- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.321
kızlar bugünde menümü yazayım
dün yazdım iyi oldu
Şeymaaaaaaaa ılık nefesini ensemde hissettim hiç bişey yiyemedimmm
sayende düşük bir kaloriyle kapattımmm
sende yiyeceğin zaman beni ensende hissettttttt
gebertirim inankiiiiiiiii
jilolo sende elusornek sendeee yaşam sendeeeeeee
topikteki tüm kızlar hepiniz hissedinn ona göreeeee
ayın 2 sinde güzel bir sonuçla gelmeyeni ....
ona göre!!!...
menüm
2 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım domates yarım salatalık
3 zeytin 1 k.k. büy. peynirrrrr
ara yarım çay bardağı süt tarçınlı
öğlen haşlama nohut ve patates (ikisini birbirine kattım haşladım)
üzerine yoğurt
ara yarım çay bardağı süt tarçınlı
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım elmada olabilir canım isterse
akşamıda daha bilmiyom akşamıda ayrıyeten bildiririm
bu listenin dışına çıkarsam kaşığım kırılsınnnnnn
aaa yok öyleeee
bizim üfürüğümüz kuvvetli ona göre
artık yediğin her lokmayı 1000 kez düşünüp ona göre yiyecennnnnnn
ooooooooooo eylem gaza gelmiş
dünkü başarından dolayı halayın canım
bugünde bozmak yokkkk
Söz valla yaaaa sabah 2 dilim Çavdar ekmeğiyle peynir
Ve çorba-çorba-çorba başka bişey yersem yazarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet haklısın ama evdeki leptop tamire gitti, telefondan girebilirim aslında ama evde zamanım kalmıyor ki ancak işten giriyorum oda işim olmadığı zaman,
ama yazacağım bugünden sonra, bu hafta sonu yediklerimi nasıl telafi edebilirim acaba tavsiye var mı?
bu sanahta simit yedim ne güzel dimi
ben kendi yaptıklarımı yazayım sabah geç kahvaltı yapıyorum 9 -10 gibi sonra 13:00 gibi ara öğün yapıyorum akşam yemeğimide 15:00 gibi yiyorum sonra bir ara öğün daha bitti akşam yemeğini erken tutup az yiyince 10 günde 1.5 hatta spor yaparsan 2 kilo bile verebilirsin
ben kendi yaptıklarımı yazayım sabah geç kahvaltı yapıyorum 9 -10 gibi sonra 13:00 gibi ara öğün yapıyorum akşam yemeğimide 15:00 gibi yiyorum sonra bir ara öğün daha bitti akşam yemeğini erken tutup az yiyince 10 günde 1.5 hatta spor yaparsan 2 kilo bile verebilirsin
Yaşam bakıyorum da Sen baya vermişsin 10 nisandan beri tebrikler çok güzel,....
işte ben o erkene yemeği yapamıyorum, 19:30 da evde oluyorum oğlumla ilgileniyorum vakit geçiyor bir de kayınvalidemlerde yiyoruz gelir gelmez oturamıyorum yemeğe, 20:30 oluyo akşam yemeği...
işte ben o erkene yemeği yapamıyorum, 19:30 da evde oluyorum oğlumla ilgileniyorum vakit geçiyor bir de kayınvalidemlerde yiyoruz gelir gelmez oturamıyorum yemeğe, 20:30 oluyo akşam yemeği...
o zaman canım sabah ile ögleyi çok az tutacaksın akşamda az yiyeceksin yani olay akşam aç olacaksın sofradan kalktığında doymuş olmayacaksın ben bu yöntemle 16 kilo verdim
evet öyle yapmam lazım, sabah 8/9 arası kahvaltı yiyorum ögle yemeğide 12:30, iş yerinde yediğim için fiks her gün 12: 30/13:30 arası, nasıl yapmam lazım sabah ara öğün canım istemiyor fakat öğleden sonra istiyor
aynen benimde öyle oluyor ama biz genede 18.30da falan yemiş oluyoruz en geç 19 da sizinki iyice geçmiş
ama ben ikindi vakti biraz bisküvi galeta falan yersem
o zaman akşam yemeğinde çok az yiyebiliyorum tavsiye ederim canım akşam yemeğinden 1.5-2 saat
(2 saati geçmesin yoksa tekrar acıkılıyor)
önce 3-4 diyet bisküvi ye o zaman yemekte ister istemez az yiyorsun tıkıyor insanı iştahını bastırıyor
Evet öyle yapıım bakıım 5/ 5:30 gibi bişeyler yemem lazım
kahvaltım
1 yumurta
5 tane fıstık
1 dilim kaşar
yeşillik şekersiz çay
ara öğünüm
1 latte
2 diyet büskivi
akşam
3 kaşık taze fasulye yanında yoğurt yada cacık
bir ara öğün daha yaparım BİTTİ
buda benim menümmmm
o zaman canım sabah ile ögleyi çok az tutacaksın akşamda az yiyeceksin yani olay akşam aç olacaksın sofradan kalktığında doymuş olmayacaksın ben bu yöntemle 16 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?