mrb kızlar
şeker taramasına aç mı gidiliyor biliyor musunuz doktorum bir şey söylemedi de
50lik taramada fark etmiyor,100lükte aç gidiyosun,bide yanında limon suyu sıkıp götür o toz tadı geliyo ağzına iğrençç limon katınaca limonta gibi içiyorsun
sağol canım sanırım önce 50 lik yaparlar...
50 gr + 75 gr + 100 gr hepsinde aç gidiliyor.
o 75 gr ne?ben öyle bişey yaptırmadım 50lik yüksek çıktı,100lük yaptılar?
merhabalar bu 50 lik 100 lük testler kaçıncı haftadan sonra yapılıyor bu testler hakkında bilgim yokda
Mrb arkadaşlar . ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim ve karar veremediğim bazı konular var. umarım iyi bir paylaşımcı olurum . şimdiden teşekkürler. Ben acıbadem hastanesine Özlem Özgür Gürsoy hanıma devam ediyorum.23.haftalık hamileyim . Şimdilik memnunum güler yüzlü biri.umarım öyle devam eder. merak ettiğim özlem hanıma doğum yaptıran var mı memnunlar mı? tavsiyeleriniz var mı?
ben henüz hamile değilim ama topiğin sıkı takipçisiyım. geçmişi oku canım önceki sayfalarda sanırım 1 hafta öncesınde arkadaşlar 1 liste yaptılar. orda hamiş/doktoru/kaç alık olduğu vs. yazılı. ben hatırlıyorum özlem hanıma giden bi arkadaşımızı ama ismını tam çıkartamayacam.
selam kızlar..
bir eskişehirli olarak buraya yazmadan geçemeyecektim vallahi
ben ebru.istanbulda ikamet ediyorum.23 haftalık hamileyim, haftaya doopler istedi doktorum, aranızda yaptıranınız var mı??
100 lira istiyor hastane..çok para gerçekten!!!
Selam bende aranıza yeni katıldım 10+5 günlük hamileyim doktorum özlem özgür gürsoy hamilelik süreci ve sonrasında sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum
canım soruna soruyla karşılık vermek istiyorum ama.bana yardımcı olurmusun.ben 34 günde bir adet oluyorum.gecen ay 12 ocakta adet oldum.ve 3 gün gecer normalde.bu ayda 15nde olmam gerekiyordu.bugun 40.cı gün ve hala adet olmadım.göğüslerim şişti ve karnıma ara ara ağrı giriyor.çarşamba gününe randevu aldık özel ümit hast.gülbin hanıma.ilk defa gideceğim.sence hamilemiyimdir.ve ilk muayene nasıl oluyor.çok heycanlıyım?
bende perşembe gününe onvaktan randevu aldım . hamıle olmadığımı biliyorum ama genel bı kontrol için gidiyorum. çıkınca paylaşırım. nasıl muayene edecek hiç bilgim yok. muhtemelen bir sürü test yapacak kan alacak benden