C
cilek.35
Ziyaretçi
bazı yönlerden haklsıın ama bu durum onu aldatmaya itmemeli ayrıca kimin beyninden ne geçtiğini kimin ne hayal ettiğini kimse bilemez senin ölçülerin nasıl çilek göğüsaltı ve üstü çünkü belliki kendine bu konuda güveniyorsun yarası olan daha fazla tepki verir çünkü kabullenmek istemez ama malesef herkesin göğüs boyutu ideal değil işte!!
benim 85C cup canım bi sıkıntım yok Allaha şükür ama sorunum olsaydı bu konuda yada daha buyuk istersem protez taktırırdım,hiç kompleks yapıp erkekeri tukaka görmeye gerek yok onlarınki çok güdüsel bi davranış doc arkadaş demiş butun pozisyonlar bitince nolcak,butun pozisyonlar bitince adam doyuma ulaşmış olcak sende bulamadığı dışarda aramıcak bunda gülünecek bi yan göremiyorum ben ayrıca.Evet keşke böyle olmasaydı ama erkeklerin kimyası bu,,
Bu şuna benzer bi kadın aldatıyosa kesin aşık olmuştur ama erkekler sex için aldatır aşık filanda olmazlar o kadına,kadın ile erkek arasındaki yaradılıştan gelen bi fark bu,kendi pencerenizden bakmaya devam ederseniz olaya,tabiki saçma ve komik gelebilir.uzatmıyorum sadece adım gibi emin olduğum bi konuda görüş beyan ettim bana katılmak zorunda değilsiniz ama aklınızın bi köşesine yazın derim ben iyi Sohbetler:a015: