Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün ben kısmetse eylül ayında yaşıycam senin şimdi yaşadıklarını... Böyle olumlu referanslar duyunca içim çok rahatlıyor..Senin sezeryanmıydı , normalmı , bir de Dr kimdi?
Tekrar güle güle büyüt bebişini....
Kızlar aranızda Dr.Hulusi Göktuğ Gürer de doğum yapan varmı?
20-25 gun sonra ben dogum yapıcam hulusi göktug beyle sürekli ona gidiyorumm
ay süper haber,güzel haberlerini bekliyorum kızılcık,bende ona gidiyorumda
walla gebelegin 16 haftasından beri doktorum aynı memnunum doktorumdan bugune kadar sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim ..haftaya salı tekrar gidicem muayne için zaten dogumda yaklaşıyor
slm kızlar çarşamba günü 36+5 günlükken acı bademde dogum yaptım.başta dewlete gidiyodum 5.aydan itibaren eşimin baskısıyla özele döndüm.dr um özlem özgür gürsoydu normal dogum yaptım ve 7den 70 e herkez elinden gelenin en iyisini yaptı.doktorlar ve hemşireler çok güleryüzlü bütün sorduğun sorulara cevap alabiliyosun çok ilgililer.
selam hayırlı olsun gözün aydınbenimde doktorum özlem hanım doğumun ve doktorla ilgili biraz bilgi verirsen çoook sevinirim
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ev taşıdım yerleştirdim filan derken ancak girebildim bu arada doğumuma son 3 gün 13 haziranda 09:45de ameliyata gireceğim inş. sağsalim gelir bebeğim darısı hepinizin başına dua edin lütfen kızlar
22 haziran çarşamba saat 08:30 çınarımız aramızda olucak kızlarrrr
allah sağa salim kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum burda...
merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ev taşıdım yerleştirdim filan derken ancak girebildim bu arada doğumuma son 3 gün 13 haziranda 09:45de ameliyata gireceğim inş. sağsalim gelir bebeğim darısı hepinizin başına dua edin lütfen kızlar