Allah yardimcin olsun ancak yasayan bilir cok zor.Inanki karar verdikten sonrasi daha kolay oluyor.En zoru o karari alabilmek.Kangren olmus o parcayi kesip atmak ama zor geliyor yinede kesip atmak ve iyilestirmek yerine o aciyla yasamaya devam ediyoruz.
Duzelmiycek biri icin yillarini harcamak gereksiz .Daha gencsin.Keske diyorum bende yillar once bosansaymisim. Duzelir dedim olmadi.Susmayi denedim nerdeyse 2 yil sustum kendini toparlar belki diye.Ama ben sustukca o dozunu artirdi ve artik evde rahatca metresiyle mesajlasiyordu.
Sen ve cocugun herseyden degerlisin bunu unutma.En dogru karari sen verirsin.
Allah yardimcin olsun ancak yasayan bilir cok zor.Inanki karar verdikten sonrasi daha kolay oluyor.En zoru o karari alabilmek.Kangren olmus o parcayi kesip atmak ama zor geliyor yinede kesip atmak ve iyilestirmek yerine o aciyla yasamaya devam ediyoruz.
Duzelmiycek biri icin yillarini harcamak gereksiz .Daha gencsin.Keske diyorum bende yillar once bosansaymisim. Duzelir dedim olmadi.Susmayi denedim nerdeyse 2 yil sustum kendini toparlar belki diye.Ama ben sustukca o dozunu artirdi ve artik evde rahatca metresiyle mesajlasiyordu.
Sen ve cocugun herseyden degerlisin bunu unutma.En dogru karari sen verirsin.
tam bir pislikmiş senin ki de Bende biraz daha deneyeceğim, iyi olacağım, ses çıkartmayacağım biraz bakalım nasıl sonuçlanacak bu iş. Benimde sonum sanki sizin ki gibi olacak ama işte evlat olunca 40 defa düşünüyor insan. Sizin çocuğunuz var mı?
sabret bence kendini baska seylere vermelisin ama takibide birakmamalisin bende cok ustune gidiyodum adamin nerdesin kimlesin niye soylemedin diye simdi taktigi buldum umursamaz gibi yapiyorum her yaptigina
gulup geciyorum herseyi kendisi anlatir oldu ve benden kacmak yerine benimle vakit gecirip daha cok konusmak istiyo
tam bir pislikmiş senin ki de Bende biraz daha deneyeceğim, iyi olacağım, ses çıkartmayacağım biraz bakalım nasıl sonuçlanacak bu iş. Benimde sonum sanki sizin ki gibi olacak ama işte evlat olunca 40 defa düşünüyor insan. Sizin çocuğunuz var mı?
Evet canim 4 cocugum var.Iki kizim buyuk okuyorlar ben iki kucuk yanimda onlarla yasiyorum.6 ve 2 yasinda.
Malesef kocami taniyamamisim.Baska erkekler aldattigi zaman sovup sayan adam kendi cok daha alasini yapti.Yakin arkadasinin karisiyla birlikte.Arkadasi ise durumu biliyor ama rahatsiz degil.Yabanci bir aile ben yurtdisinda yasiyorum.
Bende hep cocuklarim.var diye cesaret edemedim.Sustum.Ama baktimki ben sustukca adam azdi artik herseyi bahane edip evden gitmeler,yatagini ayirmalar,evin ihtiyaclarini umursamamaya basladi,ortak hesaplarimiz bosaltildi derken ben susarak hata ettigimi anladim.O donem hamileydim Oda durumdan istifade etti.Gozlerim acildi ve ilk is onu kapi disari ettim.Sonrasi geldi zaten.Suan iyiyim ama unutamadim hala canim yaniyor.
Ama ona bunu asla belli etmem.Defalarca haber gonderiyor barismak icin.Artik maksadi mal davasi mi yoksa pismanlikmi bilmem zaten umurumda degil.
Nerdeyse 2 yil oldu gormemistim.Bir kac gun once gordum ve inanamadim 2 yilda bir insan ancak bu kadar yaslanir.Saclari bembeyaz olmus nerdeyse 10 kilo vermis.Mahvolmus bir halde onu gordum ya ohhh icimin yaglari eridi insallah cok daha beter olur
Yaptiklarini dusundukce ofkeyle doluyorum
sevgilim bana bir arkadaşla dısardayız dese ben ona bile sorarım ki zaten o sormama gerek kalmadan şununla şurdayız demeli .Kaldı ki aynı evi paylaştığım adam ve iş çıkışı bir arkadasla dısardayız diyecek sadece !.. bak çirkefliğim tuttu yine :)