cilek35 canım eşin evlenmeden önce zaten senin göğüs boyutunu az çok bilir bunu sorun yapacaksa evlenmeden önce yapar evlendikten sonra yaparsa onun aklından şüphe duyarım kalkıpta göğsü büyük biriyle aldatırsa bu kadar basit değil bu işler benim karımın göğüsleri küçük şu kadının göğüsleri büyük bari bu kadınla karımı aldatayım diyecek adama ben adam demem herkes ne istediğine evlenmeden önce karar verir bayan olsun erkek olsun!!
Hayatım rutinden bahsediyorum 10-20 sene sonrası belkide,her erkek cinsel yönden değişiklik arayabilir,nasıl ki kadınlar çok yakışıklı bi ayakkabı boyacısıyla evlenmek yerine çirkin bir avukatı tercih edebiliyosa erkeklerinde bu şekilde bi yaklaşım sergilemeye hakları olduğunu düşünüyorum,eğer eşi tahta goguslu biriyse adam plajda bile koca memeli kadınları gordukce içi gidicek ve zamanla yatakta eşinden zevk almamaya başlicaktır.malesef haksız görmüyorum erkekleri,eşini çok sever doğru dürüst bi insan olarak görür ama sırf yatakta tatmin olamadığı için aldatır.sırf eşi tahta goguslu dıye yapmayı arzuladıgı bı cok fantezı içinde kalabilir bu bastırılmış duyguların patlamasıda aldatmayla sonuclanır genelde muhtemelende eşinde olmayan özellikleri arar çok güdüsel bi davranış oldukça doğal,keşke böyle olmasaydı temennim bu yönde ama bu böyle en melek erkek bile mutlaka icraata geçirmesede aklından geçirir ruhumuz duymaz yerimseniben
ben kullandığım yöntemlerle büyütmekle kalmadım.sıkılaştırdım da.. ve erkek arkadaşım ben söylemeden anladı ve gün boyu beğenisini dile getirdi :kedi: ... bol bol şımarttı kaydirigubbakcemile3
benim anlatmak istediğim bu bende sahip oldugum erkek için elimden geleni ardıma koymam,destekliyorum seni
saol hayatım..kimse beğenmediği bi kadınla beraber olmak istemez zemuszemus
arkadaşlar B kup demek sırtınız bedeniniz ve memeleriniz uyumlu demek. ne küçük ne büyük..
C kup memeler sizden 1 beden büyük demek
D kup 2 beden büyük
DD de pamela anderson
ama ordaki aralıklar firmalara göre değişiyo genelde
ruhun duymaz ki böle bişeyi adam kafasında büyük göğüslü kadının hayalini kuruyosa icraata geçirsin veya geçirmesin kafadan geçirmesi yeter zaten ama bu bi gerçek yani,tabiki kimse kotu huylu ama buyuk goguslu bı bayanla evlenmez onun yerıne kucuk goguslu ama duzgun ınsanı sececektır yukardakı yazımda örnekte verdim ama ben böleyim beni böle kabul eden etsin etmeyen gitsin şeklinde yaklaşım sergilerseniz asıl ozaman sizin aldatılmanız cok buyuk ihtimal,kadın 55 kilo evleniyo 1 sene sonra amaaaan nasolsa kocayı bulmusum homini gırtlak beni beğenen böle beğensin hooop adam gitti elden sora erkekler kötü aldatıyo yok böle bişi,benim göüslerim 85C ama sevgilim 105C istese bi saniye durmam yaptırırım,Erkeklerin cinselliğe bakış açısı bu kadınlar için sex 2.planda geliyo ama bi erkeğin sevebilmesi için cinsel hayatının mükemmel olması gerekiyor, size acılamasalar çekinseler bile tepkilerden korksalarda içlerinden geçirdikleri düşündükleri budur adım gibi eminim.
cnm aslında düşüncelerimiz benzeşio ben de ewlendikten sonra kendini salanlardan nefret ederim aslında bi ilişkide en sağlıklısı 2 tarafın da kaybetme korkusu olması yani iki taraf da özen göstericek kendine we ilişkiye. göğüs ölçüsü konusunda herkes doyumsuz cnm erkekler da dahil tabi ki fantezilerinde en büyük göğüsü isterler yani.. sen nası en kaslı yakışıklı erkeği istersen o da öle ama kalkıp sewgilinden daha yakışıklı biriyle onu aldatmazsın. yani ewt ben de her zmn her yerimin max. güzellikte olması için çabalarım ama bunu kendim için yaparım erkek arkdşm yokken de bu böleydi ama unutmayın her zmn en iisi kalamazsınız yaşlanınca o zmn senden daha genç ve güzel biriyle aldatabilir eşin seni o zaman. ya da senden daha büyük göğüslü biriyle aldatabilir, ya da sırf değişiklik olsun die bile daha kçk göğüslü biriyle de aldatabilir anlatabilio mym? yani bu işler o kdr basit deil cnm bence. kendi kişiliğini we en önemlisi aranızdaki sevgiyi bu kdr hafife alma. eğer size böle şeler hissettiren bi erkek arkadaşınız da warsa emin olun sorun ondadır we elbet aldatır
ya canımcım kadınlar aldatma konusunda erkekler gibi değiller,o yüzden kadın kocamdan daha yakısıklı diye aldatmaz evet haklısın ama erkek bu ne yapacagı belli olmaz,herzaman en iyisi kalamazsın ama sen nekadar zama yenik düşüyosan erkek arkadasında aynen yaşlanıcak edicek sende zaten aradıgı birsey varsa neden dısarıya gitsin.bende herseyı önce kendim için yaparım bu bi gerçek,süslenirim püslenirim kendime bakarım kendim için yaparım bunları demek istediğim bu değil zaten ama sevgilim dediyse 85C bana yeterli değil 105C olsun,,onun içinde çabalarım amaaaan ben böleyim yersen demem yani,derin konulara girmek istemiyorum ama kucuk goguslu bi bayanla sex hayatında gerceklestirebilecegın seyler cok sınırlı anlatabiliomuyum evet erkekler doyumsuz ama ıdeal ölçülerde olursa pozisyon zenginliği olur en azından adam başka arayışlar içine girmez merağa düşmez anladınızmı üff :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?