• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım ins tada bir diyetisyen spor hocasını takip ediyorum..O 48 saat yaptı..
Canım açlık tedavi ediyor.. ben diyetten ziyade sağlık için arada böyle bir yapacağım böyle.. midem o kadar rahattı ki..
Peygamber efendimiz de 3 gün hiç birşey yemediği olmuş.. midesine taş bağlamış..
Bence bir sıkıntı olmaz.. Ama susuz kalmadıkça tabi..Sıvı alımına devam..
Zaten 24 yaptım canım.. 36 şimdilik olmadı..:)
Tatlım yorum yapmadan okudum tüm yazdıklarını ama bu paylaşımda cevap yazmadan edemedim müsadenle.
Açlıklar elbette çok sağlıklı vücut için ama ama amaa açlık yapacak kişi öncesi vücudu hazırlamalı. Öğünlerinde unlu şekerli gıdalar tüketmemelisin. Kan şekerini belli seviyede tutmak çok önemli.
Yoksa hem boşuna eziyet çekersin hem de sağlığından olursun Allah muhafaza..

Tatlım yorum yapmadan okudum tüm yazdıklarını ama bu paylaşımda cevap yazmadan edemedim müsadenle.
Açlıklar elbette çok sağlıklı vücut için ama ama amaa açlık yapacak kişi öncesi vücudu hazırlamalı. Öğünlerinde unlu şekerli gıdalar tüketmemelisin. Kan şekerini belli seviyede tutmak çok önemli.
Yoksa hem boşuna eziyet çekersin hem de sağlığından olursun Allah muhafaza..
Evet, tamam vücudu dinlendirmek iyi ok da, öyle kafamıza göre olmaz. Aralıklı zayiflama diyeti herkese uygun degil. Ben çok ac kalsam, aşırı gergin oluyorum, bedenen ve ruhen. Kendime bunu yapamam.

Screenshot_20220921_215613_com.yazio.android.jpg

1000 güzel bence 1000 hatta 1200le dahi ben kilo verebiliyorum
Bana o da az. Kilom 70 oldugu için çok fazla azaltmama gerek kalmıyor. 50 lerde kilo vermem cok fazla zorlasip,kaloriden daha cok kesmem gerekecek.1.800 civarı alıyorum. İlerleyen zamanlarda hazır hissedersem azaltırım.

Back