Eşle son düzlükte ????acil fikir

Çocuk istemiyorum ben zaten . O yüzden bekledim bunca zaman , ailem böyle büyük bir sorun olduğunu önceden bilmiyordu o yüzden torun diyorlardı.
çocuk istenmiyor sex istenmiyor o zaman ne gerek var kocaya.alın maaşı olan bir kadın ev arkadaşı yanınıza rahat edin

Konuştum bu zaman kadar daha önce çok konuştum . Gayet alttan aldım bekledim , ama saklayacak durumum kalmadı.esim yanaşmıyor ki Dr a gitmeye . Bu zamana kadar inanın çok denedim Dr a gitmeyi . Önceden de kendim saklıca Dr Lara gittim onlarda eşin gelecek dediler haliyle . Ailem herşey normal zannettiği için beni sıkıştırırdilar. Çocuk neden düşünmüyorsunuz vakti gelmedi mi diye .

Babanızın torun olsun diye damadıyla konuşması çok yanlış, yumuşatarak yazmışsınız ama yine de doğru bir hareket asla değil. Aileleri neden dahil ettiniz bu kadar işin içine? Çocuk yaparsınız yapmazsınız sizin ailenizi ilgilendirmez ki. Düşünmüyorum diyeceksiniz bitecek gidecek kimsenin haddi değil sizin çocuk yapma durumunuzu konuşmak. Zaten böyle bir sorun varken çocuk istemek büyük hata. Eşiniz bir sorun görmüyor ki tedaviyi reddetiyor. Zorla tedavi edecek haliniz yok sonuçta. Eşiniz paravan evlilik bile yapmış olabilir. Daha fazla zorlamayın bence bu evliliği

Son düzenleme:
eşiniz babanızdan duyarsa bu evlilik zaten biter. Son duzlikteyiz diyorsunuz. Fitil ateşlenmesi kalmış geriye.
Ne yapmalıyım peki ? Ailem çocuk için kizlari olark bana soruyorlar . Ben zaten çok utandım böyle.bir konu gündeme gelince . Bı kadın olarak . Ee eşimle de böyle olmak istemem sonuçta evlilik bu . Eşim benden bişi mi saklıyor noktalarına gelene kadar neler kurdum kafamda bı zamana kadar .kimseye çaktırmadim hep içimde yasamdim . Ama sonuçta neryeey kadar saklayacam

sabırlı oldugunuz epeydır beklemenızden bellı kesınlıkle
ustunuze dusenı de yapmıssınız
bu surecde onu ıncıtmemıssınız tam aksıne o sızı suclayacak sekılde de konusmus kızın ıstemedı basta falan...
esınızle sımdı suan konusun bu sekılde gıderse senınle sonumuz yok
ben ustume dusenı yaptım, bekledım, sende bır adım bır cabalama yok, senı ıncıtecek sogutacak bırseyde yapmadım, varsa bır sıkıntın doktora gıtmeyı reddedıyorsun ama ben ılerıde cocugum olsun ıstıyorum boyle olmaz dıye konusun

Babam karismadi . Ben eksik anlattım bazı şeyleri . Babam niye karışsın .

Yapacağınız çok belli. Eşinizi karşınza alıp böyle bir evlilik istemediğinizi söyleyeceksiniz. 3 senedir beklediğinizi ve bunun normal olmadığını, eğer çözme ya da derdini konuşma konusunda bir isteği yoksa boşanmanız gerektiğini söyleyeceksiniz.

Eşinizle ciddi konuşup ayrılmak isteyeceksiniz. Cinsellik olmadan sağlıklı Bir evlilik de olmaz.O zaman kim duyarsa duysun. Ama eşiniz babanızdan duymasın. İyi sabretmissiniz bunca zaman bu kadar beklemeseniz olurmuş.

Evet işte aynen böyle oldu .yani son duzlukteyim . Ben boşanmak istesem aileler sorun ne derlerdi sıradan sebep zannedip kurtarmaya bak ya da tekrar dene diyebilirler di . ailemden saklasam ilerde eş tarafindan suç atılsa ailem beni suçlu bilirlerdi . Ya bilemiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…