- 8 Ağustos 2008
- 35.311
- 42.400
- 1.123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #21.041
CANLAR yazmayı unuttuğum birşey varsa kilolarınızda söylersiniz eklerimeylemsevcan boy 157 kilo 60.7-61.8 hedef kilo 56 geçen haftadan fark +1.1
KIZLARIMCANLARIM boy 1.63 kilo 54.5-54.5 hedef kilo 53 geçen haftadan fark -
Ellssa boy 1.64 kilo 85-82.6 hedef kilo 75 geçen haftadan fark 2.6
@hatice3462 boy 1.63 kilo 70-69.400 hedef kilo 60 geçen haftadan fark 0.6
Yine de tartılsaydın. Bende de var kabızlık bu ara yaa.Selam kızlar.. Ben tartılmadım ya.. Kabızlık var bu ara maalesef.. Fazla çıkarım diye tartılamadım..
Bakalım belki bu hafta düzelirsem tartılırım.. çok da dikkat etmedim hafta sonu a-kaçıyor benimcumartesi spora da gidemedim
Aynen benimde hafta sonu hep kaçıyor yalnız değiliz çünkü eş çocuklar illaki kallavi bişeyler hazırlanıyorSelam kızlar.. Ben tartılmadım ya.. Kabızlık var bu ara maalesef.. Fazla çıkarım diye tartılamadım..
Bakalım belki bu hafta düzelirsem tartılırım.. çok da dikkat etmedim hafta sonu a-kaçıyor benimcumartesi spora da gidemedim
aynen tamda bu canımAynen benimde hafta sonu hep kaçıyor yalnız değiliz çünkü eş çocuklar illaki kallavi bişeyler hazırlanıyor
bu seferde kaçıyor maalesef
Bu hafta bende de iç açıcı değil durumlar. Bakalım neler olacakAynen benimde hafta sonu hep kaçıyor yalnız değiliz çünkü eş çocuklar illaki kallavi bişeyler hazırlanıyor
bu seferde kaçıyor maalesef
Kaç kilosun?bende bugün başlıyorum kızlarrr
ne tesadüf bende deBu hafta bende de iç açıcı değil durumlar. Bakalım neler olacak
neler yapmayı planlıyorsunuz??bende bugün başlıyorum kızlarrr
75 kilodan 70 kiloya indim . 20 gün serbest bıraktım , yarın sabah tatartılıp yazayım . tekrar diyete devam edeceğim .Kaç kilosun?
karbonhidratı azaltıp aksam 5 ten sonra yemeği kesmek . ayrıca yürüyüş te düşünüyorumneler yapmayı planlıyorsunuz??
EVET PERŞEMBE günleri bildirim yapıyoruzhafta sonu yaylalarda gezdik.int bağlanmak biraz zordu.Ancak bugün nasip oldu.Geçen hafta 78.5 bugün 78.10
Tartı günü perşembe mi
aralıklı orucu hangi saatler arası yapıyorsun?Aralıklı oruç ve evde leslie 4 mil yapmaya başladım.Kullandığım ilaçtan dolayı çok fazla ödem var.su miktarını artırmaya çalışıyorum.
Evet perşembehafta sonu yaylalarda gezdik.int bağlanmak biraz zordu.Ancak bugün nasip oldu.Geçen hafta 78.5 bugün 78.10
Tartı günü perşembe mi
Çok fazla içme. Fazla su vücutta balgamı çoğaltırAralıklı oruç ve evde leslie 4 mil yapmaya başladım.Kullandığım ilaçtan dolayı çok fazla ödem var.su miktarını artırmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?