- 30 Ocak 2014
- 4.345
- 8.536
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Tamam canım şimdi gördüm kusura bakma uyukluyorum ayakta resmenCanim dün yazmıştım sana ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım şimdi gördüm kusura bakma uyukluyorum ayakta resmenCanim dün yazmıştım sana ama
Canım yedi gün boyunca mi okuyup icicez yoksa 7.gunun sonunda mi yarın başlamayı düşünüyorum daÇocuk isteyenler için: Ya Halik-Ya Bari-Ya Musavvir
Çocuğu olmayan bir kadın,yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Hâlik,Ya Bari,Ya Musavvir" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder... yazıyor
@newplanet Cok guzel bir konu acmissin, simdi kesfettim ve tum sayfalari okudum.
Allah tecrubelerini paylasan herkesten razi olsun.
Ben bir donem ya vedudesmasini cok zikretmistim, o siralar is hayatimdaki arkadaslarim beni cok sevmisti.
Birkac kez 4444 duasini okumustum ve dualarim kabul oldu
Canım tam istediğin gibi biri mi oldu eşin özel oldu gibi soru ama maksadım duada istediğin gibi miCuma süresi Perşembeyi cumaya bağlayan gece yani bugece 2 rekat allah rızası için namaz kıl. Sonra cuma suresini oku. Sure bittikten sonra secdeye git ve evlenmek isteğini nasıl bir eş istiyorsan onu rabbinden hayırlısı ile iste. Allah’ın izniyle kabul olur İnş. Bu anlattığım denendi 3 kişi yaptı ben dahil.
Canım tam istediğin gibi biri mi oldu eşin özel oldu gibi soru ama maksadım duada istediğin gibi mi
Evet canım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun. 2 yıllık evliyiz daha çok yeni diyedebilirsin ama şimdiye kadar hiç bir sıkıntı olmadı Allah’a şükür rabbim bozmasın. Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine herkese nasibini en güzel en hayırlı şekilde versin inşallah
Her gün okunacak diye biliyorum canımCanım yedi gün boyunca mi okuyup icicez yoksa 7.gunun sonunda mi yarın başlamayı düşünüyorum da ❤
Ben bilmiyordumNadi Ali duasını bilen var mı kızlar? Bir hastaya günlük 51 defa okuyunca Allah’ın izniyle şifa buluyor. Ben bizzat yaşadım bunu. Yoğun bakımdaki bir hasta için okumuştum. Perşembe/cuma yoğun bakımda hatta durumu bayağı kritikti, her gün 51 defa bu duayı okumuştum ve hafta sonu bitip pazartesi geldiğinde o hasta taburcu oldu. Gerçi çok kişinin duası olmuştu o zaman hangisi kabul olundu bilinmez ama aklımızda bulunsun
Allah razı olsun, ilk defa duydum bende okuruz tabi, hatta annem bile dili döndüğünce okur, dualar sayesinde bu günleri gördü annem, inşAllah bu vesile olurda daha daha iyi olur
2 tane Nadi Ali duası var,biri kısa biri uzun,siz hangisini okumuştunuz acaba?Nadi Ali duasını bilen var mı kızlar? Bir hastaya günlük 51 defa okuyunca Allah’ın izniyle şifa buluyor. Ben bizzat yaşadım bunu. Yoğun bakımdaki bir hasta için okumuştum. Perşembe/cuma yoğun bakımda hatta durumu bayağı kritikti, her gün 51 defa bu duayı okumuştum ve hafta sonu bitip pazartesi geldiğinde o hasta taburcu oldu. Gerçi çok kişinin duası olmuştu o zaman hangisi kabul olundu bilinmez ama aklımızda bulunsun
Kısa olan.2 tane Nadi Ali duası var,biri kısa biri uzun,siz hangisini okumuştunuz acaba?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canımYa Hakk esması bana göre Ya Adl esmasıyla çok benzer tarafları var.Nefsi terbiyede çok önemli bir esma.Ne demişler "Nefsini bilen kendisini bilir"Doğru ve haklı nasılsa Allahu teala bu zikri yapan kuluna öğretiyor ve ibadet yapmayı sevmeye başlıyorsun isteyerek,severek ve çok büyük şevkle yapmaya başlıyorsun.Bu esma çok sırları barındırıyor,nefsini terbiye ettikten sonra bu esmayla ruhun güçleniyor ve nasıl anlatayım,bu esmayı salavatla okuduktan sonra gözünün önüne kabe ve tavaf edenleri birden görmeye başlayabilirsin bu yönüde bana la ilahe illallah zikrini anımsatıyor.Olurmu öyle biz günahkarız bunu görmek ve bu mertebeye erişmek için derviş yada Allah dostu olmamız gerek demeyin,çünkü nefsi terbiye ettikten sonra ruhunuz o kadar güçleniyorki ruh size neler yaşatıyor söylesem inanmazsınız,ama bu esmayı salavatla okuyun diye tavsiyede bulunmak isterim,önce çok güzel kokular duyacaksınız,hayatınızda hiç bir parfüm böyle güzel kokmamıştır,sonrada bunları yaşamaya başlayacaksınız diyorum ve başlayın görün diyorum.
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım
Rabbim bizi yolundan ayırmasın "Allah" esmasınıda unutmayalım Hayvanlar bile Rabbimi hergün zikrederken biz dahada fazla zikretmeliyiz
Benim bildigim hayvanlar arasında en düşük sayıda zikir bile 5000 yani elbette sayıya şu kadar olcak diyemeyiz Ama içine girip severek halis bir niyetle başlayınca gerisi kendiliğinden geliyor inşallah yeterki biz karar verelim
Biliyorum kuzum evlenmeden önce vird cekiyordum gerçi bu konularda gizli olması daha uygun deniliyor.Rica ederim canım.Allah ismi çok güzeldir tüm isimleri içinde kapsar,fakat bir hoca gözetiminde olursa iyi olur diye düşünüyorum,çünkü bu isimle hergün çalışan arkadaşlarım var çocukluklarından beri "kimisi herşeyi görüyorum diyor,diğeride insanların günahlarının kokusunu alıyorum"diyor,sürekli bu ismin dersini alan bir ablada "otobüste gidiyordum,birden gözümün önüne bir vizyon geldi önümdeki kazayı herşeyi gördüm,beş dakika sonra da kaza oldu"dedi.Sen okuyorsun anladığım kadarıyla,bir mürşide bağlı olmak lazım,ben bir ara kendi kendime okuyayım dedim gece,"kalk kalk diye gece saat 3'te biri beni uyandırdı,kalktım zifiri karanlık"sonra öğrendim ki bir melek geldiğini ve ibadet etmem için uyandırdığını öğrendim,ama korktum,aslında korkan ben değil nefsimdi biliyorum.Çünkü nefsimizi kontrol altına alabildiğimiz çok güçlü bir esma.