Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

kızlar meraba..bende eskişehirde yaşıyorum
18 haftalık ikizlerime hamileyim...cinsiyetleri erkek..doktorum kemal hükmen doğumuma haziran dedi..benide ekleyin listeye :))))

bu arada herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim..

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da

Son düzenleme:
nerdesiniz kimse girmiyormu bu siteye..bütün hamileler doğurdumu yoksa :))))))))

kızlar ebnim 5 aylık oldu nerdeyse..artık üzerime bişeyler almam gerek..tavsiye edeceğiniz uygun bir giyim mağazası varmı ?

Kızlaaaar merhaba
nasılsınız? ne kadar oldu bebişler?
ben odasını hazırlamakla meşgulum 33 haftalık olduk çünkü...

Kelebek,kıyafet sormuşsun, ben Ender'den birkaç pantolon aldım, özellikle kumaş pantolon gibi olan kotları çok rahat, neredeyse hep onu giydim, bir de şu süleyman çakırın karşı köşesinden bluz aldım.. ykmde de bazen güzel şeyler oluyor, ama ender de çok çeşit vardı..

Dün aldım kendime bir bluz..süleyman çakırın karşısından..39,00 tl..
Karnım baya büyümüş ..bu hamile elbisesini giyince iyice farkettim...

Birde sakaryada sezeryan doğum ücreti ne kadar bilen varmı acep

evet adam hala mesleğe devam...benimde doktorum kemal hükmen...

doğurtup doğurtamayacağını haziranda görecez artık

merhaba kızlar benimde 17 haftalık olmuş kızım:) çok hareketli maşallah çok heycanlanıyorum çok mutlu oluyorum yavrumu görünce allah isteyenlere versin inşllah.bu arada dogum ücretini sordum sakarya hastanes,ine normal doğum 400 tl sezeryan 540 tl miş.

kızlar Doktor Tanser ŞENSES hakkında bilgisi olan var mı ? 30 haftayı bitirdim artık ve korkmaya başladım :18:

Taner beyi hep çok iyi bir doktor olarak duydum, bir arkadasimin da doğumunu yaptirdi, o cok memnun.. hala da kontrole gidiyor ona..korkma meselesine gelince ben de korkmaya başladim, 33 haftalik olunca

canım sabahattin beyle ilgili ne tür şeyler duydun olumsuz anlamda ?

merhaba arkadaşlar geçmişi okudum. hepiniz iyisinizdir inşallah. ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz artık. bende tecrübelerinizden yararlanmak için topiğinizi takip ediyorum. 5aylık evliyim. belki bi çoğunuza erken gibi gelecek aslında evlenmeden önce bende 1 yıl bebek düşünmem diyordum ama biz artık bi bebeğimiz olsun istiyoruz. aptal cesaretımı bılmıyorum ama hazır hissedıyorum sankı kendımı
ve işte bu yuzden cuma günü itibariyle doğum konrtol hapımı bıraktım. bir kaç ay eşim korunacak ben hap kullanmayacam. bakalım allah ne zman nasıp eder bilinmez..
ben 4 5 aydır yasmin kullanıyorum. uzun süre kullananlarda bırakıldığında hemen hamılelık olmadığını duymuştum ama sanırım 5 ay fazla uzun bi süre olmasagerek bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varda paylaşırsa sevınırım.
sizi takip etmeye devam edecem umarım ıkı üç ay sonra listenize bende dahil olabilirim

merhaba seyyah
hoşgeldin, herşey gönlüne göre olsun inşallah.. erken geç diye birşey yok bence, sen hazır hissettikten sonra.. buarada kaç yaşındasın?

Taner beyi hep çok iyi bir doktor olarak duydum, bir arkadasimin da doğumunu yaptirdi, o cok memnun.. hala da kontrole gidiyor ona..korkma meselesine gelince ben de korkmaya başladim, 33 haftalik olunca

aslında benm korkum oradaki ebelerinde tepkisi nasıl acaba diye? çünkü devlet hastanelerinde ebeler çok kötü anlatılıyor. ya öyle olursa diye içim içimi yiyor nedense

canım sabahattin beyle ilgili ne tür şeyler duydun olumsuz anlamda ?

ben ilk önce sabahattin beye gidiyordum ama hiç memnun kalmadım çünkü sorunlu bi gebelik geçiriyordum çok fazla mide bulantım ve kusmam vardı ve bir sürü sorun çıkıyordu bu yüzden ama ilgilenmedi doğru dürüst o yüzden 6 kilo verdim 5 aylıkken Tanser beye geçtim ve şuan 4 kilo aldım

tanse rbey hangi hastanede cnm? devlet hastanesi sanırım? özel muayenesıne mı gidiyorsun pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…