- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
merhaba arkadaşlar geçmişi okudum. hepiniz iyisinizdir inşallah. ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz artık. bende tecrübelerinizden yararlanmak için topiğinizi takip ediyorum. 5aylık evliyim. belki bi çoğunuza erken gibi gelecek aslında evlenmeden önce bende 1 yıl bebek düşünmem diyordum ama biz artık bi bebeğimiz olsun istiyoruz. aptal cesaretımı bılmıyorum ama hazır hissedıyorum sankı kendımı
ve işte bu yuzden cuma günü itibariyle doğum konrtol hapımı bıraktım. bir kaç ay eşim korunacak ben hap kullanmayacam. bakalım allah ne zman nasıp eder bilinmez..
ben 4 5 aydır yasmin kullanıyorum. uzun süre kullananlarda bırakıldığında hemen hamılelık olmadığını duymuştum ama sanırım 5 ay fazla uzun bi süre olmasagerek bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varda paylaşırsa sevınırım.
sizi takip etmeye devam edecem umarım ıkı üç ay sonra listenize bende dahil olabilirim
tanse rbey hangi hastanede cnm? devlet hastanesi sanırım? özel muayenesıne mı gidiyorsun pekı?
hapı çok az kullanmışsın ama sen genede biraz bekle doktorada sor istersen ama 3-4 ay bekle ilacın etkisi gitsin vücuttan hemnen hamile kalırsan düşk olma veya bebğin sakt olma riski yüksek oluyor,
25 yaşındayım canım. eşim de28 yaşında. bakalım hayırlısı
seyyah ben uzun aşamalardan sonra hamile kaldım, uzun zaman tedavi oldum..(Allah izin verirse meleğimize kavuşmamıza 1 ayımız kaldı)
o yüzden- tabii ki bana karışmak düşmez-ama eğer bir abla tavsiyesi gibi kabul edersen daha hiçbir şeye başlamadan ve vakit henüz erkenken bir doktorla görüş, en azından fikrini al.. umarım herşey gönlünce olur, seni de listemize ekleriz.. hap konusunda herkesin dediğine değil, doktoruna inan bence..eskişehirde maalesef kadın doğum doktoru konusu biraz sıkıntılı, ama içine sinen bir doktor bulacağını düşünüyorum.. şimdiden bol şans..
listedeki kızlar buarada bebişler nasıl? nasıl gidiyor hamilelik?ben sürekli konu bulmaya çalışıyorum ama cevap alamıyorum, neler alıyorsunuz bebişlere dedim ses çıkmadı, hamilelik kıyafetleri dedim ses çıkmadı, aşerme dedim çıkmadı, artık ben de susayım
seyyah ben uzun aşamalardan sonra hamile kaldım, uzun zaman tedavi oldum..(Allah izin verirse meleğimize kavuşmamıza 1 ayımız kaldı)
o yüzden- tabii ki bana karışmak düşmez-ama eğer bir abla tavsiyesi gibi kabul edersen daha hiçbir şeye başlamadan ve vakit henüz erkenken bir doktorla görüş, en azından fikrini al.. umarım herşey gönlünce olur, seni de listemize ekleriz.. hap konusunda herkesin dediğine değil, doktoruna inan bence..eskişehirde maalesef kadın doğum doktoru konusu biraz sıkıntılı, ama içine sinen bir doktor bulacağını düşünüyorum.. şimdiden bol şans..
listedeki kızlar buarada bebişler nasıl? nasıl gidiyor hamilelik?ben sürekli konu bulmaya çalışıyorum ama cevap alamıyorum, neler alıyorsunuz bebişlere dedim ses çıkmadı, hamilelik kıyafetleri dedim ses çıkmadı, aşerme dedim çıkmadı, artık ben de susayım
merhaba seyyah hoşgeldin bu arada şu hap konusunda sadece kendi tecrübemi paylaşacağım seninle ama vücuttan vücuda farkeder ben de 5 ay kadar yasmine hapını kullandım sonra hep hormonları bozuyor hem de kilo aldırıyor diye bıraktım bıraktıktan 6 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım benim talihsizliğim malesef kan pıhtılaşma problemi olduğu için bebeğim karnımda ölmesi oldu mayıs ayının ortasında bebeğim karnımda öldü eylül ayında tekrar hamile kaldım ama o da düşükle neticelendi sonra ocak ayında bu pıhtılaşma testini yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim iğnelerle kızım dünyaya geldi kızım tam 1 yaşına girdi ria taktırmıştım tam 1 ay olmuştu taktıralı ve ben kendimi yine hamile gibi hissettim eşim inanmadı test yaptım var çıktı gittim hemen kan testi yaptırdım ve neticesinde ria çıkarıldı ama yine de sağlıklı bir şekilde iğne vurularak hamileliğim devam ediyor çok şükür bu yüzden gönlünü ferah tut eğer aklına takarsan hamile kalırım ya da kalamam diye o zaman psikolojik baskı yapmış olursun kendine rahatla ve bir doktorla kesinlikle görüş bu arada yara varsa eğer veya iltihap bunlar gebeliği kısmen engelliyormuş ben yara tedavisi oldum bitti ve ilk bebişime hamile kalmıştım paylaşmak istedim inş. faydalı olmuşumdur
mrb kızlar bizde 24 haftalık olduk her şey yolunda aşerme bende de yok:) ben geçen hafta baya alışveriş yaptım bebişime fırsatım olmazsa diye.. Neo da idil baby den aldım çoğunu ürünleri çok güzel ve indirimde bence kaçırmadan bir bakın. Espark taki bebek mağazaları da indirimde ben venice den aldım bir şeyler fiyatları çok uygun ve kaliteli... Lcw den badyler aldım... Chicco dan biberon ve emzik aldım... Internetten de medelanın göğüs pompasını aldım. Umarım yardımcı olmuşdur..
merhaba kızlar;
sesiniz gelmiş, çok sevindim
Hemen aldıklarımı yazayım: Prima ticaret yunusemre caddesindeki şekerbankın arasında,bana fiyatları uygunmuş gibi geldi, oradan biberon, şampuan, sünger, bez gibi ıvır zıvırları aldık.. çevikbebeden de oda takımını ve oyun parkını aldık.. Internetten de e-bebekten alışveriş yaptım, ertesi gün geldi, memnun kaldım hızlı oluşuna..hastane çıkışı idilbaby'den ve chicco'dan 2 tane aldım.. Idil baby'deki çok parçalı, 15 parça falan.. Battaniyesi, önlüğü falan içinde.. Diğeri sadece zıbın takım, şapka, eldiven, çorap..
Buarada göğüs pompası almayı düşünüyormusunuz? Gilraen, medela'nın hangi modelini aldın ve nerden aldın? Bilgi verirsen sevinirim, karar veremedim, manuel mi elektrikli mi, avent mi medela mı diye?internetten almayı düşünüyorum
idil baby'de indirimden aldım hastane çıkışını, şu an indirim var..
pompaya karar veremiyorum..
kaça aldın?ben hama yolunda idil baybinin bi takımını 70e sordum,pompayı bence doğum yapınca ihtiyacın olursa alırsın ,hastanede onu temin ediyolar zaten
idil baby'de indirimden aldım hastane çıkışını, şu an indirim var..
pompaya karar veremiyorum..
hastane çıkışı bir takım aldım daha alıcam idildekinin fiyatı neydi ona bakmamışım eskişehirde olmadığım için her zaman gidemiyorum