- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
amin canım sağolbibinin cici eşi
Allah bozmasın
Yok illa ben soracağım. Sordum mu da kızıyor. Hesap vermek zoruna gidiyor herhal. Ama daha dayanamıyorum.
Anlamıyor ki bunu. Sormam ona batıyor. Ben simdi ne yapmalıyım? Nasıl bu duruma son vermeliyim o konuda fikir almak istiyorum sizlerden?Haksız. Cevaplasa ne olacak sanki ? Hayat arkadaşına iki cevap vermişsin çok mu ?
Hesap değil bu , değer verip iç rahatlatmak.
bide cok skiyosun beni rahat birak ustume gelme filan diyomuAnlamıyor ki bunu. Sormam ona batıyor. Ben simdi ne yapmalıyım? Nasıl bu duruma son vermeliyim o konuda fikir almak istiyorum sizlerden?
:) evetbide cok skiyosun beni rahat birak ustume gelme filan diyomu
yani hepsi duz mantik heralde amac sorgulamak degil halbuki:) evet
Anlamıyor ki bunu. Sormam ona batıyor. Ben simdi ne yapmalıyım? Nasıl bu duruma son vermeliyim o konuda fikir almak istiyorum sizlerden?
Huylandim evet ama nasıl bir güncelleme yapmalıyım anlamadım ki?Konu sahibi konunuzu güncelleyin bence. Normal bir soru gibi sormuşsunuz ama sonraki mesajlarda problemlerden bahsetmişsiniz. Bence çok sorgulamam sevgilimi ama durduk yere telefonlara bakmasa sen tanımazsın gittiğim yeri falan dese bi huylanırdım yani..
Diyorum ama kafasına göre yine davranıyor. Sanırım hesap vermek olarak düşünüyor ve bu da ağrına gidiyor. Kaç zamandir böyle. Mesela saat kaç oldu hala yok ve nerede ve kimle olduğunu bilmiyorum. Sordum ama demiyor bir şey. Ya insan yalandan da olsa bir şey der o ise bir iş hakkında biri ile konuşacağım dedi saat 17:30 da ve hala yok.Bu konuyu tersten konuşun onunla. Bir kahve yapın karşısına geçin , kırıldığınız noktaları anlatın ona. Empati kurmasını isteyin. Bunun hesap vermek olmadığını , kendinize daha çok değer verildiğinizi hissedeceğinizi söyleyin.
Çok şey değil isteğiniz , insan hayat arkadaşına iki kelime fazla söylese birşey eksilmez ki . Anlatın bunu içten bir şekilde.
Anlamıyorsa aynısını ona yapacaksınız. Yine anlamıyorsa uzun bir süre sormadan rahat bırakmaktan başka yolu yok.
Kişinin kendi huyu buysa değiştirmek imkansız olmasada zor.