- Konu Sahibi TamBirMerve
Neden bilmiyorum ama çok itici bir tip canlandı gözümde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitane daha vardi. Dişçiye gitmişti doktor buna aşık olmuştu güya noldu ki o sen bilirsinbir saf kızımız daha bir dengesiz erkeğin elinde platonik aşkla heba olacak.
KK Canlı Yayın Ekibi
Aslinda mesaja kadar görüşme kötü değilmiş ama mesaj olmamis bundan sonraki adimi o atsin artik, biraz o merak etsin bir seyleriEvet ya ama napıyım aklıma soktunuz
hiç hatırlamıyorum :)Bitane daha vardi. Dişçiye gitmişti doktor buna aşık olmuştu güya noldu ki o sen bilirsin
Onlar cikmaya basladilardi galiba :)Bitane daha vardi. Dişçiye gitmişti doktor buna aşık olmuştu güya noldu ki o sen bilirsin
Neden bilmiyorum ama çok itici bir tip canlandı gözümde..
ben dişçiye gittiğimde stresten bişey görmüyorum. İnsanlarda ne azim varya:))="Blacksee55, post: 54178203, member: 842734"]Bitane daha vardi. Dişçiye gitmişti doktor buna aşık olmuştu güya noldu ki o sen bilirsin
Aslinda mesaja kadar görüşme kötü değilmiş ama mesaj olmamis bundan sonraki adimi o atsin artik, biraz o merak etsin bir seyleri
Değil, sallamamış seni.Benim biraz işim var büroya geçicem seni bırakayım mı yoksa kendin gider misin. e tabi böyle sorunca yok sen işine bak ben giderim dedim hiçte ısrar etmedi peki dedi.
Başka baroya kayıtlı olması dışında gerekli bilgiye ulaşır,adamın okuduğu şehir memleketinin barolarını falan da aratır
Ben de yeni fark ettim.Ayyy
Bu o konunun devamı mı
Ben başka kız başka avukat sanmıştım
Tipi hiç öyle değil aksine çok sıcakkanlı konuşkan güler yüzlü biri. avukat ortamını bilirim geneli burnu havada tipler ama bu tip olarak hiç öyle değil biraz ukalalığı dışında sanırım
Değil, sallamamış seni.
Kızılayın ortasında 15 dakikalık mesafe için cool, bencil ve ukala birinden bırakayım diye ısrar yemiş biri olarak diyorum bunu sana. Ben kabul etmeyince adam şuraya kadar daha geleyim diye diye gideceğim yere kadar bırakmıştı. O tip adamlar etkilenince böyle davranmıyor.
Bi de adam ya avukat değil ya da cidden başından atmak için uydurulmuş bir bahane bu iddianame; çünkü iddianame hazırlanması sırasında onun orada olmasına gerek yok, savcı hazırlar.
Yok iddianame hazırlanacak demiş ben yanlış anlamışım