Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

kızlar ben 16.04 da doğum yaptım aslında 18i,nde sezeryana girecektim cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar hastanedeydik normal olur diye bekledik ama sancı çok az geldi açılmöada olmayınca sabah sezeryana girdik,şükür ikimizde iyyiz 2920 doğdu oğlum ben de aldığım 15 kilodamn eser yok üstüne bide zayıflamış buldum kendimi:)göbek de kalmadı,normal doğum yapmış gibi hopbidi hopbidi geziyom:)doktorum emine elmas etizdi çok memnun kaldım ameliyatından ve ilgisinden tavsiye ederim

canım Allah kurtarmış darısı bizlerin başına inş. oğluşunu kokla bizim yerimize kendine ve oğluşuna dikkat et arada bir bizi yoklamayı unutma fırsat bulunca

kızlar ben 16.04 da doğum yaptım aslında 18i,nde sezeryana girecektim cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar hastanedeydik normal olur diye bekledik ama sancı çok az geldi açılmöada olmayınca sabah sezeryana girdik,şükür ikimizde iyyiz 2920 doğdu oğlum ben de aldığım 15 kilodamn eser yok üstüne bide zayıflamış buldum kendimi:)göbek de kalmadı,normal doğum yapmış gibi hopbidi hopbidi geziyom:)doktorum emine elmas etizdi çok memnun kaldım ameliyatından ve ilgisinden tavsiye ederim

katara evladına sağ sağlim kavuştuguna çok sevindim.ALLAH analı babalı , sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah.darısı bizim başımıza.seninde sağlıgın iyiymiş oğlunla daha iyi ilgilenebilirsin.çok çok tebrik ederim:nazar::nazar:

teşeşkür ederim arkadaşlar alalh hepinize kolayca doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebğinizi kıucağınıza alırsınız inşalalh,doğumu yakın olan varmı?

teşeşkür ederim arkadaşlar alalh hepinize kolayca doğum yapmayı nasip etsin sağlıkla bebğinizi kıucağınıza alırsınız inşalalh,doğumu yakın olan varmı?

canım gözün aydın allah kurtarmış darısı başımıza.inşallah sağlıkla kavuşuruz bizde artık son ay geri sayım başladı:KK3:

canım öncelikle geçmiş olsun.minik delikanlı hoşgeldi yeni dünyasına...umarım mutlu, sağlıklı, başarılı bir ömrü; ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yaşar.. :emir_bebek: :emir_bebek:.

canım gözün aydın allah kurtarmış darısı başımıza.inşallah sağlıkla kavuşuruz bizde artık son ay geri sayım başladı:KK3:

gilaraen hadi son dönemece girmişsin sende canım.hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın bebişini... :90:

gilraen doğumun tam olarak ne zaman iyi haberlerini bekliyorum doğumdan sonra ilk fırsatta doktor ve hastane konusunda beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum

Ayçe dün Özlem Hanım'a gittim , oldukça ilgili ben çok memnun kaldım...Sürekli bilgi veriyor ve sürekli şikayetim olup olmadığını söylüyor...
Biz mikroenjeksiyon yoluyla bebek sahibi olduğumuzdan ultrasonda çok uzun zaman geçirmek istiyoruz...ben birşey demediğim halde bütün uzuvlarını tek tek gösterdi ve uzun süre odasında kaldık...
Ben tavsiye ediyorum...
memnun kalmana sevindim ilgisinden bende çok memnunum umarım doğumlarımızda iyi olur :KK49:

canım gözün aydın , sağlıkla büyütürsün inşallah , çok uzun zamndır girmiodum , güsel bi haberle karşılaştım , mutlu oldum :))

gilraen doğumun tam olarak ne zaman iyi haberlerini bekliyorum doğumdan sonra ilk fırsatta doktor ve hastane konusunda beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum hayırlı ve rahat bir doğum diliyorum

ayce tam olarak belli değil ama son ay artık bekliyoruz bilgilendiririm tabi çok sağol allah yardımcımız olsun... son zamanlar zormuş :nazar:

kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, malum bebişle vakit o kadar çabuk geçiyor ki :KK62::nazar:
Katara iyi haberlerini şimdi alabildim ,sağlıklı uzun ömür diliyorum bebişine,Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin ona..:nazar::emir_bebek:
sıra kimde kızlar? ben ne zamandır takip edemedim..hamileliğin son zamanları çok yavaş geçiyor gibi geliyor insana, ama asıl doğumdan sonra sabah mı akşam mı anlayamadan vakit geçiyor... ben birara vakit bulunca yine yazarım.. buarada acıbademde doğum yapacaklar çok iyi bir hastane, doğum çok rahat oluyor orada.. içinizi rahat tutun..:KK19:

canım öncelikle geçmiş olsun.minik delikanlı hoşgeldi yeni dünyasına...umarım mutlu, sağlıklı, başarılı bir ömrü; ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yaşar.. :emir_bebek: :emir_bebek:.

teşeşkür ederim canım amin inşallah hepimizinki böyle bir evlat olur

kızlar merhaba
ne zamandır yazamadım, malum bebişle vakit o kadar çabuk geçiyor ki :KK62::nazar:
Katara iyi haberlerini şimdi alabildim ,sağlıklı uzun ömür diliyorum bebişine,Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin ona..:nazar::emir_bebek:

katılıyorum canım gec egündüz kalamdı fırsat buldukça o uyudukça bende uyuyorum mesela şu anada gece 3den beri uykusuzum bebişimi 1 saat emzirdim doymadı mam verdik sonra< uyur gibi oldu yatırdım üşüttük galiba bide gaz için bitkisel damla vermiştim oda midesini kaldırdı gali,ba kuzum 5kere falan dolu dolu kustu emzirerek tekrar sakinleştirdim uyuttum 1 saat olmadı kalktı tabi acıkmış olarak tekrar 1 saat mücadele ve emzirmeden sonra uyuor

Katara bana anlattıkların çok tanıdık geldi:KK52: dediğin gibi doyur, gazını çıkart, yatır, yıka, uyut, kaldır, bez değiştir, üstünü değiştir derken akşam mı sabah mı anlayamıyorum ben de..doğum yapacakları korkutmayayım ama.. dünyadaki en güzel ve en zor şey annelik bence..:nazar::emir_bebek:
buarada kızlar nasılsınız? doğum yapma sırası kimde? topiğimiz sessiz kalmış

Son düzenleme:
kızlar merhaba
sıra kimde kızlar? ben ne zamandır takip edemedim..hamileliğin son zamanları çok yavaş geçiyor gibi geliyor insana, ama asıl doğumdan sonra sabah mı akşam mı anlayamadan vakit geçiyor... ben birara vakit bulunca yine yazarım.. buarada acıbademde doğum yapacaklar çok iyi bir hastane, doğum çok rahat oluyor orada.. içinizi rahat tutun..:KK19:

Bebeğini güle güle büyüt arkadaşım , hayırlı evlat olsun inşallah...Ben acıbademde doğum yapmayı düşünüyorum sen benim için iyi bir referans oldun...
Ben şuan 20 haftalık hamileyim...
Doğum ne kadara maloldu acaba?

eskişehirli hanımlar bana yardım edin ev arıyorum doğumuma 1 ay kaldı bir an evvel ev bulup çıkıp lazım kafayı yemek üzereyim ve de çok stresliyim offf ya allahtan bebek için birçok hazırlığımı bitirdim ama böyle hayal etmemiştim çok can sıkıcı ya

X