• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydınlar..Evet bu sabah tartıldım. maalesef 55,4 geldim yine..Evren bana 55.4 kal mı diyor nedir.Ç:(
54.4 İDİM NE ARA YİNE 55,4 OLDUM ANLAMADIM..
iPİN UCU BİRAZ KAÇINCA YİNE BAŞA DÖNÜYOR İNSAN:(

O ZAman bugünden itibaren sıkı başlıyorsun canımcımmm
Ekimin 8 inde kısmetse ölçümüm var.. bakalım kasmı yağmı:?dananın kuyruğu kopcek:)
Reglim gecikti yine.. sanırım menopoza doğru gidiyorum canım.. iştahım bu ara biraz fala maalesef..
Dikkat edemiyorum kendime:(
Bugün sporum var.. salı günü inan 2 saatimi sporda harcadım üstüne 15000 adım yapmışım gün içinde.. ona rağmen düşün böyleyim.. Metom yavaşladı sanırım:(

Ekimin 8 inde kısmetse ölçümüm var.. bakalım kasmı yağmı:?dananın kuyruğu kopcek:)
Reglim gecikti yine.. sanırım menopoza doğru gidiyorum canım.. iştahım bu ara biraz fala maalesef..
Dikkat edemiyorum kendime:KK43:
Bugün sporum var.. salı günü inan 2 saatimi sporda harcadım üstüne 15000 adım yapmışım gün içinde.. ona rağmen düşün böyleyim.. Metom yavaşladı sanırım:KK43:
AAA çok enteresan o kadar spora rağmen geçici bir yavaşlamadır inş

canlar nasılsınız geçen hafta sınav vardı tablomuzu toparlayamadım bu perşembe bomba gibi geliyor tablomuzzz yeni bilgilerinizi perşembe bekliyorum ona göreeee.... :halay: :halay: :halay:

Back