teşekkür ederim iyi dileklerine.. inşallah sağlıkla sizler de bebişlerinize kavuşun..acıbademde epidural yapıyorlar, benim epidural değil de spinal sezaryen oldu .. çok rahat, sadece sezaryen sonrası tabii ki biraz sıkıntı oluyor, ama normal doğum da olsa sezaryen de olsa bu sıkıntılar olacak.. ama spinal sezaryeni öneriyorum.. Fatih bey konusunda ise diyecek söz yok, ona binlerce teşekkürler..
tavsiyem ise lohusalık dönemi biraz sıkıntılı , o yüzden sakin olmak gerekiyor.. ayrıca uyku problemi benim bebişimde çok var, şimdiden bol bol dinlenin..
bir de herşey o kadar çabuk küçülüyor ki, çok eşya almayın.. bana demişlerdi inanmadım o kadar çabuk küçülmez diye.. ama bir tulumu 3-4 kez giyiyor, küçülüyor..o yüzden abartmayın eşya almayı.. doğumda ben sakindim, faydası da oldu.. şimdiden herkese sağlıklar diliyorum, sağlıkla gelsin küçük yaramazlar..
Eskişehirli anneler nerdesiniz yahu kaç gündür hiç sesiniz çıkmıyor
Kızlar merhaba ben de hamile kalmayı düşünüyorum ama şu anda gel git yaşıyorum. 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Ne hamilelik ne doğum ne kilolar hiç bir şey korkutmuyor beni sadece tüm hayatım değişecek çocukla beraber sadece o korkutuyor. Kararsızım. Bir yıl daha beklesem mi üfff bilmiyorum...
Ya bana çocuk sahibi olmak için nedenlerinizi yazar mısınız? Aslında çocuk sahibi olmak istiyorum ama biraz korkuyorum sanırım cesaretlendirilmeye ihtiiyacım var...
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ....
Devamını getiriseniz belki ben de bir nedene sahip olacağım.
Not. Gilraen yazmış bile....Oradan aklıma geldi.
Merhaba Arkadaşlar ,
çok kısa kendimden bahsediyim...
2.5 senelik evliyim , eşimin spermi çok düşük olduğundan doğal yoldan gebe kalma şansımız yoktu ve 2.tüp bebek dememizde bir gebelik elde ettik.Şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür , Allah cümle isteyenlere nasip etsin...
Biz İstanbulluyuz eşimin işi dolayısı ile 1 senedir Eskişehirde yaşıyoruz.
Tedavilertim İstanbulda gerçekleşti ve şuana kadar gebe takibi için de İstanbuldaki doktoruma gittim , sadece 1 kere Acıbadem 'e burada da bir Dr. edinmek için gittim.O gün Hulusi Bey vardı aslında benimle çok ilgilendi ama ben onu çok genç gördüğümden doğum olayı için güvenemedim açıkçası....
Birkaç kişiden Acıbademdeki Özlem Özgür Gürsoy'un ismini duydum , şimdi ona gideyim diyorum çünkü doğumu acıbademde yapmak istiyorum...
Özlem Hnımın hastası olan varmı arkadaşlar aranızda? memnun musunuz? ya da Acıbademde başka memnun kaldığınız dr var mı?
Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim , Tum hamişlere sağlıklı sıhatli gebelik ve evlatlar dilerim.
merhaba canım nasıl merak ettim seni neyseki şükür herşey yolundaymış çok sevindim..
Merhaba Arkadaşlar ,
çok kısa kendimden bahsediyim...
2.5 senelik evliyim , eşimin spermi çok düşük olduğundan doğal yoldan gebe kalma şansımız yoktu ve 2.tüp bebek dememizde bir gebelik elde ettik.Şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür , Allah cümle isteyenlere nasip etsin...
Biz İstanbulluyuz eşimin işi dolayısı ile 1 senedir Eskişehirde yaşıyoruz.
Tedavilertim İstanbulda gerçekleşti ve şuana kadar gebe takibi için de İstanbuldaki doktoruma gittim , sadece 1 kere Acıbadem 'e burada da bir Dr. edinmek için gittim.O gün Hulusi Bey vardı aslında benimle çok ilgilendi ama ben onu çok genç gördüğümden doğum olayı için güvenemedim açıkçası....
Birkaç kişiden Acıbademdeki Özlem Özgür Gürsoy'un ismini duydum , şimdi ona gideyim diyorum çünkü doğumu acıbademde yapmak istiyorum...
Özlem Hnımın hastası olan varmı arkadaşlar aranızda? memnun musunuz? ya da Acıbademde başka memnun kaldığınız dr var mı?
Bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim , Tum hamişlere sağlıklı sıhatli gebelik ve evlatlar dilerim.
Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben özlem hanıma gidiyorum 21 haftalık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum ilgili ve sakin bir yapısı var her gidişimizde uzun uzun konuşuyor bizimle aklımdaki herşeyi sorabiliyorum onda doğum yapan tanıdıklarımda var memnun kaldılar sen bir kez git istersen beğenirsen devam edersin
nasıl olmuş kızlar oğluşum için yaptıklarımEki Görüntüle 185734 Eki Görüntüle 185735 Eki Görüntüle 185736 Eki Görüntüle 185737 Eki Görüntüle 185738 Eki Görüntüle 185739 Eki Görüntüle 185740 Eki Görüntüle 185741
Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben özlem hanıma gidiyorum 21 haftalık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum ilgili ve sakin bir yapısı var her gidişimizde uzun uzun konuşuyor bizimle aklımdaki herşeyi sorabiliyorum onda doğum yapan tanıdıklarımda var memnun kaldılar sen bir kez git istersen beğenirsen devam edersin
nasıl olmuş kızlar oğluşum için yaptıklarımEki Görüntüle 185734 Eki Görüntüle 185735 Eki Görüntüle 185736 Eki Görüntüle 185737 Eki Görüntüle 185738 Eki Görüntüle 185739 Eki Görüntüle 185740 Eki Görüntüle 185741