- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi Yalniz dertli
aılenız ne munasebet esınızın yuzune soyleyecek ne dıyecekler ?
sızın kocanız sız kendınız cozmelısınız sorununuzu
sızın kocanız sız kendınız cozmelısınız sorununuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz babanızdan duyarsa bu evlilik zaten biter. Son duzlukteyiz diyorsunuz. Fitil ateşlenmesi kalmış geriye.Ailem tesadüfen öğrendi , torun sevelim diye konu açılınca , benden sebep bilmesinler diye konu öğrenildi istemsizce
çocuk istenmiyor sex istenmiyor o zaman ne gerek var kocaya.alın maaşı olan bir kadın ev arkadaşı yanınıza rahat edinÇocuk istemiyorum ben zaten . O yüzden bekledim bunca zaman , ailem böyle büyük bir sorun olduğunu önceden bilmiyordu o yüzden torun diyorlardı.
Konuştum bu zaman kadar daha önce çok konuştum . Gayet alttan aldım bekledim , ama saklayacak durumum kalmadı.esim yanaşmıyor ki Dr a gitmeye . Bu zamana kadar inanın çok denedim Dr a gitmeyi . Önceden de kendim saklıca Dr Lara gittim onlarda eşin gelecek dediler haliyle . Ailem herşey normal zannettiği için beni sıkıştırırdilar. Çocuk neden düşünmüyorsunuz vakti gelmedi mi diye .esınızın sızın ustunuze atması hos olmamıs sızde aılenıze anlatmadan once bır doktora gıdıp bızde durum bu esım de buraya gelmeye yanasmıyor nasıl ıkna edebılırım dıye sorsaydınız keske
en azından doktor sankı sızınle ılgılı bırseymıs gıbı cagırır onunla yıne konusurdu bu 3 senede ya...
belkı esınız aseksuel bırıdır doktora da bu yuzden gelmıyordur kendısını bıldıgı ıcın
acık acık konustunuz dımı esınızle neden ıstemıyor yaklasmıyor
Böyle mahrem bir konuyu aileye söylemek ne kadar etik bilemedimÇocuk istemiyorum ben zaten . O yüzden bekledim bunca zaman , ailem böyle büyük bir sorun olduğunu önceden bilmiyordu o yüzden torun diyorlardı.
Ne yapmalıyım peki ? Ailem çocuk için kizlari olark bana soruyorlar . Ben zaten çok utandım böyle.bir konu gündeme gelince . Bı kadın olarak . Ee eşimle de böyle olmak istemem sonuçta evlilik bu . Eşim benden bişi mi saklıyor noktalarına gelene kadar neler kurdum kafamda bı zamana kadar .kimseye çaktırmadim hep içimde yasamdim . Ama sonuçta neryeey kadar saklayacameşiniz babanızdan duyarsa bu evlilik zaten biter. Son duzlikteyiz diyorsunuz. Fitil ateşlenmesi kalmış geriye.
Ama eşim ilk olarak çocuğu istemeyen ben olarak aksattirince , oklar bana döndüBöyle mahrem bir konuyu aileye söylemek ne kadar etik bilemedim
Kabul etmiyor ki eşim terapisti felan . 4 yıllık evliyiz biz .Kaç yıllık evlisiniz? Bence ailenize bahsetmeniz hoş olmamış çocuk konusu biraz hassas ailelerin müdahale etmesini doğru bulmuyorum.
Doktordan önce çift terapisine başlayabilirsiniz.
sabırlı oldugunuz epeydır beklemenızden bellı kesınlıkleKonuştum bu zaman kadar daha önce çok konuştum . Gayet alttan aldım bekledim , ama saklayacak durumum kalmadı.esim yanaşmıyor ki Dr a gitmeye . Bu zamana kadar inanın çok denedim Dr a gitmeyi . Önceden de kendim saklıca Dr Lara gittim onlarda eşin gelecek dediler haliyle . Ailem herşey normal zannettiği için beni sıkıştırırdilar. Çocuk neden düşünmüyorsunuz vakti gelmedi mi diye .
Eşiniz zaten baştan hatalı . Umarım çözersiniz probleminiziAma eşim ilk olarak çocuğu istemeyen ben olarak aksattirince , oklar bana döndü
Ama eşim ilk olarak çocuğu istemeyen ben olarak aksattirince , oklar bana döndü
Babam karismadi . Ben eksik anlattım bazı şeyleri . Babam niye karışsın .Aklım almadı ya hadi kv ler herşeye burnunu sokar diyoruz asla normal geldiginden değil ama bir baba gidip damadına e hadi sevişin de torun olsun mu demeli nasıl yani vallahi çok şaşırdım kaldı ki kaç yıl oldu ilişkimiz yok diyor konu sahibesi aile neden karışıyor bu hakkı nerden buluyor e doktora gidin evliliğimiz zaten sorunlu bizim karı koca ilişkimiz yok ne. Çocuğu Allah aşkına konuyu nerden tutsam elimde kaldı
Yokben anlamadım hiç mi sevişmediniz 3 yıldır?
Ne yapmalıyım peki ? Ailem çocuk için kizlari olark bana soruyorlar . Ben zaten çok utandım böyle.bir konu gündeme gelince . Bı kadın olarak . Ee eşimle de böyle olmak istemem sonuçta evlilik bu . Eşim benden bişi mi saklıyor noktalarına gelene kadar neler kurdum kafamda bı zamana kadar .kimseye çaktırmadim hep içimde yasamdim . Ama sonuçta neryeey kadar saklayacam
4 yıldır evlisiniz, cinsellik yok, olması bir çaba da yok. Neden evli kalmaya devam ediyorsunuz hâlâ?
Eşinizle ciddi konuşup ayrılmak isteyeceksiniz. Cinsellik olmadan sağlıklı Bir evlilik de olmaz.O zaman kim duyarsa duysun. Ama eşiniz babanızdan duymasın. İyi sabretmissiniz bunca zaman bu kadar beklemeseniz olurmuş.Ne yapmalıyım peki ? Ailem çocuk için kizlari olark bana soruyorlar . Ben zaten çok utandım böyle.bir konu gündeme gelince . Bı kadın olarak . Ee eşimle de böyle olmak istemem sonuçta evlilik bu . Eşim benden bişi mi saklıyor noktalarına gelene kadar neler kurdum kafamda bı zamana kadar .kimseye çaktırmadim hep içimde yasamdim . Ama sonuçta neryeey kadar saklayacam
Evet işte aynen böyle oldu .yani son duzlukteyim . Ben boşanmak istesem aileler sorun ne derlerdi sıradan sebep zannedip kurtarmaya bak ya da tekrar dene diyebilirler di . ailemden saklasam ilerde eş tarafindan suç atılsa ailem beni suçlu bilirlerdi . Ya bilemiyorum kafam çok karışıkEvlilikte cinsel hayat olmaması en büyük sorunlardan biri diğer sorunda bunu sorun etmeyen eş. Adam paravan bi evlilik yapmış olabilir ısrarla doktora sıcak bakmıyor olması bana bunu çağrıştırdı
Ailenize söylemeniz konusunda şöyle düşünüyorum en son noktaya gelinmiş bu durum daha ne kadar çekilir eş tarafından reddedilmek kadını aşırı yorar en azından doğruları bildiklerinden sizi de yuvanı kurtar kızım diye zorlamazlar
Çocuk olmaması da aslında büyük şans olmuş bu evlilik bu şekilde sürdürülemez