- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #21.021
nasıl zayıflamayı düşünüyorsunuz?1.60 67 kilo hedef 50
özel bir menü falan mı yoksa açlık orucuyla falan mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl zayıflamayı düşünüyorsunuz?1.60 67 kilo hedef 50
Kalori hesabıylanasıl zayıflamayı düşünüyorsunuz?
özel bir menü falan mı yoksa açlık orucuyla falan mı??
Amaaan önemli olan akıl canım.içinizde en kısa benimmmm
Tatlım yorum yapmadan okudum tüm yazdıklarını ama bu paylaşımda cevap yazmadan edemedim müsadenle.Canım ins tada bir diyetisyen spor hocasını takip ediyorum..O 48 saat yaptı..
Canım açlık tedavi ediyor.. ben diyetten ziyade sağlık için arada böyle bir yapacağım böyle.. midem o kadar rahattı ki..
Peygamber efendimiz de 3 gün hiç birşey yemediği olmuş.. midesine taş bağlamış..
Bence bir sıkıntı olmaz.. Ama susuz kalmadıkça tabi..Sıvı alımına devam..
Zaten 24 yaptım canım.. 36 şimdilik olmadı..:)
Tabiki katılabilirsin. HoşgeldinBen de katılabilir miyim
HoşgeldinMerhaba ben Derya.Sizinle birlikte bu zayıflama sürecine katılabilir miyim?
Merhaba, 700 olmasin da konunuzda görmüştüm. Hos geldiniz.Kalori hesabıyla
Evet, tamam vücudu dinlendirmek iyi ok da, öyle kafamıza göre olmaz. Aralıklı zayiflama diyeti herkese uygun degil. Ben çok ac kalsam, aşırı gergin oluyorum, bedenen ve ruhen. Kendime bunu yapamam.Tatlım yorum yapmadan okudum tüm yazdıklarını ama bu paylaşımda cevap yazmadan edemedim müsadenle.
Açlıklar elbette çok sağlıklı vücut için ama ama amaa açlık yapacak kişi öncesi vücudu hazırlamalı. Öğünlerinde unlu şekerli gıdalar tüketmemelisin. Kan şekerini belli seviyede tutmak çok önemli.
Yoksa hem boşuna eziyet çekersin hem de sağlığından olursun Allah muhafaza..
1000 güzel bence 1000 hatta 1200le dahi ben kilo verebiliyorumMerhaba, 700 olmasin da konunuzda görmüştüm. Hos geldiniz.
Bana o da az. Kilom 70 oldugu için çok fazla azaltmama gerek kalmıyor. 50 lerde kilo vermem cok fazla zorlasip,kaloriden daha cok kesmem gerekecek.1.800 civarı alıyorum. İlerleyen zamanlarda hazır hissedersem azaltırım.1000 güzel bence 1000 hatta 1200le dahi ben kilo verebiliyorum
Merhaba,tebrikler . E süper ya.Merhaba
Kilo bildirimini ilk ben yapayım
Bugün kilom 82,6
Geçen hafta 85,2
Giden kilo 2,6
Ne güzel 69 u görmüşsünGeçen hafta 70 tim. Bugün 69.40 olmusum. 600 gram gitmiş kızlar.
tebrikler canımmmMerhaba
Kilo bildirimini ilk ben yapayım
Bugün kilom 82,6
Geçen hafta 85,2
Giden kilo 2,6
tebrik ederim canım darısı başım inşGeçen hafta 70 tim. Bugün 69.40 olmusum. 600 gram gitmiş kızlar.
Sağol. İnşaallahtebrik ederim canım darısı başım inş