- Konu Sahibi eylemsevcan
- #21.061
kahvaltı 12.00 akşam 18.00aralıklı orucu hangi saatler arası yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltı 12.00 akşam 18.00aralıklı orucu hangi saatler arası yapıyorsun?
Hiç unutur muyum gel perşembe gelslmlar günaydınlar canlar
yarın bildirim günümüz unutmazsanız seviniriimmm
O ZAman bugünden itibaren sıkı başlıyorsun canımcımmmGünaydınlar..Evet bu sabah tartıldım. maalesef 55,4 geldim yine..Evren bana 55.4 kal mı diyor nedir.Ç
54.4 İDİM NE ARA YİNE 55,4 OLDUM ANLAMADIM..
iPİN UCU BİRAZ KAÇINCA YİNE BAŞA DÖNÜYOR İNSAN
UMARIM UMUYORUM UMACAĞIMM CANIMM:))))O ZAman bugünden itibaren sıkı başlıyorsun canımcımmm
Ekimin 8 inde kısmetse ölçümüm var.. bakalım kasmı yağmı:?dananın kuyruğu kopcek:)O ZAman bugünden itibaren sıkı başlıyorsun canımcımmm
AAA çok enteresan o kadar spora rağmen geçici bir yavaşlamadır inşEkimin 8 inde kısmetse ölçümüm var.. bakalım kasmı yağmı:?dananın kuyruğu kopcek:)
Reglim gecikti yine.. sanırım menopoza doğru gidiyorum canım.. iştahım bu ara biraz fala maalesef..
Dikkat edemiyorum kendime
Bugün sporum var.. salı günü inan 2 saatimi sporda harcadım üstüne 15000 adım yapmışım gün içinde.. ona rağmen düşün böyleyim.. Metom yavaşladı sanırım
Evet canım.. Ama işte yememi biraz abartsam hemen geri geliyor verdiğimm kg anlamadım gitti.Umarım ödemdir..AAA çok enteresan o kadar spora rağmen geçici bir yavaşlamadır inş
İNŞ ödemdir canımEvet canım.. Ama işte yememi biraz abartsam hemen geri geliyor verdiğimm kg anlamadım gitti.Umarım ödemdir..
82,8 im ben yaa kabızım ama halaa bu hafta kabızlığa çözüm bulucam ve spora başlicam.slmlar günaydınlar canlar
yarın bildirim günümüz unutmazsanız seviniriimmm
Çok yoğundum kuzum bugün. Şu an bile yemek hazırlama arasında girdim hemen dedim kilomu yazayım. Sabah tartıldım ama yazamadım birtürlüEVET kilolar nerde canlar halen bekliyorumm
Günaydın canım. Ben regli oldum bu hafta zor canım..duruma göre yazarım..canlar yarın bildirim günümüz
kilo bildirimlerinizi bekliyorum
KIZLARIMCANLARIM
Ellssa
@hatice3462
R runnip
T tgdg