Eşleriniz? ?

Valla umarim sadece inattir. Bence bu nerede olduğu isini konusmayin bi sure. Cunku esas olay bence bu degil. Mesele evli ve cocuklu bir adamin ailesiyle neden bu kadar az vakit gecirdigi. Bunun nedenini guzellikle konusarak ogrenmeye çalışın.
Guzellikle konuşmaya çalışıyorum, çalıştım ama af edersin de sanki küfür ettim gibi muamele ediyor. Benim her dediğim her sorduğum batıyor adama.

Yaa böyleleri de var. Başkası dese inanmaz hatta bırak şu malı derdim. Hoppp başıma geldi!!

yani, ben de eşime mutlaka sorarım o da bana sorar. her insanın eşinin nerede olduğunu bilmeye hakkı var. bir iki saat de değil ki kaç saat sonra eve gelmiş eşiniz. sürekli de geç geldiğini söylüyorsunuz bilemedim o_O

Arkadasim burdan mahremine yorum yapmak ne kadar dogru bilemem ama anlattigin kadariyla evliliginizde ters giden birseyler var. Bastan sona evliliginizi ve esinle ilskini sorgulamani tavsiye ederim eger cesaretin varsa. Yok ben cikacak sonucu göze alamam dersen de takma kafana hicbirsey yapma yaşa gitsin.

Arkadasim burdan mahremine yorum yapmak ne kadar dogru bilemem ama anlattigin kadariyla evliliginizde ters giden birseyler var. Bastan sona evliliginizi ve esinle ilskini sorgulamani tavsiye ederim eger cesaretin varsa. Yok ben cikacak sonucu göze alamam dersen de takma kafana hicbirsey yapma yaşa gitsin.
Sosyal hesaplarına bakıyorum bir şey yok. Teli şifreli. Şifreyi biliyorum ama o bildiğimi bilmiyor. Teline de baktığımda bir şey bulamadım. Gerçi şimdi kilit ekranının haricinde menülere girmek içinde şifre yapmış onu bilmiyorum. Onu yeni yapmış.

yani, ben de eşime mutlaka sorarım o da bana sorar. her insanın eşinin nerede olduğunu bilmeye hakkı var. bir iki saat de değil ki kaç saat sonra eve gelmiş eşiniz. sürekli de geç geldiğini söylüyorsunuz bilemedim o_O
Evet her dışarı çıktığında geç geliyor. Saat 4.5 ta çıkmış işten saat gece 1:30 da geldi. Gitti salonda yattı.

Sole soleyim ben esimin isinin cogunu is arkadaslarindan once bilirim:-) o derece is gudis cikis saatlerinde yolda gelip giderken hile konusuruz attigi adimi soler nerdeyse ve ole arkadaslariylada benim iznim olmadan disariya cikmaz zaten izinde cermem bi kere yapti o hatayi cok fena kavga ettim dilimi lafimi cekcegine ayagini denk aliyo:-)
Niye izin vermiyorsunuz ki tasma mı taktınız adama.

Sosyal hesaplarına bakıyorum bir şey yok. Teli şifreli. Şifreyi biliyorum ama o bildiğimi bilmiyor. Teline de baktığımda bir şey bulamadım. Gerçi şimdi kilit ekranının haricinde menülere girmek içinde şifre yapmış onu bilmiyorum. Onu yeni yapmış.
Bu şifre olayı gerçekten şüpheli bir durum. Saklayacak şeyi olmayan insan neden şifre koyar ki. Bi de belli sizin şifreyi bulduğunuzu anlamış yada telefonla konuşacak olursunuz elinize alırsınız diye menüye de şifre koymuş. Benim annrme vabama karşı yaptığım taktikler olduğu için bunlar çok iyi biliyorum.
Dikkatli olun derim.

Arkadaşlarla şeklinde ucu acık Cümleler kurmayız. X y z ile surdayim tahminen su saatte dönerim gecikirsem haber veririm şeklinde bilgilendiririz birbirimizi. Bu durum izin verip vermemekten cok karşılıklı saygının getirisidir.

canım bence normal bir durum değil :KK43:

Ben sorarım eşim o benim tabiki soracağım. O da bana sorar sormalı zaten, hatta sorulmuyorsa bir gariplik vardır bence. Güvenmediğimizden değil sadece biliriz o kadar. Zaten eşim evde olmayı sever dışarıya ara sıra çıkar, çıktığı kişilerde bellidir.

Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Ben olsam herhalde ölenle ölünmez sen cik eve gel derim :KK66: tovbe tovbe insani zorla konusturur bu erkek milleti

Bence bi gün geldiğinde evde olmayın, eşinizden geç gelin. Nerdeydin derse bi arkadaşla buluştum dersin. Bu ne ya ne sanmış bekar evi mi? Sen sormadan ben x arkadaşla buluşup geleceğim canım filan demeli zaten.

eşim işten 10 da çıkıyor 21:59 da ararım :KK45: . senin eşin çok şüpheli davranıyor kıllandım :KK62: menülere sifre koymak nedir ya nasıl bi saçmalık evlilikte böyle şeyleri anlamıyorum ben. bizde şifre mifre olmaz herkesin teli ortadadır . ay deliririm böyle yapsa eşim ! çaktırmadan gözün üzerinde olsun bacım !

Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?

Tabikide değil ..
Eğer kendi açıklama yapmazsa sorarım, eşim de bana sorar aynı şekilde .

Sorgularım tabiki
Sevgiliyken sorgulamaya hakkımız yok madem evlenince dibine kadar sorarim

eşimin normalde pek sosyal hayatı yoktur evden işe işten eve ....saat 18 de işten çıkar 18.05 te evdedir.....
bir yere gidecek olsa da işten çıkmadan arar ben sununla şuraya gidiyorum haberin olsun der.....

X