Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Oysaki sorunlu tipleri şıppanadak anladığınızı düşünmüştüm. Özellikle sosyal medyada. Ama bu olmamış. Herif normal gelmedi uzak dur bence.

Esmer şimdi bana mesaj attı çok komik bir kızsın ya ne güzel böyle neşeli esprili kişilikleri severim.
iyi bir şey bu değil mi

Aslinda mesaja kadar görüşme kötü değilmiş ama mesaj olmamis bundan sonraki adimi o atsin artik, biraz o merak etsin bir seyleri

Peki ya rezillikler ? masanın altında anahtarlığı ararken gördü beni sonra garson düşürdü falan dedim ya anlamıştır dimi

Benim biraz işim var büroya geçicem seni bırakayım mı yoksa kendin gider misin. e tabi böyle sorunca yok sen işine bak ben giderim dedim hiçte ısrar etmedi peki dedi.
Değil, sallamamış seni.
Kızılayın ortasında 15 dakikalık mesafe için cool, bencil ve ukala birinden bırakayım diye ısrar yemiş biri olarak diyorum bunu sana. Ben kabul etmeyince adam şuraya kadar daha geleyim diye diye gideceğim yere kadar bırakmıştı. O tip adamlar etkilenince böyle davranmıyor.
Bi de adam ya avukat değil ya da cidden başından atmak için uydurulmuş bir bahane bu iddianame; çünkü iddianame hazırlanması sırasında onun orada olmasına gerek yok, savcı hazırlar.

Başka baroya kayıtlı olması dışında gerekli bilgiye ulaşır,adamın okuduğu şehir memleketinin barolarını falan da aratır

Cevabım yarım kaldı yukarıda yazamadım

Sistemi yenilediler eski kimlik kartımız var her yerde geçiyor ama tarihi eski diye avukat sorguda çıkmıyor

Yani orada var ise kesin avukattır ama yoksa kesün kandırdı diyemeyiz

Ayyy

Bu o konunun devamı mı

Ben başka kız başka avukat sanmıştım
Ben de yeni fark ettim. :KK70:
Bu avukatın niyeti belli demiştik; ama hala arkadaş çözememiş.
Iki tatlı dil ve ilgi ile one night stand a koşuyor abi, oysaki adamın davranışlar her şeyi ortaya koymuş.

Gülmekten öldüm ya konu sahibi kusura bakma ama :) eve bırakayım mı diye sormuş ama hoş bir şekilde değil geçiştirmek istemiş bilemedim

Tipi hiç öyle değil aksine çok sıcakkanlı konuşkan güler yüzlü biri. avukat ortamını bilirim geneli burnu havada tipler ama bu tip olarak hiç öyle değil biraz ukalalığı dışında sanırım

Annen avukat

Avukat ortamı bilirsin ama avukatın İddianame hazırlamadığını bilmiyorsun

Yeme beni ne olur

Oğlum okula gitmeden bunları öğrenmişti

Nöbetçi hakimi savcının suçlamada bulunduğunu avukatın insanlara yardım ettiğini

Değil, sallamamış seni.
Kızılayın ortasında 15 dakikalık mesafe için cool, bencil ve ukala birinden bırakayım diye ısrar yemiş biri olarak diyorum bunu sana. Ben kabul etmeyince adam şuraya kadar daha geleyim diye diye gideceğim yere kadar bırakmıştı. O tip adamlar etkilenince böyle davranmıyor.
Bi de adam ya avukat değil ya da cidden başından atmak için uydurulmuş bir bahane bu iddianame; çünkü iddianame hazırlanması sırasında onun orada olmasına gerek yok, savcı hazırlar.

Benim şimdi anladığım iddianame hazırlanıyor benimde işlerim var bitirmem gerek... sizlerede yanlış aktardım kusura bakmayın heyecanıma verin. Adam kesinlikle yalancı değil profilinde bile belli yani ne olduğu

Yok iddianame hazırlanacak demiş ben yanlış anlamışım

İyi de o da olmaz

Savcının hangi dosyaya ne Zaman İddianame hazırlayacağını kendi dışında kimse bilmez

Onu geçtim İddianame hazırlansa da avukata ne

Önce hazırlanır mahkemeye gider sonra iddianameyi mahkeme kabul eder sonra mahkeme tensip hazırlar ve İddianame taraflara gönderir bu arada da duruşma günü verir

Tutukluluğa sevk değil ki bu acil olsun

ilk çıktığım çocuk geldi aklıma sinemaya gitmiştik bileti alma bahanesiyle elimi falan tutmaya çalışmıştı filmi değil resmen beni izledi iki hafta sonra öğrendim ki başka kızı seviyormuş 14-15ti yaşlar tabi ama ben dik bakıştan o gün bugün hoşlanmam.

X