- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Ben de bu topik sayesinde basladim etkilerini gormek icin sabirsizlaniyorum konu sahibine tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez zamanda görürsün inşallah ama bazı esmalar biraz uzun solukta etkisini gösteriyor sabredemezsen hemen onlardan çek ve gücünü topla devam et 21 gün ve sonrası etkisini göstermeyecek esma yokBen de bu topik sayesinde basladim etkilerini gormek icin sabirsizlaniyorum konu sahibine tesekkur ederim
Canım günde en az 500 defa peygamberimize salavat getir salavat-ı şerife okumak duaların kabul olmasına vesiledir.Meb.tekrar daha önce de yazmıştım kötü seninle uğraşan insan için sana çirkin iftira atan insan için iftiranın kalkması için başka okuyacaklarim var mıdır
Ya musavvir 336 adet okuyorum
Ya cami ya vedud 400 okuttum
Hasbunallahi çelikel vekil 1000 adet okuyorum
Ya kahhar 100 adet okuyorum
Kenzul ara duası okuyorum
Başka hızlı ve etkili olabilecek birşey kiz çok çirkin hayatımda karşıma böyle.bir insan cikmadi beni isimden etmek istiyor hemde iftira atarak insanları da kiz oynak dilbaz olduğu için inandırıyor
Lütfen yardım başka ne okuyabilirim
Bana dua edin çok ihtiyacim var bana iftira atanın kaydolup etrafımdan gitmesi için çok ihtiyacim var
Ben de isteriiiimKızlar arkadaşıma da esmalardan bahsettim ve karakterine ve isteklerine uygun esmalar seçtim 1-1.5 aydır okuyordu diyor ki newo dediğin etkileri aynen yaşıyorum somut olarak sen iste senin için fizana giderim diyor okuyun yılmayın
Evet olur peygamber efendimiz sahabesine öğretmiş zaten sallı barigiSallı barik olur mu
Hatta sAlavatin en faziletlisi allahumme sallı ala seyyidina muhammediv ve ala ali muhammed demekmis bol bol bunuda okuyabilirsin kardesimEvet olur peygamber efendimiz sahabesine öğretmiş zaten sallı barigi
Banada uygun esmalar secer misin yaa bende giderim fizanaaKızlar arkadaşıma da esmalardan bahsettim ve karakterine ve isteklerine uygun esmalar seçtim 1-1.5 aydır okuyordu diyor ki newo dediğin etkileri aynen yaşıyorum somut olarak sen iste senin için fizana giderim diyor okuyun yılmayın
Tamamdır okurum ezberlerim okuya okuya bu akşamdan itibaren okurum çok salavat-ı şerifler var iste 500 kereye tamamlanacak kısa ve etkili olan yukarı da yazidgin mi diyorsun yani
Mesela sen baskın ve öfkeli biriysen 'ya Kahhar' çekersen, daha da şiddetlenir ve daha keskin tepkiler verirsin. Ama 'ya Halim' dersen bu isim seni daha uyumlu sakin bir insan yapar. Böylece baskın yönünü dengelemiş olursun.Karaktere uygun nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
Canım ben onu tanıyordum yakın arkadaşımdı. Özelliklerini biliyordum istediği şeyleri de bunları bilmem gerekBanada uygun esmalar secer misin yaa bende giderim fizanaa
Kız sen ne istiyorsunBen de isteriiiim