Eşle son düzlükte ????acil fikir

Babam karismadi . Ben eksik anlattım bazı şeyleri . Babam niye karışsın .
E babanız damadına torun olsun demiş size de sormuş ya ne zaman gidiyorsunuz doktora diye bu karışmaktır aleni şekilde olmaz bu asla.dogru değil çocuk konusu çifti ilgilendirir aileyi değil
Kaldı ki Şimdi gördüm 3 yıldır sevismediginiz bir adamdan çocuk neden Allah aşkına neden bunu yapıyorsunuz aklım almadı bunu

Ailenize anlatmanız hoş olmamış,bu konuda ilerde başınız ağrıya bilir.Esiniz sorunun farkında ve çözüm için çabalamiyorsa ya sizden gizlediği bir şey var ya da sizi sevmiyor.Arkadaslara katılıyorum bana da paravan evlilik gibi geliyor.

Eski konunuzda sertleşme probleminden bahsetmişsiniz. Nasıl birlikte aşacakmışsınız bu problemi acaba? Cahil midir nedir eşiniz

Öncelikle evlilik nedir bunu öğrenmeniz lazımmış sizin.

Evlilik 2 kişi arasında olur. Evliliğin temel taşlarından biri 2 kişinin sevişmesi,diğeri 2 kişinin bir hayatı paylaşmasıdır. Zaten bu nedenle evleniyoruz.
Daha sonra çoğalınır çoğalınmaz ona yine bu 2 kişi kendi konuşarak karar verir.

Bu durumlar eksikse orta yol bulunmaya çalışılır. Bulunamazsa 2 kişi arasındaki evlilik sonlandırılır.

Ben çocuk istemiyorum yanlış anlasiliyorum şuan . Burada maksat Dr a götürmek eşimi , bir şey mi saklıyor yoksa bir rahatsizligi mi var onu öğrenmek ? Bunca zaman kandirildim mi saklanarak biseyler onu öğrenmek ?? Evlilik kolay kurulmuyor o yüzden de kolay yikilmiyor

Kaçin kurtarin kendinizi. 4 yılinizi heba etmişsiniz . Çabalayan eş olsa asla yazmazdim boyle bir şey ama adam resmen paravan evlilik yapmış.
İşte benimde aklım allak bullak anladınız mı ?? Burası uzun oluyor diye herşeyi yazamıyorum . Zaman ver biraz daha diyor ? Baskı altında hissediyorum diyor ? Aileme bunu açarken o kadar zorlandım ki , bu kadar detaylı bilmiyor tabi ailem ,

Bilemiyorum işte? Çıkmazda kaldım
Adamın şeyi çalışmıyor gün gibi ortada. Siz hala bir problem mi var diyorsunuz

o zaman adamın tercihleri farklı olabilir.
gözlemlerime göre yok demişsinizde insan sevdiği ile sonunu getiremeyecek olsa bile sevişmeye çalışır yani.
Utanıyorum Dr a gitmeye diyor . Onu da sordum sevmiyor musun istemiyor musun beni , insan eşini istemez mi dedim , ne alakası var seviyorum tabi diyor

Ne bir erkek nede bir kadın eşini böyle bi evliliğe mahkum edemez hala böyle devam edecekse uzatmayın cinsel hayatınız hiç yok herhalde ve adam bu eksik görmüyor bread pitt olsa çekilmez

daha ne zamanı 4 yıldır hıc doktora gıtmemıs saka gıbı ya
yazın ne varsa ona gore yonlendırelım sızı
esınızın suphelı hareketlerı var mı yanı bırıyle fazla samımıyet falan ? farkettınız mı

Eşim cinsel hayatımızın csinden ailesine bahsetse eski eşim olurdu. Yaptığınız çok yanlış. Babanızın torun istiyoruz diye eşinizle konuşması da yanlış ama hepsinden daha büyük bir yanlış varsa o da cinsellik olmayan bir evliliği sürdürmektir.

Allak bullaklik konu yok ki. Adam yanaşmıyor çabası da yok.

Ne bir erkek nede bir kadın eşini böyle bi evliliğe mahkum edemez hala böyle devam edecekse uzatmayın cinsel hayatınız hiç yok herhalde ve adam bu eksik görmüyor bread pitt olsa çekilmez
O bana zaman ver derken , acaba şu ilaclardan alıp o anlık bişi yaşayıp normale döndüm demek mi istiyor acaba diye de düşünüyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…