Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk cevabı ben yazayım hadi
huyunuu kesinlikle değiştirmek istemem çok iyi çünkü.sadece işini değiştirmek isterdim vardiyalı çalişiyor eşim bende çalişiyorum ben geliyorum o gidiyor işe her hafta değişiyor ama olsun içim gidiyor o işe giderken.
işni değiştirmek isterdim 3 vardiya sabah geldiğinde evde sessiz sessiz oturuyoruz desem yalan 3 yaşında oğluşum var adamı uyutmuyor uykusuz uykusuz işe gidiyor zavallım
ben çok şanslıyım ne huyunu değiştirmek isterim nede işini :)huyu cok iyi hatta benden bıle ıyı
işi ise mütahit işe gitme zorunlulugu yok istediği zaman gidiyo sürekli birlikteyiz :)şükürler olsun
Hem huyunu hem işini hemde kardeşini değiştirirdim.Çok kıskanç .Hatta paranoyak.İşini de değiştirirdim.Aldığı üç kuruş para için heba oluyor.Kendi mesleğinden çok alakasız bi işle uğraşıyor zaten
arada bozuşuyoruz ama
kalsın böyle iyidir iyi... evde yemeği bile o yapıyor
işi de iyi, doktor. hiç değişmesin ben arada kavgaya razıyım
değişecekse de kavga etmeyelim artık, o huyu değişsin dicem, ama haksızlık etmiş olurum
benim şımarıklığımdan kavga ediyoruz
ben kendimi değiştirmeliyim sanırım