Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

inciyvn,
selam hoşgeldin,sen bişeyler aldınmı bebişe?

slm katara_ang
benim bebiş 3 ocakta doğdu canım :KK66: :KK62: darısı başınıza.pek fırsatım olmadı girmeye arrada bi bakıp çıkıyorum sadece.haberlerinizi okuyorum.ben beşiklerini ıvır zıvır eşyaları çevik bebeden, bebek arabasını çiğdem bebeden,bez tarzında olan eşyaları prima ticaretten aldım.kıyafet pek almadım.babaanne anneanne izmirden aldı.zaten hediyede çok geliyor.size tavsiyem küçük beden çok almayın inanın o kadar çabuk büyüyorlar ki. zıbın takımlarını 1-2 defa giymeden kaldı :emir_bebek: :nazar:

slm katara_ang
benim bebiş 3 ocakta doğdu canım :KK66: :KK62: darısı başınıza.pek fırsatım olmadı girmeye arrada bi bakıp çıkıyorum sadece.haberlerinizi okuyorum.ben beşiklerini ıvır zıvır eşyaları çevik bebeden, bebek arabasını çiğdem bebeden,bez tarzında olan eşyaları prima ticaretten aldım.kıyafet pek almadım.babaanne anneanne izmirden aldı.zaten hediyede çok geliyor.size tavsiyem küçük beden çok almayın inanın o kadar çabuk büyüyorlar ki. zıbın takımlarını 1-2 defa giymeden kaldı :emir_bebek: :nazar:

ay gözün aydın ne güzel kavuşmuşsun bbeğine,doğum nasıl oldu?

slm katara_ang

bu hastane çıkışları hangi setten kaçtane almak lazım ben onda takılı kaldım

bu hastane çıkışları hangi setten kaçtane almak lazım ben onda takılı kaldım

bana kayınvalidem 10 lu almıştı onu giydiremedim daha ilk gün küçük geldi tulumu.annem aziz bebenin 10l u takımını almış ondan çok memnun kaldım.hala giyebiliyor herşeyini.arkadaşım ve ben idil bebeden 5 li takım almıştık onlarda çok güzel.çevik bebede satılan ürünlerde çok güzel.ordan tulum alttan çıtçıtlı badi ve patikli alt aldım.özellikle ayaklı alt ve çıtçıtlı badi bol alın.1. ayda kusmalar başladı sıksık üstünü değiştiriyoruz.altını değiştirirken tulumlar çok rahat oluyor almanızı tavsiye ederim.
benim doğum sezeryandı hala toparlanamadım çok zor gerçekten.birde doğumun 1. haftasında oğlum sarılık ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede küvezde kaldı.o yüzdende iyileşmem gecikti.senin doğum ne zamandı?

Son düzenleme:
bana kayınvalidem 10 lu almıştı onu giydiremedim daha ilk gün küçük geldi tulumu.annem aziz bebenin 10l u takımını almış ondan çok memnun kaldım.hala giyebiliyor herşeyini.arkadaşım ve ben idil bebeden 5 li takım almıştık onlarda çok güzel.çevik bebede satılan ürünlerde çok güzel.ordan tulum alttan çıtçıtlı badi ve patikli alt aldım.özellikle ayaklı alt ve çıtçıtlı badi bol alın.1. ayda kusmalar başladı sıksık üstünü değiştiriyoruz.altını değiştirirken tulumlar çok rahat oluyor almanızı tavsiye ederim.
benim doğum sezeryandı hala toparlanamadım çok zor gerçekten.birde doğumun 1. haftasında oğlum sarılık ve idrar yolu enfeksiyonundan 1 hafta hastanede küvezde kaldı.o yüzdende iyileşmem gecikti.senin doğum ne zamandı?

benim nisanda olacak,sen hangi hastanede ve doktorda doğum yaptın

ayaklı tulum çabuk küçülüyor diyorlar

benim nisanda olacak,sen hangi hastanede ve doktorda doğum yaptın

Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.ben ümit hastanesinde abdurrahman akçayda doğum yaptım.çok memnun kaldım.
oğlum kış bebeği olduğu için tulumların içine hep patikli alt giydiriyorum.tulumda boyları uzadığı zaman kasma oluyor.tulumu daha az giyebiliyorlar.o kadar çabuk büyüyorlar ki insan inanamıyor.

Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.ben ümit hastanesinde abdurrahman akçayda doğum yaptım.çok memnun kaldım.
oğlum kış bebeği olduğu için tulumların içine hep patikli alt giydiriyorum.tulumda boyları uzadığı zaman kasma oluyor.tulumu daha az giyebiliyorlar.o kadar çabuk büyüyorlar ki insan inanamıyor.

resmini koysana ne tatlıdır şimdi,

geceş,k ve pijama nerden kaça aldın?

canım resim yüklemeyi bilmiyorum ben :KK17: müsait olunca bi eşimle uğraşayım koymaya çalışırım.
pijamayı geceliği o kadar dert etmiştim ki kendime.boşu boşuna dertlenmişim diyorum kendime özellikle gecelik konusunda.zaten ameliyattan sonra tek üst giydirdiler 1 gün.ertesi gün ilk yürütürlerken sadece gecelik giymiştim.evde pijama çok rahat oluyor.ben geceliğimin birini c&a dan 30 tl'ye 1 tanesini loyadan 100 tl'ye almıştım.bir tanede evde vardı hiç kullanmadığım onları kullandım.geceliği dükkanın adını bilmiyorum taşbaşı çarşısının orlardan 60 tl'ye almıştım.ama şimdiki aklım olsa hiç birine o kadar para vermezdim.loyadan aldığımı sadece bebek yasinde geceliği 2-3 saat hastanede giydim o kadar...

kızlar selam nasılsınız?
bir arkadaşım kendi göğüs pompasını verdi; gilraen galiba seninkiyle aynı, medela pilli ve elektrikli mini. umarım işimize yarar.. Katara göğüs pompası gerekir mi tam bilemiyorum ama hastanede gerekebilir ve gilraen'in dediği gibi orada herkesin kullandığı steril olur mu emin olamadım, işe başlayınca da gerekecek zaten.. o yüzden şimdi daha rahatım..
bir de avent'in göğüs kalkanı diye bir göğüs koruyucusu var, internetten baktım, arkadaşlar da söyledi çok işe yarıyor diye, onu alsam mı diye düşünüyorum..
hastane çıkışı idil'de 79'du ama indirimle 50 küsüre mi ne aldık sanırım..
bir de bebek için çanta aldınız mı hani eşyalarını koymak için falan?

henüz hamile değilim ama tüm bu alışveriş listesini görünce gözüm korkmuyor değil. her nekadar iki kişide çalışsa bi bebeğin ihtıyaçlarını karşılamak nekadar da zor görünüyor. allah yardımcınız olsun bereketleriyle gelirler inşallah.

henüz hamile değilim ama tüm bu alışveriş listesini görünce gözüm korkmuyor değil. her nekadar iki kişide çalışsa bi bebeğin ihtıyaçlarını karşılamak nekadar da zor görünüyor. allah yardımcınız olsun bereketleriyle gelirler inşallah.

amin canım teşeşkür ederiz,en kısa zamanda darısı başına

kızlar selam nasılsınız?
bir arkadaşım kendi göğüs pompasını verdi; gilraen galiba seninkiyle aynı, medela pilli ve elektrikli mini. umarım işimize yarar.. Katara göğüs pompası gerekir mi tam bilemiyorum ama hastanede gerekebilir ve gilraen'in dediği gibi orada herkesin kullandığı steril olur mu emin olamadım, işe başlayınca da gerekecek zaten.. o yüzden şimdi daha rahatım..
bir de avent'in göğüs kalkanı diye bir göğüs koruyucusu var, internetten baktım, arkadaşlar da söyledi çok işe yarıyor diye, onu alsam mı diye düşünüyorum..
bir de bebek için çanta aldınız mı hani eşyalarını koymak için falan?[/Q

Umarım işimize yarar canım.. onu bende gördüm karar veremedim araştırayım biraz daha bakalım:) ben ateş ölçerlere taktım bu ara ona karar vermeye çalışyorum.. alınacaklar hiç bitmiyor allah hepimize yardım etsin:)

kızlar selam nasılsınız?
bir de bebek için çanta aldınız mı hani eşyalarını koymak için falan?[/Q

Umarım işimize yarar canım.. onu bende gördüm karar veremedim araştırayım biraz daha bakalım:) ben ateş ölçerlere taktım bu ara ona karar vermeye çalışyorum.. alınacaklar hiç bitmiyor allah hepimize yardım etsin:)

göğüs pompasını kuzenim göndercek bana ilk çocukta kullanmıştı o,valal çanta falan hiç bişey almadık bidahaki, hafta sonu gitcez o zman alacaz inşallah,ateş ölçer bende kulaktan olanları istiyorumm ama çok pahalı,doktora sorcam bide.sen gecelik falan aldınmı?

ayyy en çok sey varmış ya alınacak :)) ben daha erken die hiç oralı olmuorum ama şimdi sizleri okuyunca geç mi kaldım die düşünüorum , siz kaç haftalıkken başladınız bişeyle almaya ??

göğüs pompasını kuzenim göndercek bana ilk çocukta kullanmıştı o,valal çanta falan hiç bişey almadık bidahaki, hafta sonu gitcez o zman alacaz inşallah,ateş ölçer bende kulaktan olanları istiyorumm ama çok pahalı,doktora sorcam bide.sen gecelik falan aldınmı?

canım araştırdım birazda kulaktan ölçerleri pek tavsiye etmiyorlar 2 yaşına kadar. küçük olduğu için kulağına tam girmiyormuş bide bebekler hoşlanmıyomuş. chicconun kızılötesi alından ölçerleri var ama biraz pahalı ben bugün weewel diye bir markanın alından ölçerini buldum yorumlar iyiydi büyük ihtimalle onu alıcam fiyatı bana uygun geldi 43 tl. ben çanta almayı pek düşünmedim:2:

ben cinsiyeti belli olduğundan beri bir şeyler almaya çalışıyorum... alınacak çok şey var orası kesin ama uygun mantıklı işe yarar şeyler almaya çalıştığımızdan zamana yaymak bana mantıklı geliyor...

Son düzenleme:
ayyy en çok sey varmış ya alınacak :)) ben daha erken die hiç oralı olmuorum ama şimdi sizleri okuyunca geç mi kaldım die düşünüorum , siz kaç haftalıkken başladınız bişeyle almaya ??

valal bence daha erken ebn 30.haftadayım daha yeni alcam biraz geç kaldım ama sen de 6.aydan itibaren falan alırsın

kızlar maşallah maşallah hazırlıkları bitirmişsiniz nerdeyse...benim 5 aylık bitmek üzere ama doğum setinden başka hiçbirşey almadım....

ayrıca evi taşımayı düşünüyorum..ziyapaşa cd.yunusemre cd.ne filan...buralarda bildiğiniz duyduğunuz kiralık daire varmı acaba....en fazla 450 tl verebiliriz...

taşınacağım için çocuk odası filanda almadım..yeni yerimize geçince alıcam işallah...

şaka maka kızlar günler çabuk geçiyor...az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya..Allahın izniyle tabi...

X