- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Yok konu bir problemden dolayı açıldığı için hani ilk okuyanın daha rahat anlaması açısından ilk mesajınızı düzenleyebilirsiniz diye dedim.Huylandim evet ama nasıl bir güncelleme yapmalıyım anlamadım ki?
Çook öncelerden derdi. Şimdi demiyor. Zaten hep geç geliyor. Bir kaç kez geç geldiğinde Nerede olduğunu demişti ama mesela bugün bilmiyorum Nerede olduğunuYeni mi oldu bu böyle ? Daha önce söyler miydi ?
Evet. Ama adam hiç orali olmuyor. Bende artık ne yapacağımı şaşırdım.Yok konu bir problemden dolayı açıldığı için hani ilk okuyanın daha rahat anlaması açısından ilk mesajınızı düzenleyebilirsiniz diye dedim.
Bu konuda rahatsız olduğunuzu eşinizle konuştunuz mu hiç?
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Az önce geldi. Yanına gittim guzellikle sormaya çalışıyorum bana resmen püskürdü. Neymiş niye soruyorum? Sormayacak mişim!!! Aynısını ben yapamazmisim. O erkekmis ben kadınmışım
Evet etmedim. Hazmedemiyorum. Sinirimden de ağlıyorum. Adam benimle konuşmaya bile tenezzül etmiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Takmayip, umursamiyormus gibi yapım diyorum olmuyor. Söyleniyorum olmuyor. Ne yapsam bilemedimNe demek o erkek ben kadinmisim! Bunu kabullenmediniz umarim?
Aynen.. küp kafalı. Tam bosamalik bir adam.Mankafa
Evet başka sorunlarımız var, oldu. Arkadaş çevresi bozuk. Ikimizde memuruz. 4.5 yaşında da bir oğlum var. Bekar arkadaşları, boşanmış arkadaşları, alkolik arkadaşları yani her türden arkadaşı var. 6. Yılı bitirecegiz evlilikte. Yardımınız için teşekkürler. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sabrettim ama hala bir değişme yok bu konuda en erken geldiği saat 1.5 ve adam inat ediyor bana bir şey demiyor. Sırf inat.Baska sorunlariniz da var mi? Bize biraz daha detay verebilir misiniz? Cocuk var mi yas kac? Kac yillik evlisiniz calisiyor musunuz? Bide esiniz ne tür bir işte calisiyor nasil bi ortami arkadas cevresi var? Cok soru sordum ama bunlarin her biri bence bu tarz durumlarda çok onemli yorum yapabilmek icin