Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Önceki konularımı okumamışsınız o yüzden anlamamışsınız normal şimdi nasıl anlatıyım adam ukala bir tip biraz canı istediğinde yazıyor rahat konuşuyor falan burdaki üyeler dedi ki zorla onu.. benimde aklıma yattı zorlamaya çalıştım benimde işim olabilir sonuçta gibisinden ama olmadı

önceki konunuzda annenizin avukat olduğunu söylemiştiniz,avukat bir anneye göre fazla mı bilgisizsiniz baro levhası falan bilmemek tuhaf geldi de

Hayır bende adalet okudum az çok biliyorum ondan ziyade annem mesleğini icra etmiyor öğretim görevlisi... google dan aratıldığını bilmiyordum. iddianame olayı şimdi siz deyince aklıma yattı buluşmada kafam bir milyondu valla rezillik üstüne rezillik

Peki dgs ile hukuka geçme ile ilgili sorularınızı neden annenize sormuyorsunuz,tamamen meraktan soruyorum yani
Ben anneme sorardım mesela elin adamına değil
Şuraya da yazıyorum bu isten birşey cikmaz tecrubelerime dayanarak soyluyorum bunu,üzülürsünüz bırakın gitsin.

yazacagina gercek avukatmi baksana ..ben olsam direk bakarim umarim dogrudur kafadan atmiyorsundur ... avukatmi diye bakacagina yorum yaziyorsun

Siteye girdim sicil no ve büro tel soruyor. Esmere mesaj attım bu senin numarandı dimi diye evet dedi. dedim bişey sorucam yanlış anlama iddianameyi savcı hazırlıyordu öyle değil mi aklıma takıldı. Evet dedi. Sen ben hazırlıycam dedin bana ? dedim. Hahahah iddianame hazırlanacak dedim sonra büroya gitmem gerek işlerim var anlamında dedim dedi.
Bir rezillik daha...

Onları girmenize gerek yok yahu tek tek aşama mı verelim,gir adını soyadı arat kâfi o baroya kaydı varsa çıkıyor zaten.

Kaynaşmak için soruyorum tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…