Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Tabii ki biliyorum ben çok heyecanlıydım ne konuştuğumuzu bile tam bilmiyorum bir sürü aksilik yaşadım öyle avukat mı değil mi yalan mı söylüyor diye bir şüphemde yoktu hiç zaten profilindende belli oluyor ne olduğu. İddianame kısmını yanlış anladım ve buraya yanlış aktardım kusura bakmayın dalgınlığıma verin konu yanlış anlaşılmasın

Orayı anladım zaten, ben de diyorum ki iddianame ile hiçbir alakası yok, onu ilgilendiren bir durum değil. Iddianame hazırlanırken ona ihtiyaç yok çünkü.
Adam avukatsa bile sana yalan söylemiş, seni başından atmak için.

Bence ya o ya sen senaryo yazıyorsun

Zira avukat birisi müvekkil gelecek diye yalan söyler

İddianameli yalan aklına gelmez bile

Valla bilmiyorum o kadarını çokta umrumda değil kim ne hazırlıyor yapıyor belkide başından savdı gerçekten

bir arkadasim vardi hep doktorla cikardi yada avukat yada bmwsi olan biryle ..hepte bu kiz istemezdi... sorardim adi ne resmini goster surekli yalan soylerdi ... belli sure sonra anladim ki en basitinden yalan soyluyor...konu sahibi yalan soyluyor gibime geliyor ... ya avukat dedigi kisi hayal urunu ya da var oyle biri gorusmeyi uzatmak istememis

Bence ya o ya sen senaryo yazıyorsun

Zira avukat birisi müvekkil gelecek diye yalan söyler

İddianameli yalan aklına gelmez bile

Aklım sadece ve sadece eve bırakma olayında hiç ilgilenmedim işinin ne olduğu falan burayada öyle yazdım yalan yok ben kendimi ve durumu açıkladım altında bir şey aramaya gerek yok inanıp inanmamak size kalmış

Kendi kendimi rezil edip olmadık durumlara sokma konusunda bir numarayımdır. Şuanda da konu buna doğru gidiyor sanırım bugün olduğu gibi pöff

Gülmekten öldüm ya konu sahibi kusura bakma ama :) eve bırakayım mı diye sormuş ama hoş bir şekilde değil geçiştirmek istemiş bilemedim
valla bende konuyu okurken cok guldum): mal mal anahtarlıgı aradım yazmıs ya :)

Güzelim bak önceki konunun sonunda özetle demişsin ki "siz beni kıskandınız, ondan böyle yorumlar yaptınız, bana da sen kimsin ki avukat sana baksın, demeye getirdiniz."
Oysaki kimse seni böyle aşağılamadı. Senin bu konuda kompleksin var bence ve sen bu adamı bu yüzden bu kadar takıyorsun, adamın davranışlarını da göz ardı edip, sağlıklı bir değerlendirmeye giremiyorsun. Önce bu konuyu bir psikolog yardımı ile aş, sonra kafa dengi ve mutlu olabileceğin birini bulursun, bu da benden sana abla tavsiyesi.

Bak arkadaşlar diyor adamın bir açığı var iddianame ile onun işi olmaz diye. Sen o kişiye aslını sorup aldığın yanıtta buradaki hukukla ilgilenen arkadaşlara mantıklı gelmemiş. Yani abuk sabuk tiplere kapılma adam belki avukat degil hukuk bürosunda çalışan öylesine bi vasıfsız tip seni kandırıyor belki. Seni uyaran arkadaşların uyarısını şahsi algılama senin iyiliğin için söylüyorlar. Baktın mı barodan kaydına avukat mıymış degil miymiş ben de merak ettim.

Sen benim önceki konuma yorum yapmıştın demek.. hatırlamıyorum. konuyla ilgili psikologluk biri varsa o da önceki konuma yazanlardır. Yuva yıkan kadın oldum, kahpe oldum, salak oldum. En sonunda patladım siz ne saçmalıyorsunuz diye. Saçma sapan yerlerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz ben olanları aynen olduğu gibi aktarıyorum yanlış gördüğünüz bir şey var bunu söylediniz bende fark ettim sonra açıkladım ve düzelttim. Konu budur gerisi size kalmış daha açıklama yapmayacağım

Sonrasında aldığım cevap bana gayet mantıklı geldi ya da kötü gelmedi... herkesin görüşüne saygı duyuyorum konu benim yanlış anlatımımdan dolayı buralara sürüklendi. Dediğiniz gibi de olabilir pek tabi ama ben hiç sanmıyorum. O dedikleri siteye girdim baktım sadece adını soyadını bide ilçeyi yazdım arattım bir sonuç çıkmadı ama o sitede çıkıyorsa veya çıkmıyorsa kesin avukattır veya değildir diyemezmişiz bunuda bu arkadaşlar söyledi... annemede sordum öyle bir site bilmiyorum dedi. o site kesin bir sonuç vermiyormuş yani. başka şekilde çözücem durumu sırf sizin için

Amacı one night stand adamın, çok belli. :) Nasıl anlamamışsınız, ben ona şaşırdım.

Önceki konunuza yorumum buydu, dediginiz ithamları ben yapmadım ve açıkladım dediğiniz şeklinde de adam yalan söylemiş oluyor size. Savcı ben iddianame hazırlıyorum, avukatları çağırın demez. Iddianameyi tek başına hazırlar, hatta avukat o ortamda bulunamaz. Tavsiyemi ciddiye alıp, almamak size kalmış, sonuçta bu işin sonunda zarar görecek olan sizsiniz, ben değilim.
Benim adım soyadım googlenınca Baromla ilişiğim çıkıyor direkt, adamınki de çıkar eğer avukatsa.

Son düzenleme:

Pardon siz avukat mısınız ? Adamın bana dediği şu; iddianame hazırlanacak benimde büroda işlerim var gitmem gerek. Masada otururken iddianame hakkında bir şeyler konuşmuştuk belkide aklına o yüzden böyle bişey geldi kandırıyorsa. Kandırmıyorsa da gayet normal dediği. iddianame hazırlanıyorsa ve müvekkili varsa avukatta kendi işine başlayabilir nasıl bir savunma gereklidir diye. Yani belki çalışkan bir avukattır, dava iyidir, kovuşturma aşamasını bekleyemiyor olabilir... bla bla çok şey sayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…