- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.301
ok canım hoşgeldin aramıza boyun kaç???
boyum 165 ve 86 kiloym daha 23 yaşndaym ve çevremdeklr saolsn psikolojmi bozamadılar
iyi geceler fıstıklar saat kaç oldu ben hala uyuyamadımgiremedim bu gün ama eylemcim diyetime başladım şuan karnımdan gelen sesler eşliğinde yazıyorum aslında bende oruç tutmak istiyorum zaten hamileliklerimden kalan borçlarım var hem onlar eksilir hemde akşamları hafif bişeyler yiyerek kilo veririm diyorum oruçtan çıkınca tatlı krizim geliyor onuda tarçınlı süt içerek dengelerim diyorum ...olurmuki ?
Merhaba kizlar bugun uc ogun yedim aksam 8 den sonra sadece su ictim hic abur cubur yemedim vr bu benim icin büyük basarisu an inanılmaz acim ve dort gozle sabahi bekliyorum fakat hala uyuyamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler fıstıklar saat kaç oldu ben hala uyuyamadımgiremedim bu gün ama eylemcim diyetime başladım şuan karnımdan gelen sesler eşliğinde yazıyorum aslında bende oruç tutmak istiyorum zaten hamileliklerimden kalan borçlarım var hem onlar eksilir hemde akşamları hafif bişeyler yiyerek kilo veririm diyorum oruçtan çıkınca tatlı krizim geliyor onuda tarçınlı süt içerek dengelerim diyorum ...olurmuki ?
dün 890 kalori ilee kapattım 3 milde leslie yaptım bugün sabah tartıldım 59,00 çıktım ama
şişliklerim gitmiş onada mutlu oldum çünkü daha çok çıkıyordum bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım
size tartılabildiğim günlerde an be an bildirecem kilomu sizlerde takip edebilesiniz diye
Merhaba kizlar bugun uc ogun yedim aksam 8 den sonra sadece su ictim hic abur cubur yemedim vr bu benim icin büyük basarisu an inanılmaz acim ve dort gozle sabahi bekliyorum fakat hala uyuyamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba Kızlar,
iyi haftalar, ben haftaya yeni başlıyorum dün izinliydim ooohhh, ama 3 gün boyunca dikkat etmedim abartmadım ama yedim((( tatlı da yedim börekte yedim offff verdiğim kilolar boşa gitti, o yüzden bugün fazla yemicem, sizlerden en var ne yok ??? çok yazan olmuş bu arada daha hepsini okuyamadım ...
öptüm sizleriii
ooo ziperrrr böyle devam et eylem madem diyetteyiz diyoruz gözümüz herşeyde kalıyor iyice sıkalım kendimizi ki gitsin kilocuklar benim felsefem bu
merhaba Kızlar,
iyi haftalar, ben haftaya yeni başlıyorum dün izinliydim ooohhh, ama 3 gün boyunca dikkat etmedim abartmadım ama yedim((( tatlı da yedim börekte yedim offff verdiğim kilolar boşa gitti, o yüzden bugün fazla yemicem, sizlerden en var ne yok ??? çok yazan olmuş bu arada daha hepsini okuyamadım ...
öptüm sizleriii
canım biz hergün girip menülerimizi duygularımızı yazıyoruz iyi oluyor birbirimize diyet koçluğu yapıyoruz resmen benim diyetim çok güzel gidiyor en az 1.5 kilo vermiş olucam bu 10 gündede
sende yaz hergün daha motive olursun
yok canım artık çok sıkı girdim önce 57 sonrada 55 i görmeliyimmmm
sonrada Şeyma ile birlikte hedefimz olan 48 e düşmeliyimmmmmm
ama 55i görünce ara verecem yazı geçirecem kışa doğru tekrar başlıcam
çünkü Almanyadan ablam geliyor ve ben onu sadece senede 1 defa görebiliyorum
oda gelince lokantalar tatiller full geziyoruz onunla asla diyet falan yapamam
gene dikkatli yicem ama diyet falan olmucak o gidince eylül gibi tekrar başlıcam inşallah
bu seferde 48e düşecemmmmmm (Şeymaa duyy)
evet çenemiz bol her dk yazışıyoz canım
o yediğin pastaları börekleri bir an önce erit 2 hazirana bişey kalmadııııı
2 haziran tartı günü mü ?
1 hafta var sıkmam lazım kendimi... keşke verdiğpim 1,5 kiloyu almamış olayımm
Günaydın bebeler napıyonuz
Ensemden in la üfürüp duruyon
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?