- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.341
Ara olarak ne yiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün çok güzel sakın haa sakın bozmaaaaa
baakkkkkk üfürüğümmmmm gelir sonraaaaa
ensendeyimmm ona göreeeeeeee
bozan gevşekkkkktirrrrrrrrrr
Simdi lattenin yaninda 1tane diyet bisküvi yedim bu bi ara ogun oluyor ama asla bir paket deyil
Bir porsiyon meyve
1hurma yada 1kuru kayisinin yaninda 4-5kuru yemis yada
2top dondurma yada
Tarcinli sut
Sabahlari sicak su iciyomusun seyma faydasini gordunmu benim bagirsaklarima çok faydasi oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlarr,
peki ramazan ne yapacağız :SSS ??
ramazana kadar 3 kilo verebilsem çok güzel olur
Kuzum ben ramazana kadar inşallahhhh bitiricem kilo isini 1ay var 6 kilom kaldi veririm heralde ramazanda da rahat rahat orucumu tutarim 1-2 kilo da ramazanda veririm
Kuzum ben ramazana kadar inşallahhhh bitiricem kilo isini 1ay var 6 kilom kaldi veririm heralde ramazanda da rahat rahat orucumu tutarim 1-2 kilo da ramazanda veririm
Evet içiyorum çok tok tutuyo 10:30 11:00 kadar acıkmıyorum yiyincede doyuyorum bence bu suyla alakalı.
Bugün kan verdim Perşembe sonuçları çıkıcak bakalım
Şimdi yeni aramı yapıcam 7 otlu çay aldım 1 saat dışardaydım bu arada bide dönüşte ufaklık yürümedi onu taşıdım ağırlık çalıştım yaniiii
ooohh ne güzel söylüyorsun, inşallah canım
Bizim diyet cocuklara yaradi bende once disariya cikarmak pek istemezdim şimdi çocuklari hic ikiletmiyorum:)) hem zaman geciyor hem spor oluyor
Dimi cok basitmis gibi dedim ama tabiki becerebilirsem Allah nasip ederse boyle giderse olacak ama inaniyorum
İnşallah güveniyoruz sana, peki ne sporu yapıyorsun ?
Çeyrek muz ve 7 otlu çay aramı da yapmış oldum.
Sabah tan beri 277 kcal almışım ay ne güzel
Ooo seyma ceyrek muz super bide form cayi daha süper
Benimde evde a101 in form cayi vardi esim icti biraz cok faydasi oldu ne yesem kalmiyor cikiyor bagirsaklarima cok faydasi oldu diyo ama ben icemedim tadi çok kötü
Bende 16:00 da yemegimi yiyecegim porsiyonlarimi gorun diye resmini cekip koyucam
Haftada2-3gun yuruyus yapiyorum bide hafta ici oglumu okula goturup getiriyorum gunde 20 dk 2kere 40dk yuruyus oluyor baska hic bisey yapmiyorum ip atlamayi düşünüyorum bacaklara çok faydasi oluyormus benimde kilom baldir bacak popoda sizce faydasi olurmu
olur olmaz mı düzenli yaparsan hoplaya hoplaya erir tabi,,yiyeceklerinin resimlerini bekliyoruz :))
Bozmammmm bebis merak etme ben kendime cok acimasizim 1ayim kaldi ramazana kadar ne verirsem kar
Bide kocam ve ablamla iddaya girdik onlar 60 olamazsin diyolar kocacigimm gardolabimi yeniliycek ablamda 2takim kup alacak :))
Evet içiyorum çok tok tutuyo 10:30 11:00 kadar acıkmıyorum yiyincede doyuyorum bence bu suyla alakalı.
Bugün kan verdim Perşembe sonuçları çıkıcak bakalım
Şimdi yeni aramı yapıcam 7 otlu çay aldım 1 saat dışardaydım bu arada bide dönüşte ufaklık yürümedi onu taşıdım ağırlık çalıştım yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?