- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #21.101
Yapamadım zaten canımcım 5e kadar dayanamam 3 gibi yiyimde kapatayım dedim olmadı 1.5 gibi yedim bu sefer de bide 5 gibi yemek zorunda kaldım15 erken değilmi. 17:00 yapsan bari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamadım zaten canımcım 5e kadar dayanamam 3 gibi yiyimde kapatayım dedim olmadı 1.5 gibi yedim bu sefer de bide 5 gibi yemek zorunda kaldım15 erken değilmi. 17:00 yapsan bari.
Canım tebrikler izinliydim giremedim çok güzel kilo vermişsin bravooBugün bildirim günüydü dimi?
Kilom 85,1
Geçen hafta 86,9 du
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 4.11 11.11 18.11 25.11 Aylık Hedef 1 eylemsevcan
1,58 60.4 56 60.4 - - - - 59 2 KIZLARIMCANLARIM
1.63 55 53 54.5 54 3 Ellssa
1.64 85 75 82.6 79
Canlar tablomuzu yeniden düzenledim haftaya perşembe bildirimleri bekliyorum...
tebrikler canımmm hadi inş27 Ekim kilom 83,7eylemsevcan
aa canım ok çok geçmiş olsunneylemsevcan canımcım benim demir depolarım düşmüş baya
diyete ara verdim bu ara mecbur.. önce sağlık..
Kendimi toparlıyım gelirim inşallah yine..
almasam yeterli bu süreçte..
aslında bende ara ara oluyor.. bu ara çok düzensiz sağlıksı beslenedim sanırım..aa canım ok çok geçmiş olsunn
sıkı diyet mi yaptın ondan mı düşmüş
tespitin aynı benim durumum canımaslında bende ara ara oluyor.. bu ara çok düzensiz sağlıksı beslenedim sanırım..
birde çay çok içiyorum ben .. biraz azaltacağım.. beslenmemede dikkat edeceğim biraz..
Sağol canımm seninde inşşHayırlı Nurlu Cumalarınız olsun..
Ya ben de saldım bir ara tekrar 87 lere yol aldım ama yine yeniden başladım bakalımtebrikler canımmm hadi inş
bende başlıyom yarı kalıyo
başlıyom yine yarımm
kendimi bir türlü veremedim![]()
![]()
![]()
Merhaba bende katılmak istiyorum aranızaSloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
�
�
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 4.11 11.11 18.11 25.11 Aylık Hedef 1 eylemsevcan
1,58 60.4 56 - - - - - 59 2 KIZLARIMCANLARIM
1.63 55 53 56.2 54 3 Ellssa
1.64 85 75 82.6 79
Ramazan Menüsü;
Türk Kalp Vakfı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sumru Özbay'ın Ramazan özel diyeti;
Sahur Önerileri
İftar Önerileri
- 3 kibrit kutusu kadar peynir, 5-6 zeytin, bol salata, 4 dilim ekmek, bol salata. Veya;
- 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, söğüş salata, 4 dilim ekmek. Veya;
- 7-8 çorba kaşığı makarna, 1 porsiyon beyaz veya kırmızı et, komposto. Veya;
- 3 yumurtalı menemen, 4 dilim ekmek, çay ya da kahve.
- 1 kâse çorba, 1 porsiyon et (tavuk ya da balık), 1 porsiyon sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, salata, 2-3 dilim ekmek. Veya;
- 1 kâse çorba, 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze yemeği, salata, yarım su bardağı yoğurt, 5-6 çorba kaşığı pilav veya makarna, 1 kâse komposto.
Merhabalarrr Canlarrrrr
bizim özel kurallarımız yok biraz özgür takılıyoruz
iş beyinde bitiyor dikkat ama hep dikkatli olacaz işin sırrı burda yatıyor o kadar
herhangi bir diyet listesi de şart değil isteyen istediğini yapar
ama genede aşağıya örnek bir liste koydum
Örnek listemiz;
(Bu Ayça KAYA'nın 1 günde yarım kilo verdiren diyet listesi)
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir de günde yarım saat egzersiz veya yarımsaat tempolu yürüyüş...
Eki Görüntüle 1061447 bu halden:Eki Görüntüle 1061448 bu hale gelme isteğimizdir tüm çabamızz...![]()