Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Kızlar hepinize merhabalar ben doğumumu hayırlısıyla yaptım hatta bugün tam 1 aylık oldu oğlum.dr sayesinde çok rahat ve kolay bi doğum yaptım allah a şükür hiçbir olumsuzluk olmadı.salı günü sabah 6 da nişan geldi hastaneye gittik dr baktı açılmam falan yok bekliyecezdedi sonrasında perşembe akşam 11 gibi sancılarım sıklaştı hmn hastaneye gittik yatışım yapıldı lavman vs derken sancılarım iyicene sıklaştı 02.56 da doğum haneye alındım 03.14 de oğluşum kucağımdaydı açılma güzel olduğu için dikişimde fzla yoktu.doğumdan hmn sonra eşim yanıma girdi gerçekten tarif edilmez mutluluk allah isteyen herkeze nasip etsin.sonrasında servise alındım bebişin aşısı topuk kanı kulak muayenesi vs yapıldı 11 de hastaneden taburcu olduk.okadar iyiydimki bi sefer dahi kimseden yardım almadım bebişimin altını değiştirmek için falan.dikişlerimde çok iyiydi fazla bi acı hissetmedimdoğum sonrası dikişlerimi atmadan önce dr kan tahliyesini çok iyi yaptığı için kanamam da fazla sürmedi şöyleki dr kontrolüne gittiğimizde oğlumda bende okadar iyiydikki eve gelmeden esparkı turlayıp öyle geldik eve.yeni doğum yapacak arkadaşlar hiç korkmayım sadece dr güvenin ben dr okadar güvenıyordumki karşimda dr görünce sanki sancılarım hafifledi birden:)allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.bu arada dr abdurrahman akçay dı nekadar teşekkür etsem azdır he bu arada ebelerinde emeğini unutmamak gerek kısacası nasıl olcak nerde olcak derken iyikide ümit hastanesinde kendi dr la doğum yapmışım diyorum artık...

canım hayırlı olsun bebeğinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah... darısı başıma 2 hafta gibi bir süre kaldı bende normal istiyorum inşallah seninki gibi rahat ve kolay bir doğum olur

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun...
Ben Acıbadem de Özlem Özgür Gürsoya gidiyorum doktorun ilgisinden memnunum..ayrıca bence eskişehirdeki en gelişmiş ultrason aletleri de orda...orda bebeğini çok detaylı görebilirsin ,kalp atışını da duyabilirsin canım..Birde acıbademde bebeğin fotosu yerine CD veriyolar...
acıbademde SGK lı muayene 35TL..
O bahsettiğin DR tanımıyorum arkadaşım..

ya kızlar abdurrahman akçaya randevu almak ölüm 1 ay sonrasına randevu veriyor ümit hastanesi. Muatenehanesi yok mu bilen var mı acaba. Aslında fatih öğüçü de düşünüyorum ama acıbademde çok ilgilenmiyor muayenehanesine giden var mı muayenehanesinde ilgileniyor mu? acıbademe gidince insanın lafını ağzına tıkıyor soracağım şeyi de unutuyorum cevap yazarsanız sevinirim acilen bir doktora karar vermem lazım

canım gitmen mümkünse hastahaneye git doktorun hemşiresiyle görüş randevu almak istediğini söyle bence yardımcı olur denemende fayda var...

canım gitmen mümkünse hastahaneye git doktorun hemşiresiyle görüş randevu almak istediğini söyle bence yardımcı olur denemende fayda var...

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin .İnşallah bizde kolayca sağlıkla kurtuluruz senin gibi.

Merhabalar herkese. Hamileliğim süresince siteyi takip etmeye çalıştım. Doğum yapalı yaklaşık 4,5 ay oldu. Öncelikle bütün hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Şu an yazdıklarınızı okuyunca aklıma o yaşadığım stresli günler geldi. Gülbin hanım ve Özlem hanıma gitmiştim. 40. haftaya kadar çok güzeldi. Özlem hanım çok tatlı, saygılı bir insan. Ona son aylarımda başladım ve normal doğum istediğimizi vurguladık. 41. haftayı doldurmuştum. Sezaryana doğru gittiğini söyledi. Ben de korkup 2 gün sonra sabah Gülbin hanıma gittim. O da öğleden sonra sezaryana alacağım dedi. Aynı gün öğleden sonra tıpa gittik. Asistan doktor hanım normal doğuma uygun olduğumu söyledi. Hastaneye yatışımı yapıldıktan sonra ertesi gün (41+3) epidural normal doğum yaptım. Allah razı olsun diyorum.

Son düzenleme:

yazdıklarını okuyunca iyice kafam karıştı bende 35+3 günlük hamileyim hastane konusunda kararsız kalmıştım ben normal olma imkanım varken sezeryan yaparlar diye özel hastane düşünmedim eşimde hep özel istiyordu. eşimi ikna edip devlete gittim. şimdilerdede rahat olur temiz ortam diyerek acıbadem özlem hanıma gittik konuştuk normal konusunda ben son ana kadar normali denerim dedi. bende normal olma imkanı varken sezeryan yaparlar diye korkuyorum iyice strese girdim.

Bence hiç strese girme. Özlem hanıma gidip normal doğum yapan ve çok memnun kalan yakınlarım da var. Zaten doğum şekli daha çok son haftalarda belli oluyor. Ona göre karar verirsin.

Bence hiç strese girme. Özlem hanıma gidip normal doğum yapan ve çok memnun kalan yakınlarım da var. Zaten doğum şekli daha çok son haftalarda belli oluyor. Ona göre karar verirsin.

teşekkür ederim.inş. hepimiz için en hayırlısı olur Allah sennde çocuguna saglık sıhhat wersin

Arkadaşlar ben 23.05 2011 de Acıbadem de doğumumu yaptım. çok şükür doğum çok iyi geçti. inşallah Allah hayırlısıyla sizlerede nasip etsin. Hastane mükemmel hiç bu kadarını ummamıştım. hemşireler dr lar herkes süperdi. çok teşekkürler herkese.

Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün ben kısmetse eylül ayında yaşıycam senin şimdi yaşadıklarını... Böyle olumlu referanslar duyunca içim çok rahatlıyor..Senin sezeryanmıydı , normalmı , bir de Dr kimdi?
Tekrar güle güle büyüt bebişini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…