- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
eskişehirli hanımlar bana yardım edin ev arıyorum doğumuma 1 ay kaldı bir an evvel ev bulup çıkıp lazım kafayı yemek üzereyim ve de çok stresliyim offf ya allahtan bebek için birçok hazırlığımı bitirdim ama böyle hayal etmemiştim çok can sıkıcı ya
Bebeğini güle güle büyüt arkadaşım , hayırlı evlat olsun inşallah...Ben acıbademde doğum yapmayı düşünüyorum sen benim için iyi bir referans oldun...
Ben şuan 20 haftalık hamileyim...
Doğum ne kadara maloldu acaba?
iyi dileklerin için teşekkürler.. inşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun.. acıbadem dediğim gibi çok rahat... ssk ile doğum masrafını ödedik, dedikleri fiyattan başka para almadılar, 650 liraya maloldu.. hangi doktora gidiyorsun?
yok canım buralı değilim yardım edecek kimse de yok malesef ev sahibi önce evi sattım dedi sonra vazgeçtim dedi ne yaptığı belli değil bebek doğduktan sonra hiç çıkamam 19 aylık bir de kızım var daha çok sıkıntı olur benim için
Özlem Özgür Gürsoya gidiyorum arkadaşım.. Senin sezeryan mıydı? kaç gün kaldın?
canım bende yenikentte oturuyorum senın okulun da o civardaydı demi? oralarda bi dünya kiralık evler var binalar eski olduğu için içleri pek iyi değil ama içi yapılı olanlar da vardır.
Canım oralardan da bakıyoruz ama malesef evler dediğin gibi çoğunlukla içleri kötü ve çok küçükler ben 2+1 istemiyorum 3+1lerde m2 olarak çok küçük seneye hem kızıma hem de oğluşuma ilk dönem annem ikinci dönemde kayınvalidem bakmaya gelecek olmaz yani bir tanesineyarın bakacağız bakalım nasip artık
Canım bende spinal istiyorum inşallah erken gelmez benim karnım aşağıya indi şimdiden. önerilerin içinde çok teşekkürler . Güle güle büyüt tatlı bebeğini.
Canım oralardan da bakıyoruz ama malesef evler dediğin gibi çoğunlukla içleri kötü ve çok küçükler ben 2+1 istemiyorum 3+1lerde m2 olarak çok küçük seneye hem kızıma hem de oğluşuma ilk dönem annem ikinci dönemde kayınvalidem bakmaya gelecek olmaz yani bir tanesineyarın bakacağız bakalım nasip artık
nerelerdesin yoksun ne zamandır merak ettim
Canım bende aynı senin gibi artık hem doğurmak istiyorum hemde korkuyorum.23 mayısa fatih öğüç sezeryan randevusu verdi.:2:
aynı senin gibi benimde nst de sancı çıkıyor. evdede ara ara bıçak saplanmaları oluyo dinlenince geçiyor. 23 üne kadar doğurmayayım da.
bende her sancı da bekliyorum doğuruyomuyum diye ama yok bir şeyya ben bir de çok kaşınıyorum sende de varmı
İnşallah yan yana odalarda doğumumuzu yapar sağlıklı bir şekilde kurtuluruz.