Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Allah yardımcın olsun arkadaşım , hiç iyi olmamış tabi ... Ev sahibinmi sorun çıkardı neden böyle oldu?

Ben Atatürk Bulvarında oturuyorum , Bizim binanın karşısında bir kiralık yazısı var ama o ev için çok güzel değil diyorlar...
İnternetten bir baksana Eskişehirde kiralık ev diye ,
Bu arada sakın gözünde büyütme rahat ol arkadaşım , evi bu hafta içi kesin bulursun bir haftada taşınmam sürse 15 günde tamam...
Sana yardımcı olabilecek kimsen varmı? buralımısın?

Allah yardımcın olsun arkadaşım , hiç iyi olmamış tabi ... Ev sahibinmi sorun çıkardı neden böyle oldu?

Ben Atatürk Bulvarında oturuyorum , Bizim binanın karşısında bir kiralık yazısı var ama o ev için çok güzel değil diyorlar...
İnternetten bir baksana Eskişehirde kiralık ev diye ,
Bu arada sakın gözünde büyütme rahat ol arkadaşım , evi bu hafta içi kesin bulursun bir haftada taşınmam sürse 15 günde tamam...
Sana yardımcı olabilecek kimsen varmı? buralımısın?

yok canım buralı değilim yardım edecek kimse de yok malesef ev sahibi önce evi sattım dedi sonra vazgeçtim dedi ne yaptığı belli değil bebek doğduktan sonra hiç çıkamam 19 aylık bir de kızım var daha çok sıkıntı olur benim için

iyi dileklerin için teşekkürler.. inşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun.. acıbadem dediğim gibi çok rahat... ssk ile doğum masrafını ödedik, dedikleri fiyattan başka para almadılar, 650 liraya maloldu.. hangi doktora gidiyorsun?

Özlem Özgür Gürsoya gidiyorum arkadaşım.. Senin sezeryan mıydı? kaç gün kaldın?

canım bende yenikentte oturuyorum senın okulun da o civardaydı demi? oralarda bi dünya kiralık evler var binalar eski olduğu için içleri pek iyi değil ama içi yapılı olanlar da vardır.

Özlem Özgür Gürsoya gidiyorum arkadaşım.. Senin sezeryan mıydı? kaç gün kaldın?

sezaryendi, spinal sezaryen oldu, 2 gece yattım hastanede.. salı doğum yaptım, perşembe öğlen çıktım.. hatta perşembe öğlen özel doğum yemeği ikram ettiler, güzeldi

canım bende yenikentte oturuyorum senın okulun da o civardaydı demi? oralarda bi dünya kiralık evler var binalar eski olduğu için içleri pek iyi değil ama içi yapılı olanlar da vardır.

Canım oralardan da bakıyoruz ama malesef evler dediğin gibi çoğunlukla içleri kötü ve çok küçükler ben 2+1 istemiyorum 3+1lerde m2 olarak çok küçük seneye hem kızıma hem de oğluşuma ilk dönem annem ikinci dönemde kayınvalidem bakmaya gelecek olmaz yani bir tanesineyarın bakacağız bakalım nasip artık

canım inşallah bulursun istediğin gibi bir ev... bizde abime baktık çok zor bulduk kırmızı toprakta bir iki ev var gibi yine bu çevrede ama içleri nasıldır bilmiyorum. biri nasya kuaför var yan tarafında mamul pastahane onun üst katında var taşköprü diye geçiyor orası. bir de beyazıt caminin bir alt sokağında var bugün gördüm istersen tam tarif ederim.

ya kızlar ben sıkıldım artık bebeğim gelsin istiyorum kızıyorum sonra kendime ama napim çok merak ediyorum benim gibi duygu karışıklığı yaşadınız mı?

[ incivyn
gilaraen hadi son dönemece girmişsin sende canım.hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın bebişini... :90:[/QUOTE]

sağol canım hayırlısıyla olur inşallah...

Son düzenleme:

cnm ben batıkentte oturuyorum bizimde karşı apt. var 2. kat...3+1 ve 115 m2 ...
kirası uygun 350-375 miş....
çarşıda evler pahalı....:18:

Spinal yada epidural çok istiyordum ama kan sulandırıcı kullandığım için dr önermiyor. genel anestezi önerdi.salı günü anestezi uzmanı ile görüşmeye gidicez. acıbademde birde standart oda bide suit varmış fiyat farkını biliyomusun?

aynı senin gibi benimde nst de sancı çıkıyor. evdede ara ara bıçak saplanmaları oluyo dinlenince geçiyor. 23 üne kadar doğurmayayım da.

Canım bende aynı senin gibi artık hem doğurmak istiyorum hemde korkuyorum.23 mayısa fatih öğüç sezeryan randevusu verdi.:2:

hayırlısı olsun canım benimki korku değil artık sıkıldım beklemekten benim nst de sancı çıkmıyor artık geçti hepsi normal diyorlar geliyorum geçen sancım vardı alttan muayene edildi açılma falan yoktu pazartesi gidicem tekrar hiç bilmiyorum canım suit odanın fiyatını

Son düzenleme:
bende her sancı da bekliyorum doğuruyomuyum diye ama yok bir şey ya ben bir de çok kaşınıyorum sende de varmı

Evet karnım çok büyüdüğü için heralde. kakao yağı sürüyorum akşamları. bide be lansinosh meme ucu kremine başladım.tavsiye ederim .ilkinde hep yara olmuştu uçları. bunda önlemimi alayım dedim. sana sezeryan günü vermedimi dr?

İnşallah yan yana odalarda doğumumuzu yapar sağlıklı bir şekilde kurtuluruz.

inşallah canım ben normal bekliyorum bir şey olmazsa benim kaşınan yerim göbeğim değil bacaklarım kollarım bazen ayaklarım avuç içlerim çok ilginç

allah hayırlısıyla kurtulmayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben henüz 11 hafatalık anne adayıyım,doktor arayışındayım,iki kez onvak hastahanesinde mesut taşkale'ye gitmiştim ancak bebeğimin kalp atışlarını duymak yerine sadece görebildik çünkü ultrason aleti yetersizdi.o yüzden anadolu hastahanesinde teoman minsine başladım.onun hakındaki yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…