- 25 Ağustos 2018
- 672
- 149
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Hayır ilaç kullanmaz , bir rahatsizligi yok . Bende zaten ilk zamanalr sorun olmadığı için şans vermistimBu yorum fikirlerimi değiştirdi ben en başından böyle olduğunu anlamıştım
Bu durumda mutlaka doktor için çabalamak gerekir ondan sonra boşanma düşünülmeli ama adama ne olmuş olabilir ki
İlaç falan kullanıyor mu psikolojik falan
Hayır ya oldu tabi . Bı süreden sonra olmamaya başladıBen hiç sevisme, hic birliktelik olmadi gibi anladim, hangisi dogru?
Siz ona verebileceğiniz maksimum zamanı zaten vermişsiniz. Açık konusayim ben en fazla birkaç ay verirdim, daha fazla tahammül edemezdim sanırım.İlk 8 ay normaldi sonra birden oldu . Aile konusunda bilmelerini hiç istemezdim ama elimde değil . Dr a gitmek istemiyor kendimiz hallederiz diyor. Nasıl olacak dediğimde , birbirimize sıcak davranalım yaklasalim zamanla olur diyor .
Ne aciklama yapiyo bunla ilgili, sebebi neymis, o dönem bisey mi yaşadınız?Hayır ya oldu tabi . Bı süreden sonra olmamaya başladı
Gitmiyorsa ne yapacam . Aileme mecbur bosanacam diyecek böyle gitmiyor diyecem.Son kez oturun konuşun böyle gelmiş bugüne kadar ama böyle devam etmesi sorun olur size. Ya açık açık konuşacak neden bu durumda olduğunu söyleyecek ya da bir uzmandan destek alacak. Sizde açıkça sorun cinsel tercihlerin mi farklı diye. Kendinize de b planı yapın ekonomik özgürlüğünüz var mı yoksa ailenizin yanına mı dönersiniz bilemiyorum boşanmak size kendinizi nasıl hissettirir düşünün karar verin. Zaman varken daha da yıpratmayın kendinizi.
Arkadaşımın eşi anksiyete sorunu yüzünden ilaç kullanmaya başladıktan sonra böyle bi durum yaşamıştı arkadaşım kabullendi evlilikleri 30 lu yaşlarının başında cinsellik olmadan devam ediyorHayır ilaç kullanmaz , bir rahatsizligi yok . Bende zaten ilk zamanalr sorun olmadığı için şans vermistim
Peki bunu nasıl cozecem . Ben bu güne kadar kimseye demeden , eşimle 2 kişi olarka çözmeye çalıştım ama bir sonuca varamadım . Bir kadın olarak zaten gururumu görmezden geldim . Onu da ilk zamanlar kırmadım bekledim . Ama sonuç bu .. aileme bir aorun var dediğimde , illa ki nedir diyecekler , anlaşamıyoruz desem , anlamayacaklar belki de , geçerli bı sebep isteyecekler , ne.diyecektim o zmaan ??? Artı bı de boşanacak olsam , karşı taraf benim hakkımda atacak.titacak kadinligima bile laf edecekelr ?? Neden ben suçlu olayım hiç bir suçum yokken ??
Zaten suanki gelgitlerimde o yüzden4 sene vermişsin adamda bi çaba yok, dr. beni ellemesin diyen bi tip, ben bunun altinda baska sey ararim, kac 4 sene daha verip gençliğini gay olmasi muhtemel bi adama harcayacaksin?
Yok işte öyle bir ilaç felan eşimde .Arkadaşımın eşi anksiyete sorunu yüzünden ilaç kullanmaya başladıktan sonra böyle bi durum yaşamıştı arkadaşım kabullendi evlilikleri 30 lu yaşlarının başında cinsellik olmadan devam ediyor
Ozaman eşinizin hayatında bir dönüm noktası olmuş , okadar hassas birşeyki bu bilinçaltımız bir travma yaşamış bile olabilirİlk 8 ay normaldi sonra birden oldu . Aile konusunda bilmelerini hiç istemezdim ama elimde değil . Dr a gitmek istemiyor kendimiz hallederiz diyor. Nasıl olacak dediğimde , birbirimize sıcak davranalım yaklasalim zamanla olur diyor .
Ben ailem.bilsin istemezdim . Tabiki asla istemem onunda ailesi bilsin buna benzer bj durumu . Ama.ne yapabilirsin ? Zaman tanidik sadece o kadarSiz dava acmayi düsünmemissiniz ki. Aileniz torun istiyor diye konuyu ortaya atmissiniz. Hani sizin ailenizin esinizle bu durumu konusmasi sizce ne kadar dogru. Veya farkli soralim: Esiniz sizin yatak oda meselesini annesi babasi ile paylassa ne düsünürsünüz. Adam belli ki sorunlu. Babanizin lafi ile ne doktora gider ne birsey. Sizin lafinizi takmiyor ki. Babanizi niye taksin? Mesela bastan sona adamda, sizde demedim. Ama bu ise aileler karissa farkli boyut alacagini da ön görmelisiniz. Esinizi terapi almaya ikna edemiyorsaniz o zaman ona göre dava acmaniz gerekirdi. Ama oda yok. Onun yerine bebek konusuluyor. Böyle sorunlari olan evlilikte, huzurlu ebeveynlik mümkün mü sizce?
4 sene vermişsin adamda bi çaba yok, dr. beni ellemesin diyen bi tip, ben bunun altinda baska sey ararim, kac 4 sene daha verip gençliğini gay olmasi muhtemel bi adama harcayacaksin?
Uzmandan destek almadığını belirtirse tercihine saygı duyup elveda dersin o da sana saygı duysun. Bunca zaman fırsat tanımışsın. Ama severek evlendiysen ve beklemek istiyorsan değişeceğine dair inancın da varsa karar senin kararın. Elbette altında yatan bir şey vardır. Hastalık olabilir psikolojik olabilir mutlaka bir sebep olmalı. Peki siz yaklaştığınızda nasıl tepki veriyor dokunmak sarılmak erkekleri genelde harekete geçirirGitmiyorsa ne yapacam . Aileme mecbur bosanacam diyecek böyle gitmiyor diyecem.
Ben ailem.bilsin istemezdim . Tabiki asla istemem onunda ailesi bilsin buna benzer bj durumu . Ama.ne yapabilirsin ? Zaman tanidik sadece o kadar
e hanı 4 yıl boyunca hıc bırsey olmadı dıyordunuz ?İlk 8 ay normaldi sonra birden oldu .
Adama inme inmiş kalkmıyorYok işte öyle bir ilaç felan eşimde .
Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesipOzaman eşinizin hayatında bir dönüm noktası olmuş , okadar hassas birşeyki bu bilinçaltımız bir travma yaşamış bile olabilir
Peki 8 ay sonrasında pat diyemi bitti
Önceki cinselliğiniz ne sıklıkta olurdu?
Bacimsu hep beraber bi 8. aya dönsek, o donem ne oldu bi düşünsenNormal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Bende ordan birşeyler bekliyorum daha açık ifade etse. Illa ki var 8. Ayda birşeylerBacimsu hep beraber bi 8. ayadönsek, o donem ne oldu bi düşünsenay catladim sora sora