Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende katilabilir miyim?
Bende katılabilir miyim

ooo teşekkürler çifte katılım taleplerii ne sevindim ne sevindim toğpiğimiz canlanıyorrrr
bana kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzuda yazarsanız sizleride eklerim tablomuza hoşgeldiniz sefalar getirdirnizzz
hafta sonları pek giremiyorum kusura bakmayın yeni gördüm

ooo teşekkürler çifte katılım taleplerii ne sevindim ne sevindim toğpiğimiz canlanıyorrrr
bana kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzuda yazarsanız sizleride eklerim tablomuza hoşgeldiniz sefalar getirdirnizzz
Hosbuldum canim boy.1.64 kilom 67.9 du bu sabah hedef kilo 59 sonra 55 yani duruma gore 55 olmak istiyorum eger yakismazsa 59 da birakcam insallah tatile kadar sıkı tutup epey bir kilo vermek istiyorum .o zamann hepimize başarılaaarr ;)

Hosbuldum canim boy.1.64 kilom 67.9 du bu sabah hedef kilo 59 sonra 55 yani duruma gore 55 olmak istiyorum eger yakismazsa 59 da birakcam insallah tatile kadar sıkı tutup epey bir kilo vermek istiyorum .o zamann hepimize başarılaaarr :KK66:
ok inş. tatile hedefinize ulaşırsınızzz.
Hadi hayırlısı

Pes etme Pes etme canım ekledim bir kontrol edersin yanlış bişey yazdıysam uyarda düzelteyim bu aylık hedefine 65 yazdım ilk başlıyorsun rahat verirsin diye yani mart ayı için mart sonunda 65 olmalısın inş şubat bildirimleri bitti zaten şimdi mart ayının tablosunu hazırlayacam. mart sonunda 65 olmalısın iyimi?

Hoşbulduk çok sevindim ben de
Güncel kilom 63
Boyum 160
Hedef kilom 58

Tartı günü nezaman?
Haftada bir tartilmayi düşünüyorum
haftada bir tartıl tabii mutlaka ama bildirim günlerimiz yaklaşık 10 günde bir o zaman bildirirsin tartıldığıdada söylertsin tabii o ayrıda tabloya bildirim günleri giriyorum
haftada bir bazen katılım pek olmuyor o yüzden ayda 3 sefer ayarlıyorum işlerimde yoğun hafta bir belki giremeyebilirim o yüzden

evet yeni arkadaşlar sizleride ekledim tablomuza bir kontrol edin yanlış bişey varsa söyleyin düzelteyim
bu arada aylık hedeflerde biraz acımasız davrandım daha marta girmedik bile ve martında sonuna kadarki kilomuz olduğu için yapabiliriz diye düşünüyorum genede değiştirmemi isteyen olursa söylesin hemen değiştiririm hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın...

evet yeni arkadaşlar sizleride ekledim tablomuza bir kontrol edin yanlış bişey varsa söyleyin düzelteyim
bu arada aylık hedeflerde biraz acımasız davrandım daha marta girmedik bile ve martında sonuna kadarki kilomuz olduğu için yapabiliriz diye düşünüyorum genede değiştirmemi isteyen olursa söylesin hemen değiştiririm hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın...
Çok beğendim tabloyu
Kolay gelsin hepimize
Şimdi kahvaltımı yaptım ekmek yok ve şekerli şeyler yok
Mart ayında meyve haricinde şekerli ve paketli ürünler kullanmamayı hedefliyorum :KK200:

Back