• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlar bugünde menümü yazayım
dün yazdım iyi oldu
Şeymaaaaaaaa ılık nefesini ensemde hissettim hiç bişey yiyemedimmm
sayende düşük bir kaloriyle kapattımmm
sende yiyeceğin zaman beni ensende hissettttttt
gebertirim inankiiiiiiiii
jilolo sende elusornek sendeee yaşam sendeeeeeee
topikteki tüm kızlar hepiniz hissedinn ona göreeeee
ayın 2 sinde güzel bir sonuçla gelmeyeni ....
ona göre!!!...

menüm
2 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım domates yarım salatalık
3 zeytin 1 k.k. büy. peynirrrrr

ara yarım çay bardağı süt tarçınlı

öğlen haşlama nohut ve patates (ikisini birbirine kattım haşladım)
üzerine yoğurt

ara yarım çay bardağı süt tarçınlı
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
yarım elmada olabilir canım isterse

akşamıda daha bilmiyom akşamıda ayrıyeten bildiririm

bu listenin dışına çıkarsam kaşığım kırılsınnnnnn

ooooooooooo eylem gaza gelmiş

dünkü başarından dolayı halayın canım:64::64::64::64::64::64::70:

bugünde bozmak yokkkk:20:

aaa yok öyleeee
bizim üfürüğümüz kuvvetli ona göre
artık yediğin her lokmayı 1000 kez düşünüp ona göre yiyecennnnnnn

Söz valla yaaaa sabah 2 dilim Çavdar ekmeğiyle peynir
Ve çorba-çorba-çorba başka bişey yersem yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooooooooooo eylem gaza gelmiş

dünkü başarından dolayı halayın canım:64::64::64::64::64::64::70:

bugünde bozmak yokkkk:20:

ooo Allah razı olsunnnnnnnnn
çok güzel geldi yaaaa
ben bu gazla bugünüde başarıyla tamamlarımmmmm

Söz valla yaaaa sabah 2 dilim Çavdar ekmeğiyle peynir
Ve çorba-çorba-çorba başka bişey yersem yazarım

erkeksen ye...

evet haklısın ama evdeki leptop tamire gitti, telefondan girebilirim aslında ama evde zamanım kalmıyor ki ancak işten giriyorum oda işim olmadığı zaman,
ama yazacağım bugünden sonra, bu hafta sonu yediklerimi nasıl telafi edebilirim acaba tavsiye var mı?

bu sanahta simit yedim ne güzel dimi :27:

ben kendi yaptıklarımı yazayım sabah geç kahvaltı yapıyorum 9 -10 gibi sonra 13:00 gibi ara öğün yapıyorum akşam yemeğimide 15:00 gibi yiyorum sonra bir ara öğün daha bitti akşam yemeğini erken tutup az yiyince 10 günde 1.5 hatta spor yaparsan 2 kilo bile verebilirsin

ben kendi yaptıklarımı yazayım sabah geç kahvaltı yapıyorum 9 -10 gibi sonra 13:00 gibi ara öğün yapıyorum akşam yemeğimide 15:00 gibi yiyorum sonra bir ara öğün daha bitti akşam yemeğini erken tutup az yiyince 10 günde 1.5 hatta spor yaparsan 2 kilo bile verebilirsin

Katılıyorum canım benim erken yiyince günde 700 gr vermiştim yaaa

ooo baya güzel bir yöntemmmmmmm

Yaşam bakıyorum da Sen baya vermişsin 10 nisandan beri tebrikler çok güzel,.... :7:

kahvaltım
1 yumurta
5 tane fıstık
1 dilim kaşar
yeşillik şekersiz çay

ara öğünüm
1 latte
2 diyet büskivi

akşam
3 kaşık taze fasulye yanında yoğurt yada cacık

bir ara öğün daha yaparım BİTTİ

buda benim menümmmm:21:

Yaşam bakıyorum da Sen baya vermişsin 10 nisandan beri tebrikler çok güzel,.... :7:

hep yazıyorum benim diyet felsefem

MADEM DİYET PSİKOJİSİNDEYİM HERŞEYDE GÖZÜM KALIYOR ÖZGÜRCE YİYEMİYORUMMM OZAMAN BENDE İYİCEEE SIKARIM KENDİMİ BİRAN ÖNCE KİLORDAN KURTULURUM.

işte ben o erkene yemeği yapamıyorum, 19:30 da evde oluyorum oğlumla ilgileniyorum vakit geçiyor bir de kayınvalidemlerde yiyoruz gelir gelmez oturamıyorum yemeğe, 20:30 oluyo akşam yemeği...

işte ben o erkene yemeği yapamıyorum, 19:30 da evde oluyorum oğlumla ilgileniyorum vakit geçiyor bir de kayınvalidemlerde yiyoruz gelir gelmez oturamıyorum yemeğe, 20:30 oluyo akşam yemeği...

o zaman canım sabah ile ögleyi çok az tutacaksın akşamda az yiyeceksin yani olay akşam aç olacaksın sofradan kalktığında doymuş olmayacaksın ben bu yöntemle 16 kilo verdim

aynen benimde öyle oluyor ama biz genede 18.30da falan yemiş oluyoruz en geç 19 da sizinki iyice geçmiş
ama ben ikindi vakti biraz bisküvi galeta falan yersem
o zaman akşam yemeğinde çok az yiyebiliyorum tavsiye ederim canım akşam yemeğinden 1.5-2 saat
(2 saati geçmesin yoksa tekrar acıkılıyor)
önce 3-4 diyet bisküvi ye o zaman yemekte ister istemez az yiyorsun tıkıyor insanı iştahını bastırıyor

Son düzenleme:
o zaman canım sabah ile ögleyi çok az tutacaksın akşamda az yiyeceksin yani olay akşam aç olacaksın sofradan kalktığında doymuş olmayacaksın ben bu yöntemle 16 kilo verdim

evet öyle yapmam lazım, sabah 8/9 arası kahvaltı yiyorum ögle yemeğide 12:30, iş yerinde yediğim için fiks her gün 12: 30/13:30 arası, nasıl yapmam lazım sabah ara öğün canım istemiyor fakat öğleden sonra istiyor

aynen benimde öyle oluyor ama biz genede 18.30da falan yemiş oluyoruz en geç 19 da sizinki iyice geçmiş
ama ben ikindi vakti biraz bisküvi galeta falan yersem
o zaman akşam yemeğinde çok az yiyebiliyorum tavsiye ederim canım akşam yemeğinden 1.5-2 saat
(2 saati geçmesin yoksa tekrar acıkılıyor)
önce 3-4 diyet bisküvi ye o zaman yemekte ister istemez az yiyorsun tıkıyor insanı iştahını bastırıyor

Evet öyle yapıım bakıım 5/ 5:30 gibi bişeyler yemem lazım

kahvaltım
1 yumurta
5 tane fıstık
1 dilim kaşar
yeşillik şekersiz çay

ara öğünüm
1 latte
2 diyet büskivi

akşam
3 kaşık taze fasulye yanında yoğurt yada cacık

bir ara öğün daha yaparım BİTTİ

buda benim menümmmm:21:

menün çok güzel sakın haa sakın bozmaaaaa
baakkkkkk üfürüğümmmmm gelir sonraaaaa
ensendeyimmm ona göreeeeeeee
bozan gevşekkkkktirrrrrrrrrr

Kahve mi içtim şimdi yaşam senin yöntemine uyucam aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruz mantıklı dediğin

Ara olarak ne yiyorsun

Back