- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.981
Çok şükür hep böyle gider inşş cuma günü güzel sonuçlar alırız umarımİstikrarın güzel gidiyor tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür hep böyle gider inşş cuma günü güzel sonuçlar alırız umarımİstikrarın güzel gidiyor tebrikler
İnşallah cuma bildirim bütün sonuçları yağ kas su sende böyle devam et grup baya esnek bizde artık katılımda esneriz bu gidişle iyi gecelerÇok şükür hep böyle gider inşş cuma günü güzel sonuçlar alırız umarım
Geçmiş olsun canımSabah kahvaltım
1 dilim kızarmış ekmek
Biraz peynir
Şekersiz çay
Midem bulanıyor geceden beri zorla yedim.
Çok sağol canım haftasonu çocuklar böyle oldu şimdi ben salgın heraldeGeçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canımm Allah yardımcın olsunHastayım ama jillian yaptım çünkü 1.level 9. Günüm bugün ara verirsem şevkim gider.yemek yiyecek su içecek iştah istek yok. Zorla yarım elme yedimara olsun diye 1 bardak su içebildim
Aminnnn çok sağol canımçok geçmiş olsun canımm Allah yardımcın olsun
slm canım benim
Sıkam canını canım.. zaman zaman hepimiz işyerinde gerginlikler sıkıjtılar yaşıyoruz.. bu ara bende stres falan sıkıntılıyım.. Diyet miyet hak getire zaten..slm canım benim
yarın tartı günü bir değişiklik olacağını sanmıyorum bende
canım sıkkın biraz işyerinde sıkıntılıyım kendimi diyete veremiyorum
hayırlısı bakalım
Allah yardımcın olsunslm canım benim
yarın tartı günü bir değişiklik olacağını sanmıyorum bende
canım sıkkın biraz işyerinde sıkıntılıyım kendimi diyete veremiyorum
hayırlısı bakalım
Almamışındır inş canımya stres herşeyin başı zatenSıkam canını canım.. zaman zaman hepimiz işyerinde gerginlikler sıkıjtılar yaşıyoruz.. bu ara bende stres falan sıkıntılıyım.. Diyet miyet hak getire zaten..
Regliyimde.. tatlı isteğim de var ..inş dahada almamışımdır<![]()
inşallah sağol canım yaa ama sen çok almıyorsun zaten canımSıkam canını canım.. zaman zaman hepimiz işyerinde gerginlikler sıkıjtılar yaşıyoruz.. bu ara bende stres falan sıkıntılıyım.. Diyet miyet hak getire zaten..
Regliyimde.. tatlı isteğim de var ..inş dahada almamışımdır<![]()
Allah razı olsun canımmmAllah yardımcın olsun