- 20 Eylül 2017
- 2.363
- 9.334
- 38
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
E babanız damadına torun olsun demiş size de sormuş ya ne zaman gidiyorsunuz doktora diye bu karışmaktır aleni şekilde olmaz bu asla.dogru değil çocuk konusu çifti ilgilendirir aileyi değilBabam karismadi . Ben eksik anlattım bazı şeyleri . Babam niye karışsın .
Her ikisi debirliktelik mi yok sevişmede mi yok?
Eski konunuzda sertleşme probleminden bahsetmişsiniz. Nasıl birlikte aşacakmışsınız bu problemi acaba? Cahil midir nedir eşinizMerhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 y konunuzdada ıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Ben çocuk istemiyorum yanlış anlasiliyorum şuan . Burada maksat Dr a götürmek eşimi , bir şey mi saklıyor yoksa bir rahatsizligi mi var onu öğrenmek ? Bunca zaman kandirildim mi saklanarak biseyler onu öğrenmek ?? Evlilik kolay kurulmuyor o yüzden de kolay yikilmiyorE babanız damadına torun olsun demiş size de sormuş ya ne zaman gidiyorsunuz doktora diye bu karışmaktır aleni şekilde olmaz bu asla.dogru değil çocuk konusu çifti ilgilendirir aileyi değil
Kaldı ki Şimdi gördüm 3 yıldır sevismediginiz bir adamdan çocuk neden Allah aşkına neden bunu yapıyorsunuz aklım almadı bunu
Kaçin kurtarin kendinizi. 4 yılinizi heba etmişsiniz . Çabalayan eş olsa asla yazmazdim boyle bir şey ama adam resmen paravan evlilik yapmış.Her ikisi de
Bilemiyorum işte? Çıkmazda kaldımEski konunuzda sertleşme probleminden bahsetmişsiniz. Nasıl birlikte aşacakmışsınız bu problemi acaba? Cahil midir nedir eşiniz
Her ikisi de
İşte benimde aklım allak bullak anladınız mı ?? Burası uzun oluyor diye herşeyi yazamıyorum . Zaman ver biraz daha diyor ? Baskı altında hissediyorum diyor ? Aileme bunu açarken o kadar zorlandım ki , bu kadar detaylı bilmiyor tabi ailem ,Kaçin kurtarin kendinizi. 4 yılinizi heba etmişsiniz . Çabalayan eş olsa asla yazmazdim boyle bir şey ama adam resmen paravan evlilik yapmış.
Adamın şeyi çalışmıyor gün gibi ortada. Siz hala bir problem mi var diyorsunuzBilemiyorum işte? Çıkmazda kaldım
Ben çocuk istemiyorum yanlış anlasiliyorum şuan . Burada maksat Dr a götürmek eşimi , bir şey mi saklıyor yoksa bir rahatsizligi mi var onu öğrenmek ? Bunca zaman kandirildim mi saklanarak biseyler onu öğrenmek ?? Evlilik kolay kurulmuyor o yüzden de kolay yikilmiyor
Utanıyorum Dr a gitmeye diyor . Onu da sordum sevmiyor musun istemiyor musun beni , insan eşini istemez mi dedim , ne alakası var seviyorum tabi diyoro zaman adamın tercihleri farklı olabilir.
gözlemlerime göre yok demişsinizde insan sevdiği ile sonunu getiremeyecek olsa bile sevişmeye çalışır yani.
Ne bir erkek nede bir kadın eşini böyle bi evliliğe mahkum edemez hala böyle devam edecekse uzatmayın cinsel hayatınız hiç yok herhalde ve adam bu eksik görmüyor bread pitt olsa çekilmezEvet işte aynen böyle oldu .yani son duzlukteyim . Ben boşanmak istesem aileler sorun ne derlerdi sıradan sebep zannedip kurtarmaya bak ya da tekrar dene diyebilirler di . ailemden saklasam ilerde eş tarafindan suç atılsa ailem beni suçlu bilirlerdi . Ya bilemiyorum kafam çok karışık
daha ne zamanı 4 yıldır hıc doktora gıtmemıs saka gıbı yaİşte benimde aklım allak bullak anladınız mı ?? Burası uzun oluyor diye herşeyi yazamıyorum . Zaman ver biraz daha diyor ? Baskı altında hissediyorum diyor ? Aileme bunu açarken o kadar zorlandım ki , bu kadar detaylı bilmiyor tabi ailem ,
Normal zamanlarda aramız iyi , gündelik hayatta , eş olma noktasında durum buKaçin kurtarin kendinizi. 4 yılinizi heba etmişsiniz . Çabalayan eş olsa asla yazmazdim boyle bir şey ama adam resmen paravan evlilik yapmış.
Hangi durumdan sonra soğuma oldu peki 3 yıldır cinsel ilişkinizin olmadığını belirtmiştinizKabul etmiyor ki eşim terapisti felan . 4 yıllık evliyiz biz .
Allak bullaklik konu yok ki. Adam yanaşmıyor çabası da yok.İşte benimde aklım allak bullak anladınız mı ?? Burası uzun oluyor diye herşeyi yazamıyorum . Zaman ver biraz daha diyor ? Baskı altında hissediyorum diyor ? Aileme bunu açarken o kadar zorlandım ki , bu kadar detaylı bilmiyor tabi ailem ,
O bana zaman ver derken , acaba şu ilaclardan alıp o anlık bişi yaşayıp normale döndüm demek mi istiyor acaba diye de düşünüyorum ?Ne bir erkek nede bir kadın eşini böyle bi evliliğe mahkum edemez hala böyle devam edecekse uzatmayın cinsel hayatınız hiç yok herhalde ve adam bu eksik görmüyor bread pitt olsa çekilmez