- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıntromcum kusura bakma ama nişanlın çok ilginç neden bu meseleyi bu kadar büyütüyor bu arada sende devamlı gösterip kontrol ettiriyorsun galiba:) ben olsam acayip alınırım ve o insana karşı bakış açım değişir ve güvenimi yitiririm bana diyecek bunlar küçük büyütte gel valla çok alınırım öyle biriyle evlilik düşünürmüydüm onuda bilmiyorum!!!
Ben de 85B takıyorum, bugüne kadar memelerimle hiç sorunum olmadı. Taki nişanlım bunu öğrenene kadar. Neymiş efendim büyük seviyormuş. Ben de kafaya takmaya başladım sayesinde saolsun... Artık göğüs büyütücü krem kullanmaya karar verdik biz de. :sm_confused:
zaten dalga konusu yapsalar biliyorlar ki mükemmel kalçalardan da olucaklar çünkü dışarda daha beterleri de var :)))) ve şu kesinlikle doğru yani bence evrim gereği bi oluşum göğüsleri güzel olmayan kadınların güzel kalçaları oluyor. güzel göğüslü olanlarında dışa dolgun değil de yanlamasına basık ya da dapdar kalçaları oluo.
evet ya 85 küçükse ben napim nerelere gidim ya :)))
Benim 80.Evlenmeden önce 75 kadardı;ama inanın takılcak bir durum yok.Çünkü hamile kaldığınızda bomba gibi oluyor göğüsler:))Sonradan da öyle inmezler kolay kolay:))
en güzeli 95 mikafamçokkarıştıben de 90 takıyorum ama eskisine göre gerçekten küçüldüler.95 en güzeli
crnnn canım sendeki fark cm.?