• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

kızınız olmasa bende size çekmeyin derdim..ama çalışmıyorsanız kesinlikle işe girin çalışın.hem biraz sosyalleşirseniz hem karşı taraf size daha itimam gösterir.hemde sizin kendinize güveniniz artar.

kızımı bırakacak kimsem olmadığı için iş arıyorum ama her işe de cesaret edemiyorum.kreş de olsa belli saatte onu almak var en geç 6 da..kolay kolay da bi işyeri 5 ten önce bırakmaz...çalışamasam da sosyalleşmenin başka yollarına bakacağım inşallah.

allah yardımcın olsun canım,öyle hayal ettim de seni kızınla taş kapak sürüklerken hiç de abes değil ayrıca,çok yazık ya kıyamam sana.niye kocan görmüyoki gözünün önündeki huzuru güzelliği.niye sanki alyans değilde pranga takılı gibi davranıyoki.niye kendini dışarda sosyal evde mutsuz yapıyoki.oysa belki sen onun dışarda gösterdiği güleryüzün onda birini görsen ondan ne kadar mutlu olacaksın.kızın ne kadar huzurlu olacak.yapmasalar keşke.kadınsı oyunlara başvurmak zorunda kalmasan sende.mutlu huzurlu yaşasa herkes.
allah aklını başına getirsin adamın,allah böyle ufaktan bir hastalık verirse senin kıymetini o zaman anlar aslında.insanın annesi babası kardeşi karısı gibi kimse olmuyo,keşke anlasalar.:50::50::50:

nası güzel bi mesaj yazmışsın. insanlar elindekilerin değerini bilse aslında nasıl mutlu olacak. hele ki insanın böyle sevgi dolu tatlı bir eşi varsa

sen hangi burçsun yav, oğlak falan mı. ben de oğlağım da, sevdim mi tam seviyorum soğudum mu tam soğuyorum hehe.

yukarda oturduğunuz yerde arkadaşın olmadığını söylemişsin. Canın bi şeyciğe sıkıldı mı bana yazabilirsin ya, çok masum geldin bana

Oyh sinirlerim yıprandı he durum karşısında. Arkadan da 6 saattir telkin müziği çalıyor, oynatcam şimdi haha :90:

balık burcuyum canım hani tam duygusal sulu gözlü olanlarından...teşekkürler canım arkadaş teklifini nasıl yolluyorsun bana yollar mısın öğreneyim şu siteyi de..:)Allah razı olsun..

balık burcuyum canım hani tam duygusal sulu gözlü olanlarından...teşekkürler canım arkadaş teklifini nasıl yolluyorsun bana yollar mısın öğreneyim şu siteyi de..:)Allah razı olsun..

hmm balık da uyar sana, romantik olurlar :) ya ben seni daha şimdi eklemeyi düşündüm de kıza çok dadanmış gibi olcam, erkek sancak yakında beni diye vazgeçtim hahahaha. napim ama 2 gündür burdayım ama ilk sana kanım ısındı böyle :61: tamam yolluyorum

allah yardımcın olsun canım,öyle hayal ettim de seni kızınla taş kapak sürüklerken hiç de abes değil ayrıca,çok yazık ya kıyamam sana.niye kocan görmüyoki gözünün önündeki huzuru güzelliği.niye sanki alyans değilde pranga takılı gibi davranıyoki.niye kendini dışarda sosyal evde mutsuz yapıyoki.oysa belki sen onun dışarda gösterdiği güleryüzün onda birini görsen ondan ne kadar mutlu olacaksın.kızın ne kadar huzurlu olacak.yapmasalar keşke.kadınsı oyunlara başvurmak zorunda kalmasan sende.mutlu huzurlu yaşasa herkes.
allah aklını başına getirsin adamın,allah böyle ufaktan bir hastalık verirse senin kıymetini o zaman anlar aslında.insanın annesi babası kardeşi karısı gibi kimse olmuyo,keşke anlasalar.:50::50::50:

aklı başına gelir inşallah ,aminnnnn...biliyor musun mesajında gözlerim dolu dolu oldu...o beni çok arar..ama inan erkekler öyle "kursaksızdır "ki 1. karısına göstermediği ilgiyi 2.ye deli gibi gösterir eminim...

nası güzel bi mesaj yazmışsın. insanlar elindekilerin değerini bilse aslında nasıl mutlu olacak. hele ki insanın böyle sevgi dolu tatlı bir eşi varsa

çok teşekkürler canım:17: alaboraanın samimiyetini çok hissettim bende.keşke çok mutlu olsa en yakın zamanda.

balıklar böyle işte fazla bağlanır:)
sanırım ev hanımısın..biraz kendinle uğraş hobi edin çevre edin..ya da işe gir..kocan harici bir yaşam kur kendine..
sen evde olduğun için herşeyi eşine endeksliyorsun.karşılık göremeyince de üzülüyorsun..:(
evt fotoğraf çok doğru olmamış..ama bazen bizde öğretmenler odasında öyle denk gelip resim çekiniyoruz düşündüm de...çok da abartı bir olay değil bu...
ama bunu senle yapmaması sorun...ama sadece resim değil..seninle paylaşımını yitirmiş olması sorun...
o da sen evdesin hep onun ağzının içine bakıyorsun...o almış zaten seni avucunun içine..ne gam gerisi...
o yüzden artık kendini farklı yönlerde oyalamaya çalış...kendine uğraşılar bul...eşine karşı da güçlü dur...
ne demek ya çamaşırlarımı yıkamak zorundasın bu ifade bile seni artık ne konumda gördüğünün açık ifadesi..
dedirtmeyin kendinize bunu....

hmm balık da uyar sana, romantik olurlar :) ya ben seni daha şimdi eklemeyi düşündüm de kıza çok dadanmış gibi olcam, erkek sancak yakında beni diye vazgeçtim hahahaha. napim ama 2 gündür burdayım ama ilk sana kanım ısındı böyle :61: tamam yolluyorum

:)))))hele şükür kabul edebildim:) siteyi öğrenme aşamasındayım .teşekkürler canım samimi sözlerin için benim de kanım ısındı... :DD erkek sanmam canım nolcak arkadaşça resim çektiririz:27: :60::60: tövbe estağfurullah...

Son düzenleme:
aklı başına gelir inşallah ,aminnnnn...biliyor musun mesajında gözlerim dolu dolu oldu...o beni çok arar..ama inan erkekler öyle "kursaksızdır "ki 1. karısına göstermediği ilgiyi 2.ye deli gibi gösterir eminim...

canım derdini ifade ediş biçiminden çok zeki bi kadın olduğun belli bi defa.sen o "kursaksızı":56: çok rahat yersin.sadece zamana plana ve cicilere ihtiyacın var:66: sen hiç üzülme kızınla masum dünyanda yaşamaya devam et,kocan da kendi dünyasında kendi kendini yesin işte.burdan bile hissediliyor ne tatlı olduğun adam sarraf değilse elması cam sanıyo işte.canını sıkma lütfen. vallahi bak güzel şeyler olacak allah herşeyi tersine çevirebilir sende çok örneğini görmüşsündür.ay mübarek ramazan ayında sahur vaktine yaklaşırken dualar edeyim,allahım alaboraanın kocasını kendisinin peşinden ayrılmaz,sözünden çıkmaz,onsuz gülmez hale getir aminnnn:62:

:)))))hele şükür kabul edebildim:) siteyi öğrenme aşamasındayım .teşekkürler canım samimi sözlerin için benim de kanım ısındı... :DD erkek sanmam canım nolcak arkadaşça resim çektiririz:27: :60::60: tövbe estağfurullah...

sen de sağol =) hahahaha iyi bağladın. yalnız o senin içinde kalmış, yapmadan rahata eremicen hahahahah :60:

canım derdini ifade ediş biçiminden çok zeki bi kadın olduğun belli bi defa.sen o "kursaksızı":56: çok rahat yersin.sadece zamana plana ve cicilere ihtiyacın var:66: sen hiç üzülme kızınla masum dünyanda yaşamaya devam et,kocan da kendi dünyasında kendi kendini yesin işte.burdan bile hissediliyor ne tatlı olduğun adam sarraf değilse elması cam sanıyo işte.canını sıkma lütfen. vallahi bak güzel şeyler olacak allah herşeyi tersine çevirebilir sende çok örneğini görmüşsündür.ay mübarek ramazan ayında sahur vaktine yaklaşırken dualar edeyim,allahım alaboraanın kocasını kendisinin peşinden ayrılmaz,sözünden çıkmaz,onsuz gülmez hale getir aminnnn:62:

ciciler önemlidir yaa :23: giy cicileri, yüz verme bak bakalım nası kıvranıyo :90:

balıklar böyle işte fazla bağlanır:)
sanırım ev hanımısın..biraz kendinle uğraş hobi edin çevre edin..ya da işe gir..kocan harici bir yaşam kur kendine..
sen evde olduğun için herşeyi eşine endeksliyorsun.karşılık göremeyince de üzülüyorsun..:(
evt fotoğraf çok doğru olmamış..ama bazen bizde öğretmenler odasında öyle denk gelip resim çekiniyoruz düşündüm de...çok da abartı bir olay değil bu...
ama bunu senle yapmaması sorun...ama sadece resim değil..seninle paylaşımını yitirmiş olması sorun...
o da sen evdesin hep onun ağzının içine bakıyorsun...o almış zaten seni avucunun içine..ne gam gerisi...
o yüzden artık kendini farklı yönlerde oyalamaya çalış...kendine uğraşılar bul...eşine karşı da güçlü dur...
ne demek ya çamaşırlarımı yıkamak zorundasın bu ifade bile seni artık ne konumda gördüğünün açık ifadesi..
dedirtmeyin kendinize bunu....

kursa gitmeyi düşünüyorum.onu düşünmekten maneviyatımı da unuttum belki de bir ceza bana bu...dikiş makinesi var aklımda seviyorum dikişi kumaşları değerlendirmeyi...evet aklımı ona sardım; kimsem yok akarabam arkadaşım yok onu dünyam olarak görmekte hata ettim hem havalara girdi hem de böyle davranıyor...
zaten benimle çok sosyal olmayı seven; özel olduğumu hissettirecek hareketleri olsaydı belki bu kadar büyümezdi..ama yine gereksiz buluyorum ne gerek kızlarla foto çektirmesine..zaten yıkadığımı görmicek direkt çöpe!

selamlar
üyeliğimin aktif olmasını iple çektim ne zamandır takip ediyorum bu siteyi;Sırf bunun için üye oldum desem yanlış olmaz sanırım
sorunum şu; haklımıyım abartıyor muyum lütfen objektif olarak bana söyler misiniz?
eşimle 6 senelik evliyiz 4 yaşında bir kızımız var..eşim çok yoğun çalışan bir insan ama arada tatili olduğunda da doğru düzgün çıkmamız gezmemiz yoktur..ya para olmamıştır ya zaman bunların 2 si de olsa yine olmamıştır inanın 6 sene içinde deniz kenarına gidip bir çay içmemişizdir...yarımsaat mesafede olmasına rağmen..geçen sene büyük bir kavgamız oldu boşanma lafları uçuştu sonra barıştık sırf bize tatilini ayıracağını söyleyerek 15 gün senelik iznini aldı..ilkkez karşıya geçip balık ekmek vs yiyelim hani beraber azcık gezelim dedim ok dedi.1/2 tane dışında birlikte fotomuz yoktur makinayı aldım yanıma beraber foto çekmek istedim hatıra olsun diye..bir iki kere çektim o da zoraki suratını asarak.sonra bir azarladı beni" ne o öyle iki de bir fotoğraf çekiyorsun" anladım ki yine hevesim kursağımda kalacak azarlarıyla..sesimi çıkarmadım...4/5 ay sonra kendine pahalı bi fotoğraf makinası aldı.işyerinde bağlantı kablolarını falan çekecekmiş...ama arkadaşlarıyla o kadar çok resim çekilmiş ki...hani şu "resim çekinmeyi sevmeyen es kaza 1/2 tane çektirip de suratı asık çıkan kocam" orada gülücükler atarak çekilmiş.. o kadar kırıldım ki içten içe ama söylemedim aylarca tuttum içimde ..ta ki facede eklediği işteki bayan arkadaşlarıyla onların sayfasındaki resimleri görene kadar.(kendi sayfasında yok onların sayfasından gördüm eşimin facesine girerek) 4/5 tane resim topluca çekilmiş kırıldım yine;hepsinde gülümsemiş bana gelince surat yapar "ne o öyle resim çektirmek..."diye azarlar..
ama bir resim görünce çıldırdım sadece 3 kişi 2 kızın ortasına durmuş resim çektirmiş...2 gündür konuşmamaya çalışıyor içime atıyordum hani biliyorum fena patlıyacağımı ondan sustum.ama bugün elektrik süpürgesinin sesinden tel i duymadım aramış 3/4 kez aonra yine aradı görüp açtım"nie duymuyorsun yarımsaattir arıyorum" diye azarlayınca tel de , eve gelince bir de durduk yere kızımı azarlayınca patladım artık...."bizi aralayıp duruyorsun başkalarının karılarına kızlarına kibarlığın tutar" dedim..kimseye bakmıyorum ..belli fotolardan deyince..""ben seni aldatmıyorum aldatacak bişi yaptıysam Allah belamı versin" diye bağırdı tabi ben de bağırdım artık!sana hiç güvenim kalmadı 5 sene önce telinde mesajlar yakaladığımda da inkar ettin dedim.ne mal olduğunu biliyorum dedim.
"ben kimseyle resim çektirmedim "dedi öncesi 5 dk sonra işyerinde topluca çektirdik nevar bunda dedi..aslında kızmazdım ama benimle çektirmeye dahi yanaşmayan adam orada çekiliyor.sitemim onaydı.."iyi de neden sadece kızlarla çektiriyorsun resim?" yok öle bişi dedi."senin kadar yalancısını görmedim durmuşsun işte 2 kızın ortasına resimde"...dedim. yok öle diyen adam bu seferde ya onlardan birisi evli..."iyi de sen de evlisin ne gerek var resim çektirmeye !"dedim..hemen ben yoruldum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum diye çıkıştı...

Yapmam yapamam Allah da yaptırmasın uydurmasın şeytana;sırf canını acıtmak kızdırrmak için ben de bundan sonra nette ilk bulduğumla ilgileneceğim işte çalışmayı sırf işyerinde erkeklerle resim çektirip netlerde gezsin fotolar diye istiyorum" dedim ..
abartıyo muyum diyorum ama defalarca düşündüğümde bu adam ne benimle ne kızımla doğru düzgün fotoya yanaşmaz,gezmez tozmaz..ha ayrıca yüzüm gülmüyormuş dei gülecek hal bırakmadın ki bundan mı yanaşıyorsun kadınlara kızlara dedim..yine yorulduğunu oruçlu olduğunu söyledi..sustummm...konuşmaya da niyetim yok...takatim yok çünkü karşımdaki anlamıcak biliyorum..erkeksen düşünceli ol evliysen eşim ne düşünür diye düşün haksız mıyım?!
çok kırgınım..önceden neden aramıyorsun beni diye şakalaşınca "kontör gitmesin "demişti şimdi ise bedava oldu telefonu yine aramıyor.hani kontör gidiyordu;?bilsem evlenir miydim çekip gitmek var ama olmuyor işte olmuyor...gitsem boşanmayı çok büyütecek bir annem var ya inme iner ya da bana inme indirir...
okuduğunuz için teşekkürler..

canim benim önce Allah kizini bagislasin..

hani su misilleme olayi varyaa, iste onu yapma.. hakliyken haksiz duruma düsersin.. biz de erkek yapinca capkinlik, kadin yapinca o.... olur biliyorsun..

benzer olayin daha kötüsünü ben yasadim, hem de tekrar tekrar yasadim.. bir iki üc.... ve bu olaylardan sunu ögrendim:

Ya görüp görmemezlikten geleceksin ya da görüp affetmeyeceksin....

bunun baska yolu yokmus.. baksana topige bi.. kac tane var affedip de tekrar aldatilian.. tamam seninki öyle degil ama lastik de yavas yavas esner.. hep böyle ufaktan basliyor :50::50::50::50::50:

haklisin canim birak resim cektirmeyi oyle konusup sakalasmak falan bile beni cinnet gecirttirir oldururm onu wallaha.bende kirilirdim snaa gelince yok surat as baskalarina gull

Allah razı olsun güzel içten samimi dileklerin için.zekilik olsa da pratiklik ve sabır yok sanırım bende..ama inşallah bunları da öğreneceğim sabırla yavaş yavaş yiyip sindireceğim:27: inan ağlıyordum ah çekiyordum şuan benim yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..evet duaya çok ihtiyacım var..agresif oluşum da iyi değil farkındayım inşallah bunu da yenerim..dualarına koca bir amiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum cümlemize yuva huzuru mutluluğu bereketi nasip etsin Rahman.

hayır efendim :20:bi fotografı karısına kızına çok gören adamın işyerinde arkadaşlarıyla fotograf çektirmesini hiçte normal karşılayamam!!! ne bu böyel dışarda,arkadaşlarla iş yerniden bile 50 derecede çok mutlu da eve gelince despot olmanın alemi ne!!! :47: birlikte vakit geçirmekten hoşlanmıyor anladıgım kadarıyla ama uyumsuz olanda kendisi...dışardaki arkadaşına eşine dostuna gösterdigi muameleyi evdeki karısına kızına gösterse eminim birçok şeyi görmezden gelir mutlu olmayı başarabilirdiniz..biz kadınlar ufak şeylerden mutlu olmayı biliyoruz...onlar gibi don kilot yıkamayla tartmıyoruz sevgiyi...seni annesiyle niye karıştırmış anlamadım...acaba sen eş olmakla,annesi gibi davranmayı birbirine mi karıştırdın..çok mu tavan yaptı bu adam :20: bütün gün evdesin,evinle evlisin !!! dünyan kocanın etrafında dönüyor o da bundan cesaret alıyor...kendine bir çevre edin kızınla kendin için birşeyler yap hobi edin,çalış ya da durumuna uyan başka bir ugraş...ister katılsın ister katılmasın sizin hayatınızın dışında kaldıgını görünce anlayacaktır sorunun kendisinde oldugunu..biraz yalnızlıkla cezalandır...paşaya bak sen !!! :63:

ciciler önemlidir yaa :23: giy cicileri, yüz verme bak bakalım nası kıvranıyo :90:

kastettiğin farklı cicilerse :) yok bu aralar yalnız uyumalı aklı başına gelene kadar dicem ama adam beni suçlu görüyor ona göre hatası yok evin ihtiyacını alıyor eksiğimiz yok ne dersem alıyor o nedenle o haklı...yatak ayırmak istemem malum kocası yatağa çağırıp da gitmeyen kadına Allah ın meleklerinin lanet ettiği sahih hadislerde bildirilmiş..ama çağıracak yüz de yok onda şuanda..o nedenle kızımla uyumaya devam:)

canim benim önce Allah kizini bagislasin..

hani su misilleme olayi varyaa, iste onu yapma.. hakliyken haksiz duruma düsersin.. biz de erkek yapinca capkinlik, kadin yapinca o.... olur biliyorsun..

benzer olayin daha kötüsünü ben yasadim, hem de tekrar tekrar yasadim.. bir iki üc.... ve bu olaylardan sunu ögrendim:

Ya görüp görmemezlikten geleceksin ya da görüp affetmeyeceksin....

bunun baska yolu yokmus.. baksana topige bi.. kac tane var affedip de tekrar aldatilian.. tamam seninki öyle degil ama lastik de yavas yavas esner.. hep böyle ufaktan basliyor :50::50::50::50::50:

Allah razı olsun cümlemizin evladını bağışlasın Mevlam.
eğer öyle lastik gibi esnemeye çalışacaksa fırsat vermesin Allah ım dilerim..bana diyor "aldatmaya meyil verecek bişi yaptıysam Allah belamı versin benim canımı alsın "diye alsın dedim sinirlenerek!Allah yine kızına bağışlasın ...hani belki sinirlerinin altında kıyıda köşede seven karısına bağışlasın aklını başına getirsin Allah.

Allah razı olsun güzel içten samimi dileklerin için.zekilik olsa da pratiklik ve sabır yok sanırım bende..ama inşallah bunları da öğreneceğim sabırla yavaş yavaş yiyip sindireceğim:27: inan ağlıyordum ah çekiyordum şuan benim yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..evet duaya çok ihtiyacım var..agresif oluşum da iyi değil farkındayım inşallah bunu da yenerim..dualarına koca bir amiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum cümlemize yuva huzuru mutluluğu bereketi nasip etsin Rahman.

yaa iyi niyetten kaynaklanıyor bence o. ofiste balık burcu bi arkadaşım var, diğer ofisteki bir erkek arkadaştan(sevgili değiller) laf yiyip duruyor. kız kızıyor, uzak durcam diye karar alıyor ama yapamıyor :) herkes de iyi niyetin değerini bilemiyor. kızı öyle gördükçe oğlan kendi ego tatmini için kıza milletin içinde laf edip duruyor. Bazı durumlarda kendini ağırdan satmayı bilmek gerekiyor şekercan. Uzak durmak gerekiyorsa sabredip durcan mecbur.

Back
X