- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Allah Allah ne zaman kız oldu bu???hasbeee ye yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ne zaman kız oldu bu???hasbeee ye yaptırdım
Bunu normal.bir günde mi okuyacagiz yoksa belirli bir süresi var mı786 kere besmele var canım
7 gün.. başlayalım canımOnuda yapayım kaç gün okunacak canım
Günlük 786 kere bismillahirrahmanirrahimBunu normal.bir günde mi okuyacagiz yoksa belirli bir süresi var mı
tamamherkes bir bardak su alsın sessiz bir yere geçsin ve sudan bir yudum alıp suyun tadına baksın sonra bir şey yaptıracağım
Suyumu içtim bekliyorumherkes bir bardak su alsın sessiz bir yere geçsin ve sudan bir yudum alıp suyun tadına baksın sonra bir şey yaptıracağım
yan komşunun sesi geliyor yaaa tam sessizlik olmadı ama bir yudum içtim su
bende bekliyorum :)))Suyumu içtim bekliyorum
Tekrar dene istediğin esmayı istediğin kadar zikredebilirsin ben rast gele seçtimBen beceremedim galiba hiç bir fark hissedemedim ses vardı evde yaa
Tadı daha yumuşak oldu sanki suyunTekrar dene istediğin esmayı istediğin kadar zikredebilirsin ben rast gele seçtim
valla yan komşunun sesi geliyor du içmedim ben yapamadımBen beceremedim galiba hiç bir fark hissedemedim ses vardı evde yaa
Evet çünkü esmanın enerjisini suyun moleküllerine yükledik yani hafızasınaTadı daha yumuşak oldu sanki suyun
Yarın eşime de yapcammEvet çünkü esmanın enerjisini suyun moleküllerine yükledik yani hafızasına
Her esmada duada farklı oluyor bir de mesela kötü sözler söyle daha da acı oluyor tadıYarın eşime de yapcamm
Gerçekten çok enteresanHer esmada duada farklı oluyor bir de mesela kötü sözler söyle daha da acı oluyor tadı