• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar bütün gün çorba içtim ya karnım dümdüz resmen çiğ sebze bana şişkinlik yapıyo. Yarın çorbamla devam daha düşük kcal inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi geceler fıstıklar saat kaç oldu ben hala uyuyamadım :37:giremedim bu gün ama eylemcim diyetime başladım şuan karnımdan gelen sesler eşliğinde yazıyorum :9: aslında bende oruç tutmak istiyorum zaten hamileliklerimden kalan borçlarım var hem onlar eksilir hemde akşamları hafif bişeyler yiyerek kilo veririm diyorum oruçtan çıkınca tatlı krizim geliyor onuda tarçınlı süt içerek dengelerim diyorum ...olurmuki ?

Merhaba kizlar bugun uc ogun yedim aksam 8 den sonra sadece su ictim hic abur cubur yemedim vr bu benim icin büyük basari :D su an inanılmaz acim ve dort gozle sabahi bekliyorum fakat hala uyuyamadim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler fıstıklar saat kaç oldu ben hala uyuyamadım :37:giremedim bu gün ama eylemcim diyetime başladım şuan karnımdan gelen sesler eşliğinde yazıyorum :9: aslında bende oruç tutmak istiyorum zaten hamileliklerimden kalan borçlarım var hem onlar eksilir hemde akşamları hafif bişeyler yiyerek kilo veririm diyorum oruçtan çıkınca tatlı krizim geliyor onuda tarçınlı süt içerek dengelerim diyorum ...olurmuki ?

olur canım neden olmasınnnnnnn
bencede tarçınlı süt iç birebir geliyor tatlı krizlerineeee

Merhaba kizlar bugun uc ogun yedim aksam 8 den sonra sadece su ictim hic abur cubur yemedim vr bu benim icin büyük basari :D su an inanılmaz acim ve dort gozle sabahi bekliyorum fakat hala uyuyamadim :(

canım benimde dün öyle oldu
ama çok harika olduuuuu
şiddetle tavsiye ederimmmmmmmmmm

Son düzenleme:
dün 890 kalori ilee kapattım 3 milde leslie yaptım bugün sabah tartıldım 59,00 çıktım ama
şişliklerim gitmiş onada mutlu oldum çünkü daha çok çıkıyordum bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım
size tartılabildiğim günlerde an be an bildirecem kilomu sizlerde takip edebilesiniz diye

Son düzenleme:
kızlar bugünde menümü yazayım
dün yazdım iyi oldu
Şeymaaaaaaaa ılık nefesini ensemde hissettim hiç bişey yiyemedimmm
sayende düşük bir kaloriyle kapattımmm
sende yiyeceğin zaman beni ensende hissettttttt
gebertirim inankiiiiiiiii
jilolo sende elusornek sendeee yaşam sendeeeeeee
topikteki tüm kızlar hepiniz hissedinn ona göreeeee
ayın 2 sinde güzel bir sonuçla gelmeyeni ....
ona göre!!!...

menüm
2 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım domates yarım salatalık
3 zeytin 1 k.k. büy. peynirrrrr

ara yarım çay bardağı süt tarçınlı

öğlen haşlama nohut ve patates (ikisini birbirine kattım haşladım)
üzerine yoğurt

ara yarım çay bardağı süt tarçınlı
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım elmada olabilir canım isterse

akşamıda daha bilmiyom akşamıda ayrıyeten bildiririm

bu listenin dışına çıkarsam kaşığım kırılsınnnnnn

Son düzenleme:

bu arada bende perşembe cuma tutacam istersen birlikte tutalım
perşembe recebin sonu cuma şabanın başlangıcı
o yüzden tutalım istersen

ayyy canım benim açlıktan uyuyamamak kötü ama alışırsın bide o gün muhakkak kilo verirsin

hadi kız bu hafta sen birinci ol

dün 890 kalori ilee kapattım 3 milde leslie yaptım bugün sabah tartıldım 59,00 çıktım ama
şişliklerim gitmiş onada mutlu oldum çünkü daha çok çıkıyordum bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım
size tartılabildiğim günlerde an be an bildirecem kilomu sizlerde takip edebilesiniz diye

ooo ziperrrr böyle devam et eylem madem diyetteyiz diyoruz gözümüz herşeyde kalıyor iyice sıkalım kendimizi ki gitsin kilocuklar benim felsefem bu

merhaba Kızlar,

iyi haftalar, ben haftaya yeni başlıyorum dün izinliydim ooohhh, ama 3 gün boyunca dikkat etmedim abartmadım ama yedim :(((( tatlı da yedim börekte yedim offff verdiğim kilolar boşa gitti, o yüzden bugün fazla yemicem, sizlerden en var ne yok ??? çok yazan olmuş bu arada daha hepsini okuyamadım ...

öptüm sizleriii

güzelllll açlıktan uyuyamadıysan kilolar gidiyor demekkiii

merhaba Kızlar,

iyi haftalar, ben haftaya yeni başlıyorum dün izinliydim ooohhh, ama 3 gün boyunca dikkat etmedim abartmadım ama yedim :(((( tatlı da yedim börekte yedim offff verdiğim kilolar boşa gitti, o yüzden bugün fazla yemicem, sizlerden en var ne yok ??? çok yazan olmuş bu arada daha hepsini okuyamadım ...

öptüm sizleriii

canım biz hergün girip menülerimizi duygularımızı yazıyoruz iyi oluyor birbirimize diyet koçluğu yapıyoruz resmen benim diyetim çok güzel gidiyor en az 1.5 kilo vermiş olucam bu 10 gündede

sende yaz hergün daha motive olursun

ooo ziperrrr böyle devam et eylem madem diyetteyiz diyoruz gözümüz herşeyde kalıyor iyice sıkalım kendimizi ki gitsin kilocuklar benim felsefem bu

yok canım artık çok sıkı girdim önce 57 sonrada 55 i görmeliyimmmm
sonrada Şeyma ile birlikte hedefimz olan 48 e düşmeliyimmmmmm
ama 55i görünce ara verecem yazı geçirecem kışa doğru tekrar başlıcam
çünkü Almanyadan ablam geliyor ve ben onu sadece senede 1 defa görebiliyorum
oda gelince lokantalar tatiller full geziyoruz onunla asla diyet falan yapamam
gene dikkatli yicem ama diyet falan olmucak o gidince eylül gibi tekrar başlıcam inşallah
bu seferde 48e düşecemmmmmm (Şeymaa duyy)

merhaba Kızlar,

öptüm sizleriii

evet çenemiz bol her dk yazışıyoz canım
o yediğin pastaları börekleri bir an önce erit 2 hazirana bişey kalmadııııı

canım biz hergün girip menülerimizi duygularımızı yazıyoruz iyi oluyor birbirimize diyet koçluğu yapıyoruz resmen benim diyetim çok güzel gidiyor en az 1.5 kilo vermiş olucam bu 10 gündede

sende yaz hergün daha motive olursun

evet haklısın ama evdeki leptop tamire gitti, telefondan girebilirim aslında ama evde zamanım kalmıyor ki ancak işten giriyorum oda işim olmadığı zaman,
ama yazacağım bugünden sonra, bu hafta sonu yediklerimi nasıl telafi edebilirim acaba tavsiye var mı?

bu sanahta simit yedim ne güzel dimi :27:

yok canım artık çok sıkı girdim önce 57 sonrada 55 i görmeliyimmmm
sonrada Şeyma ile birlikte hedefimz olan 48 e düşmeliyimmmmmm
ama 55i görünce ara verecem yazı geçirecem kışa doğru tekrar başlıcam
çünkü Almanyadan ablam geliyor ve ben onu sadece senede 1 defa görebiliyorum
oda gelince lokantalar tatiller full geziyoruz onunla asla diyet falan yapamam
gene dikkatli yicem ama diyet falan olmucak o gidince eylül gibi tekrar başlıcam inşallah
bu seferde 48e düşecemmmmmm (Şeymaa duyy)

evet çenemiz bol her dk yazışıyoz canım
o yediğin pastaları börekleri bir an önce erit 2 hazirana bişey kalmadııııı

2 haziran tartı günü mü ?

1 hafta var sıkmam lazım kendimi... keşke verdiğpim 1,5 kiloyu almamış olayımm

Günaydın bebeler napıyonuz

Ensemden in la üfürüp duruyon :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back