- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Allah'a gönül koymak olmazAllah'ı tanımak anlamak ve sevmekle yükümlüyüz. İsterse şu anda dünyayı yıkıp bambaşka şekilde inşa edebilecek kudrette mesela bu defa da üçgen prizma yapayım deyip yapabilir dünyanın şeklinisenin benim ufacık dileklerimizi mi veremeyecek? İşte demekki burada bir sır var ve Âlemlerin Rabbi seni sırrına ortak etmiş elbette bu biraz sabır biraz tevekkül gerektiriyorKadrini bilmelisin, elbette ki seni memnun edecektir ama önce bi sınavı geçKırılmış gibi hissediyorum yeis mi tam bilmiyorum nankörlük isyankarlıktan etmekten Allah korusun ama cok buruğum..olur yapalım tabii paylasirim
amin canım benim Allah senden de razı olsun inşallah bir yerde bir dua göreyim duyayım hemen aklıma geliyorsunuzinşallah şükür sayfası açarız bir de doya doya anlatırızRabbim razi olsun canim üsenmeden yazmissin rabbim dualarini dileklerinin karsiligini versin insallah sen melekmisin yaaa valla seni o kadar cok seviyorum ki allah için seviyorum rabbim razi olsun senden❤❤❤❤
Amin canım Allah senden de razı olsun ev almak için arkadaşımız ya Ganiyy okumuş Ya Fettah ya Rezzak da okuyabilirsinTüm yorumları heyecanla okudum topigi açan arkadaşım Allah razı olsun senden ve gelelim benim sıkıntım a ev almak için ne yapmam gerekiyor hangi zikre devam edeyim
Ya malikel mülk de okuyabilirsinbaşka buldukça yazarım canım