Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

ben arabayla geçerken küçük bi turşucu dükkanı görmüştüm ama nerde olduğunu hatıtrlamıyom

Katara turşuya mı aşerdin
taksim mağazasının yanındaki küçük turşucuda süper turşular..köprübaşında, ama çok yeme dikkat

Gilraen, tam teşhis merkezinde dediğim gibi ayrıntılı baktılar ama cdye kayıt yapmadılar, renkli de gördüm, ama sanırım sen Turgay beye gideceksin,o da eminim çok çok iyi bakacaktır, dört boyutlu da bayağı bir iç organlarını inceliyorlar, en son bize yüzünü falan gösterdi doktor..ama şimdi şimdi yüzü normal ultrasonda da çok net
drymsf, inşallah hamilesindir, bize de haber ver, belirtilere çok takılma, herkes de farklı, ama adetin gecikirse hemen kan testi yaptırırsan çıkar sanırım
Oranje seni de ekliyorum hemen listemize..

kızlar bu reflü işi çok zor, ben de rennie kullanıyorum ama başka bir derdim de benim bütün bacağıma kramp giriyor, eskiden sırf arada gece oluyordu, şimdi gündüz de oluyor, size de oluyor mu? magnezyum verdi doktor, ama çok işe yaramadı...:84:

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: /kilo:85 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum:
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da

Gilraen ismi çok güzel bebişinin, Allah sağlıkla uzun ömür versin.. biz de karar verdik gibi, kesinleşince söylerim..
Kizilcik, diğer bilgilerini yazarsan tamamlarım, yazamadım birşey...

dişetlerimde arasıra oluyor kanama, kramp sorunum çok ama..

buarada haftaya bebişin odası geliyooor

dün de şu prima ticaretten ıvır zıvır eşyalarını aldık, orası gerçekten ucuz piyasaya göre... aldınız mı bu tür şeyleri; bez, şampuan, tarak, mendil falan türü şeyleri?

Gilraen ismi çok güzel bebişinin, Allah sağlıkla uzun ömür versin.. biz de karar verdik gibi, kesinleşince söylerim..
Kizilcik, diğer bilgilerini yazarsan tamamlarım, yazamadım birşey...

10) KİZİLCİK Dr:Kemal Hükmen,/kilo:85 (kilo artışı: 0 ) / bebiş: Erkek / doğum: haziran da

canım nerde prima ticaret

prima ticaret yunusemre caddesinde şekerbankın arasında, ben de bebişi olan arkadaşlardan öğrendim, bezleri falan oradan alıyorlarmış, biberoni emzik gibi birsürü sağlık malzemesi de var..

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da

beni de eklermisiniz aranıza yeni katıldım Dr.Tanser ŞENSES kilo:53 kilo artışı 3 bebiş Kız doğum Nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…