- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
merhaba arkadaşlar geçmişi okudum. hepiniz iyisinizdir inşallah. ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz artık. bende tecrübelerinizden yararlanmak için topiğinizi takip ediyorum. 5aylık evliyim. belki bi çoğunuza erken gibi gelecek aslında evlenmeden önce bende 1 yıl bebek düşünmem diyordum ama biz artık bi bebeğimiz olsun istiyoruz. aptal cesaretımı bılmıyorum ama hazır hissedıyorum sankı kendımı
ve işte bu yuzden cuma günü itibariyle doğum konrtol hapımı bıraktım. bir kaç ay eşim korunacak ben hap kullanmayacam. bakalım allah ne zman nasıp eder bilinmez..
ben 4 5 aydır yasmin kullanıyorum. uzun süre kullananlarda bırakıldığında hemen hamılelık olmadığını duymuştum ama sanırım 5 ay fazla uzun bi süre olmasagerek bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varda paylaşırsa sevınırım.
sizi takip etmeye devam edecem umarım ıkı üç ay sonra listenize bende dahil olabilirim
hapı çok az kullanmışsın ama sen genede biraz bekle doktorada sor istersen ama 3-4 ay bekle ilacın etkisi gitsin vücuttan hemnen hamile kalırsan düşk olma veya bebğin sakt olma riski yüksek oluyor,