Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhaba kızlar
nasılsınız?az kaldı az :18:
korkmaya da başladım biraz aslında...ben alışveriş için bayağı bekledim, 28. haftadan sonra başladım yavaş yavaş.. arkadaşlardan da bayağı birşeyler geldi..
ateşölçer kulaktan ölçülenlerden aldım, teknosa da indirim vardı , oradan aldım braun'un.. 1 saniye de ölçüyor bayağı denedik kendimizde
gecelik pijama da çarşıda tramvay durağının orada, odak parfümerinin arasında bir çamaşırcı var, oradan aldım, çok çeşit var, hatta emzirme sütyeni de aldım oradan..
alınacak çok şey var, ama yavaş yavaş oluyor hepsi, bir de herşey yüzde yüz olacak diye bir kural yok, doğunca da alınır diye düşünüyorum, acil olanlar, hemen ilk 1-2 ayda lazım olanlar alınsa tamamlansa olur bence, siz ne düşünüyorsunuz?

canım ben bugün yaptırdım şeker yükleme testini aç gitmem gerektiğini söyledikleri için aç gittin bence aç git sonra ben gibi 2 sefer gitme doktora yazık olmasın

merhabalar bu 50 lik 100 lük testler kaçıncı haftadan sonra yapılıyor bu testler hakkında bilgim yokda

selam kızlar..
bir eskişehirli olarak buraya yazmadan geçemeyecektim vallahi
ben ebru.istanbulda ikamet ediyorum.23 haftalık hamileyim, haftaya doopler istedi doktorum, aranızda yaptıranınız var mı??
100 lira istiyor hastane..çok para gerçekten!!!

o 75 gr ne?ben öyle bişey yaptırmadım 50lik yüksek çıktı,100lük yaptılar?

bazı doktorlar 50 den sonra 75 gr uyguluyor sonra 100 gr geçiyor canım.

merhabalar bu 50 lik 100 lük testler kaçıncı haftadan sonra yapılıyor bu testler hakkında bilgim yokda

24-28. gebelik haftaları arasında yapılır.Diyabet açısından daha yüksek risk altında olanlara 100 gram glikoz yüklemesi ile OGTT adı verilen tanı koydurucu test, riski düşük olan anne adaylarına ise 50 gram glikoz ile PPG adı verilen tarama testi uygulanır

merhaba kızlar.
önümüzdeki perşembe onvak hastanesınde sabahattın akyıla randevu aldım. hamile kalmadan önce genel bi muayene olacam. herşey normal mı doğum kontrol haplarının olumsuz etkisi olmuş mu falan diye. bide netten bıraz araştırdım folik asit elevit vs. şeyler kullanılması gerekiyormuş gebelıkten 3 ay önce. bebek gelişimi için çok önemliumiş. oysa benım bu konularda hiç bilgim yok. en iyisi doktora gitmek diye düşündüm.
iş yerim onvak hastanesıne ve anadolu hastanesıne çok yakın ama ben onvak ı tercıh ettim. umarım doktor seçiminde yanılmamışımdır. eğer seversem hep ona devam etmek istıyorum çünkü. sabahattin beyı de burdaki olumlu yorumlar sonrası tercih ettim. bakalım bende sizin aranıza katılabılecekmıyım hamiş olarak

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar . ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim ve karar veremediğim bazı konular var. umarım iyi bir paylaşımcı olurum . şimdiden teşekkürler. Ben acıbadem hastanesine Özlem Özgür Gürsoy hanıma devam ediyorum.23.haftalık hamileyim . Şimdilik memnunum güler yüzlü biri.umarım öyle devam eder. merak ettiğim özlem hanıma doğum yaptıran var mı memnunlar mı? tavsiyeleriniz var mı?

ben henüz hamile değilim ama topiğin sıkı takipçisiyım. geçmişi oku canım önceki sayfalarda sanırım 1 hafta öncesınde arkadaşlar 1 liste yaptılar. orda hamiş/doktoru/kaç alık olduğu vs. yazılı. ben hatırlıyorum özlem hanıma giden bi arkadaşımızı ama ismını tam çıkartamayacam.

Teşekkür ederim.yeni dahil oldum buraya okuyabildiğim kadarıyla memnun olanda çok olmayanda. gerçekten zor karar vermek.geçen haftalarda Tanser beyi tavsiye ettikleri için bir kerede ona muayene oldum ama,Özlem hanımın dediklerinin aynısını söyledi. ben tercihimi hastaneden yana kullanıcam sanırım :S acıbadem çok daha iyi gibi sanki. gerçekten zor ve önemli işlermiş bunlar. cevap veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ..

eos
24-28. gebelik haftaları arasında yapılır.Diyabet açısından daha yüksek risk altında olanlara 100 gram glikoz yüklemesi ile OGTT adı verilen tanı koydurucu test, riski düşük olan anne adaylarına ise 50 gram glikoz ile PPG adı verilen tarama testi uygulanır

açıklaman için teşekkürler eos bana daha var ben daha 20 haftalık hamileyim

100 milyonsa öp başına koy biz 200 vermiştik

Selam bende aranıza yeni katıldım 10+5 günlük hamileyim doktorum özlem özgür gürsoy hamilelik süreci ve sonrasında sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

Selam bende aranıza yeni katıldım 10+5 günlük hamileyim doktorum özlem özgür gürsoy hamilelik süreci ve sonrasında sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

canım soruna soruyla karşılık vermek istiyorum ama.bana yardımcı olurmusun.ben 34 günde bir adet oluyorum.gecen ay 12 ocakta adet oldum.ve 3 gün gecer normalde.bu ayda 15nde olmam gerekiyordu.bugun 40.cı gün ve hala adet olmadım.göğüslerim şişti ve karnıma ara ara ağrı giriyor.çarşamba gününe randevu aldık özel ümit hast.gülbin hanıma.ilk defa gideceğim.sence hamilemiyimdir.ve ilk muayene nasıl oluyor.çok heycanlıyım?

bende perşembe gününe onvaktan randevu aldım . hamıle olmadığımı biliyorum ama genel bı kontrol için gidiyorum. çıkınca paylaşırım. nasıl muayene edecek hiç bilgim yok. muhtemelen bir sürü test yapacak kan alacak benden

ya cooook heycanlıyım yaa.cnım inş hamilesindir ve bende.göğsüm sızlıyor arada bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…