Eşle son düzlükte ????acil fikir

Hayır ilaç kullanmaz , bir rahatsizligi yok . Bende zaten ilk zamanalr sorun olmadığı için şans vermistim

Siz ona verebileceğiniz maksimum zamanı zaten vermişsiniz. Açık konusayim ben en fazla birkaç ay verirdim, daha fazla tahammül edemezdim sanırım.

Doktora gitmezseniz boşanmak istediğinizi kesin ve net bir şekilde ifade edin. Bakalım doktora gitme işine o zaman yanasacak mi yoksa yine boş bos konuşacak mi anlarsınız.

Gitmiyorsa ne yapacam . Aileme mecbur bosanacam diyecek böyle gitmiyor diyecem.

Hayır ilaç kullanmaz , bir rahatsizligi yok . Bende zaten ilk zamanalr sorun olmadığı için şans vermistim
Arkadaşımın eşi anksiyete sorunu yüzünden ilaç kullanmaya başladıktan sonra böyle bi durum yaşamıştı arkadaşım kabullendi evlilikleri 30 lu yaşlarının başında cinsellik olmadan devam ediyor

Siz dava acmayi düsünmemissiniz ki. Aileniz torun istiyor diye konuyu ortaya atmissiniz. Hani sizin ailenizin esinizle bu durumu konusmasi sizce ne kadar dogru. Veya farkli soralim: Esiniz sizin yatak oda meselesini annesi babasi ile paylassa ne düsünürsünüz. Adam belli ki sorunlu. Babanizin lafi ile ne doktora gider ne birsey. Sizin lafinizi takmiyor ki. Babanizi niye taksin? Mesela bastan sona adamda, sizde demedim. Ama bu ise aileler karissa farkli boyut alacagini da ön görmelisiniz. Esinizi terapi almaya ikna edemiyorsaniz o zaman ona göre dava acmaniz gerekirdi. Ama oda yok. Onun yerine bebek konusuluyor. Böyle sorunlari olan evlilikte, huzurlu ebeveynlik mümkün mü sizce?

Ozaman eşinizin hayatında bir dönüm noktası olmuş , okadar hassas birşeyki bu bilinçaltımız bir travma yaşamış bile olabilir
Peki 8 ay sonrasında pat diyemi bitti
Önceki cinselliğiniz ne sıklıkta olurdu?

Ben ailem.bilsin istemezdim . Tabiki asla istemem onunda ailesi bilsin buna benzer bj durumu . Ama.ne yapabilirsin ? Zaman tanidik sadece o kadar

Gitmiyorsa ne yapacam . Aileme mecbur bosanacam diyecek böyle gitmiyor diyecem.
Uzmandan destek almadığını belirtirse tercihine saygı duyup elveda dersin o da sana saygı duysun. Bunca zaman fırsat tanımışsın. Ama severek evlendiysen ve beklemek istiyorsan değişeceğine dair inancın da varsa karar senin kararın. Elbette altında yatan bir şey vardır. Hastalık olabilir psikolojik olabilir mutlaka bir sebep olmalı. Peki siz yaklaştığınızda nasıl tepki veriyor dokunmak sarılmak erkekleri genelde harekete geçirir

Ben ailem.bilsin istemezdim . Tabiki asla istemem onunda ailesi bilsin buna benzer bj durumu . Ama.ne yapabilirsin ? Zaman tanidik sadece o kadar

Yalnis anlamayin. Sizi kirmak istemem..Esiniz keske bu durumda daha akli basinda davransa ama sizinde saglikli bir evlilik yasamaya hakkiniz var. Sizin hakkiniza giriyor resmen

8. ayda bisey mi oldu? Ondan önce nasildi cinsel hayatiniz, ne sikliktaydi, kim daha cok talep ederdi falan biraz detay verseniz anlayacaz belki

Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip

Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Bacimsu hep beraber bi 8. aya dönsek, o donem ne oldu bi düşünsen ay catladim sora sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…