- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?
Askeri kamp mı kurdunuz hanfendiSole soleyim ben esimin isinin cogunu is arkadaslarindan once bilirimo derece is gudis cikis saatlerinde yolda gelip giderken hile konusuruz attigi adimi soler nerdeyse ve ole arkadaslariylada benim iznim olmadan disariya cikmaz zaten izinde cermem bi kere yapti o hatayi cok fena kavga ettim dilimi lafimi cekcegine ayagini denk aliyo
Askeri kamp mı kurdunuz hanfendi
Yok illa ben soracağım. Sordum mu da kızıyor. Hesap vermek zoruna gidiyor herhal. Ama daha dayanamıyorum." Bir arkadaşla " demesi garip şu insanların. Herkes " bi arkadaş" zaten .
Sizin sormanıza fırsat bırakmadan " iş çıkışı abuzerle meydanda buluşacağız , çok gecikmem , yemeğe bekleme" .. kurabilir cümlesini.
Al işte , gelde bu cümleye soru sor ?
iş çıkışı bensiz biyere gitmezen fazla annesine falan gider veya biyere gidicekse kendi söyler kimle nereye gideceğini