- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Ben pek su içmem normalde böyle yapıyorum bi bakmışım 1 lt su bitmişGerçekten çok enteresan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek su içmem normalde böyle yapıyorum bi bakmışım 1 lt su bitmişGerçekten çok enteresan
Ahh benim kader arkadaşım.hoşgeldin çok şifa bulacağız burdan insallahKızlar merhaba benim için ne önerirsiniz...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedavi nisan da başlanacakdi korona dan dolayı iptal oldu.. şuan olmaması için bir sebeb yok herşey normal... kun feye kun...
Benim okuduklarım
Ya halik
Ya bari
Ya musavvir
Ahh benim kader arkadaşım.hoşgeldin çok şifa bulacağız burdan insallah
Esma değil ama ben Meryem suresini öneririmKızlar merhaba benim için ne önerirsiniz...
2 negatif tüp bebek deneyimim var..
3. Tedavi nisan da başlanacakdi korona dan dolayı iptal oldu.. şuan olmaması için bir sebeb yok herşey normal... kun feye kun...
Benim okuduklarım
Ya halik
Ya bari
Ya musavvir
Seni unuturmuyum canim.ozelden yazarim sohbet ederizCanım sende buradasın hoş bulduk canım benim tek şifa dua.. dualarda birleşelim ve sonumuz güzel olur inşallah..
Kun feye kun.. o ol derse neler olmazki..
Sen ne durumdasın canım uzun zamandır yazışmadık... unuttun beni
Esma değil ama ben Meryem suresini öneririm
Insallah canım inşallah41 gün okumam gerekiyor ta canım adetine denk gelince nasıl oluyor? Inşallah bende başlamayı istiyorum.. RABBİM nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Insallah canım inşallah
adetli olunca yerine biri okuması gerekiyor Muş gümlerimiz çakışmazsa ben okurum Allah rızası için
Rabbim şimdiden kabul etsin inşallahAllah senden razı olsun teklif etmen bile yeter..
Allahım hepimizin duasını kabul etsin...
Şuan adetliyim.. bitince başlayacağım 41 gün meryem süresine...
Sorayım canım söylerim sanamaşallah.. acaba hangisini okudu canım
Dualarınızda bizi de unutmayın lütfenBenim hiç şaşmayan ve çok inandığım bir duam var Yasin süresini okurken ve her mübin kelimesinden sonra 3 mübin duasını okurum. Bu şekilde Yasin i tamamların vaktim varsa 3 kez Yasin i bu şekilde okurum. Ve Allah’ın izniyle kabul oldu hepsi hamdolsun.
nedensude canım duaların kabul olmadı zannedip yeise düşmüşsün ve inancın zedelenmiş ya; sana bir şey yaptıracağım ve inancın konusundaki değişimi burada paylaşacaksın olur mu? olur dersen yapalım hemen
Rabbim razi olsun canim üsenmeden yazmissin rabbim dualarini dileklerinin karsiligini versin insallah sen melekmisin yaaa valla seni o kadar cok seviyorum ki allah için seviyorum rabbim razi olsun senden❤❤❤❤Kızlar bunu da ben yapmadım ama uygulayanlar hamile kaldım diye yazmışlarher dilek için okunuyor
Mümkünse boy abdesti değilse, yeni bir abdest aldıktan nafile olarak iki (2) rekat namaz kıldıktan ve 70 defa istiğfar "Estağfirullah el Azim " 70 defa salavat "Sallallahü ala Seyyidina Muhammed”sonra,kırk bir defa (41) Fatiha suresi ve yirmi yedi defa (27) ihlas suresi-Buna ilaveten ya-sin suresini ve başka ayetler de okursa daha iyi olur-vaktin müsaitse Mülk suresi ve Vakıa süresini oku.
Sonra hasıl olan sevabı başta peygamber efendimiz s.a.v ,onun ehli beytine ve ashabına ve İslam alimlerine Şeyh Abdülkadir Geylani,İmam Hasan Şazeli,Hızır a.s,dört melekler,dört halifeler,Seyyid Muhammed Hakkı Hz. ümmedi muhammede ve sahibuz zamanın ruhlarına hediye edin.
Efendimiz hazreti Muhammed Mustafa sav 'e okuyabildiğin kadar başında ve sonunda salavat getir !
Salavatı Fatihin veya Salaten tüncina veya hangisi olursa oku. o salavatlar arasında yaparsan başlangıçta ve bitişte Allah’a c.c gönderilen dilekçenin mührü şerifi olur.
Sonra belirtilen ayeti okumaya (necm suresi-58.ayeti) 1153 defa okumaya başlar.
"Leyse leha min dunillahi kaşife"
Şu beyyiti 1 defa ilaveten okur.
Çöller ovalar daraldığı,büyük belalar biriktiği, sonuçta ümitsizliğe düşürüldüğü,
Zaman,sen hüsnü lütfunla,ince ve anlamlı keşfinle,açıp giderdin bunları,yaaa ilahi!...
(dikkat:beyyitin mealini okuyun ! zira latin harfle yazmak okumak kelimeyi eksik ve manayı bozar ondan sonra ayeti kerimeyi üç(3) defa okuyun "Leyse leha min dunillahi kaşife" beyti bir(1)kere okur. çöller ovalar daraldığı,büyük belalar biriktiği, sonuçta ümitsizliğe düşürüldüğü,zaman,sen hüsnü lütfunla,ince ve anlamlı keşfinle,açıp giderdin bunları,yaaa ilahi!..)
----------------------------------------------------
sonra (necm suresi-58.ayeti) elli (50) defa
Beyyit 1 defa:
çöller ovalar daraldığı,büyük belalar biriktiği, sonuçta ümitsizliğe düşürüldüğü,
zaman,sen hüsnü lütfunla,ince ve anlamlı keşfinle,açıp giderdin bunları,yaaa ilahi!...
----------------------------------------------------------------------
sonra (necm suresi-58.ayeti) yüz (100) defa
Beyyit 1( bir) defa:
çöller ovalar daraldığı,büyük belalar biriktiği, sonuçta ümitsizliğe düşürüldüğü,
zaman,sen hüsnü lütfunla,ince ve anlamlı keşfinle,açıp giderdin bunları,yaaa ilahi!
Bende ev alabilmek olmak için ya rezzak çekiyorum günde bin tane çekiyorum siz ya gani zikrini günlük kaç tane çektinizMesela benim çocuğum olmuyordu tam 10 sene,zenginlik için Ya Gani zikretmiştim,40 gün sonra hem ev sahibi oldum hemde hamile olduğumu öğrendim.Dilekler için çok güçlü bir esma Ya Gani,ama bırakıp tekrar okuyunca o etkiyi göremedim.