- 1 Nisan 2010
- 2.277
- 226
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihayet birileri gelmiş nasılsınız kızlar?
Bende pek değiştirmiyi istemiyorum zaten Teoman beyi. Vişnelik'te oturuyoruz önce Sabahattine gittim o da iyi güleryüzlü personelde iyi Onvakın ama birkaç bişi duydum bir de aradım gitmem lazımdı bişi sorcaktım bir türlü ulaşamadım bağlamadılar odasına cep verdiler ama mesai saati sonrası arayım dediler aradım onu da açmadım bozuldum bende Teoman'a geçtim zaten Doğuştayken gitmiştim bir iki kere Teoman'a da. Ama lüzumsuz yere tahlil felan yapan biri değil masraf yaptıran bir dr değil. Diğer hastaneler bana uzak kalıyor Anadolu çok çok yakın bir de riskli hamileliklerde Teoman çok iyiymiş ayrca kendi bildiği üyesi olduğu bir tüp bebek merkezi de varmış Ankara'da arkadaşa önermişte ordan biliyorum. iyi olur d tavsiyesi olması o konuda bakalım şubatta başlıcaz geçen ay ara kanamam oldu aradım 21. günü gel bakalım yumurtlamana kanda dedi ama sonra aradılar o günlerde yokmuş bende reglimi bekliyorum 3. günü hormon yaptırcam aşılama ve tüp bebek konularında da güveniyorum hayırlısı artık..
merhaba seyyah
hoşgeldin, herşey gönlüne göre olsun inşallah.. erken geç diye birşey yok bence, sen hazır hissettikten sonra.. buarada kaç yaşındasın?
Taner beyi hep çok iyi bir doktor olarak duydum, bir arkadasimin da doğumunu yaptirdi, o cok memnun.. hala da kontrole gidiyor ona..korkma meselesine gelince ben de korkmaya başladim, 33 haftalik olunca
canım sabahattin beyle ilgili ne tür şeyler duydun olumsuz anlamda ?
ben ilk önce sabahattin beye gidiyordum ama hiç memnun kalmadım çünkü sorunlu bi gebelik geçiriyordum çok fazla mide bulantım ve kusmam vardı ve bir sürü sorun çıkıyordu bu yüzden ama ilgilenmedi doğru dürüst o yüzden 6 kilo verdim 5 aylıkken Tanser beye geçtim ve şuan 4 kilo aldım