilahiyat ondan dersler çok ağır mahvoldumm fırsat buldukça ders çalışıyom o yüzden canımcım
Süpersin 3 çocuk mu vardı?yaş kaç ?bende çalışma hayatını ikinci kızımda bıraktım,sosyoloji okuyorum boş durmamak lazım hemde keyifli oluyor kızım İngilizce ağırlıklı bir okula gidiyor ona yardımcı oluyorum bu arada da dilimide geliştiriyorum,aslında çalışma anneler için bitmiyor ve diyette bitmiyor ömür boyu ❤️

Akşam:kepekli ekmege sandevüç artık yemeklerden bıkkınlık geliyor arada bir olsun yeşil çay öğlende iki kase çorba ve wasa tatlı bar larından güzel akşamlar

Kahvaltı
4,5 dilim tambuğday ekmeği
25 gr bal
25 gr kaymak
25 gr peynir
Akşam yemeği
1 kase ezo gelin çorbası 200 gr (et parçalı ve et suyu kullanılmış)
Pırasalı kiş 165 gr
2 pardak ayran
Toplam kalori:1161 kcal
Kahvaltıyı 10:30 da yedim sağlam yedim acıkmadım dışardaydım bide.
Akşamıda 18:40 gibi yedim oda baya doyurucu oldu. Belki çayla 1 avuç çiğ badem ve kuru incir yerim.
Su 1,5 lt (yatana kadar içerim daha)
Yeşil çay
Jillian 1. Level 8. Günüm bitti
5.608 adım
Bugünümde bitti böyle.

Kahvaltı
4,5 dilim tambuğday ekmeği
25 gr bal
25 gr kaymak
25 gr peynir
Akşam yemeği
1 kase ezo gelin çorbası 200 gr (et parçalı ve et suyu kullanılmış)
Pırasalı kiş 165 gr
2 pardak ayran
Toplam kalori:1161 kcal
Kahvaltıyı 10:30 da yedim sağlam yedim acıkmadım dışardaydım bide.
Akşamıda 18:40 gibi yedim oda baya doyurucu oldu. Belki çayla 1 avuç çiğ badem ve kuru incir yerim.
Su 1,5 lt (yatana kadar içerim daha)
Yeşil çay
Jillian 1. Level 8. Günüm bitti
5.608 adım
Bugünümde bitti böyle.
İstikrarın güzel gidiyor tebrikler

Back