kızlar ben 16.04 da doğum yaptım aslında 18i,nde sezeryana girecektim cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar hastanedeydik normal olur diye bekledik ama sancı çok az geldi açılmöada olmayınca sabah sezeryana girdik,şükür ikimizde iyyiz 2920 doğdu oğlum ben de aldığım 15 kilodamn eser yok üstüne bide zayıflamış buldum kendimi:)göbek de kalmadı,normal doğum yapmış gibi hopbidi hopbidi geziyom:)doktorum emine elmas etizdi çok memnun kaldım ameliyatından ve ilgisinden tavsiye ederim
kızlar ben 16.04 da doğum yaptım aslında 18i,nde sezeryana girecektim cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar hastanedeydik normal olur diye bekledik ama sancı çok az geldi açılmöada olmayınca sabah sezeryana girdik,şükür ikimizde iyyiz 2920 doğdu oğlum ben de aldığım 15 kilodamn eser yok üstüne bide zayıflamış buldum kendimi:)göbek de kalmadı,normal doğum yapmış gibi hopbidi hopbidi geziyom:)doktorum emine elmas etizdi çok memnun kaldım ameliyatından ve ilgisinden tavsiye ederim
teşeşkür ederim arkadaşlar alalh hepinize kolayca doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebğinizi kıucağınıza alırsınız inşalalh,doğumu yakın olan varmı?
canım gözün aydın allah kurtarmış darısı başımıza.inşallah sağlıkla kavuşuruz bizde artık son ay geri sayım başladı
canım gözün aydın allah kurtarmış darısı başımıza.inşallah sağlıkla kavuşuruz bizde artık son ay geri sayım başladı
memnun kalmana sevindim ilgisinden bende çok memnunum umarım doğumlarımızda iyi olurAyçe dün Özlem Hanım'a gittim , oldukça ilgili ben çok memnun kaldım...Sürekli bilgi veriyor ve sürekli şikayetim olup olmadığını söylüyor...
Biz mikroenjeksiyon yoluyla bebek sahibi olduğumuzdan ultrasonda çok uzun zaman geçirmek istiyoruz...ben birşey demediğim halde bütün uzuvlarını tek tek gösterdi ve uzun süre odasında kaldık...
Ben tavsiye ediyorum...
teşeşkür ederim arkadaşlar alalh hepinize kolayca doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebğinizi kıucağınıza alırsınız inşalalh,doğumu yakın olan varmı?
gilraen doğumun tam olarak ne zaman iyi haberlerini bekliyorum doğumdan sonra ilk fırsatta doktor ve hastane konusunda beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum
canım öncelikle geçmiş olsun.minik delikanlı hoşgeldi yeni dünyasına...umarım mutlu, sağlıklı, başarılı bir ömrü; ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yaşar...
teşeşkür ederim canım amin inşallah hepimizinki böyle bir evlat olur
canım gözün aydın , sağlıkla büyütürsün inşallah , çok uzun zamndır girmiodum , güsel bi haberle karşılaştım , mutlu oldum :))
kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, malum bebişle vakit o kadar çabuk geçiyor ki
Katara iyi haberlerini şimdi alabildim ,sağlıklı uzun ömür diliyorum bebişine,Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin ona..
katılıyorum canım gec egündüz kalamdı fırsat buldukça o uyudukça bende uyuyorum mesela şu anada gece 3den beri uykusuzum bebişimi 1 saat emzirdim doymadı mam verdik sonra< uyur gibi oldu yatırdım üşüttük galiba bide gaz için bitkisel damla vermiştim oda midesini kaldırdı gali,ba kuzum 5kere falan dolu dolu kustu emzirerek tekrar sakinleştirdim uyuttum 1 saat olmadı kalktı tabi acıkmış olarak tekrar 1 saat mücadele ve emzirmeden sonra uyuor
kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, malum bebişle vakit o kadar çabuk geçiyor ki
Katara iyi haberlerini şimdi alabildim ,sağlıklı uzun ömür diliyorum bebişine,Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin ona..
sıra kimde kızlar? ben ne zamandır takip edemedim..hamileliğin son zamanları çok yavaş geçiyor gibi geliyor insana, ama asıl doğumdan sonra sabah mı akşam mı anlayamadan vakit geçiyor... ben birara vakit bulunca yine yazarım.. buarada acıbademde doğum yapacaklar çok iyi bir hastane, doğum çok rahat oluyor orada.. içinizi rahat tutun..
memnun kalmana sevindim ilgisinden bende çok memnunum umarım doğumlarımızda iyi olur
İnşallah canım hayırlısıyla , sen şuan kaçıncı haftandasın?